Gå til innhold

Noes

Medlemmer
  • Innlegg

    53
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Noes

  1. Takker for alle svar:) Kommer uansett til å klage. Spurte en hjelpsom lærer på skolen i dag om hva som skjer hvis en sender inn en klage: "Dersom man klager på en standpunktkarakter, vil klagen først gå til faglærer. Han må da begrunne karakteren. Klagen går så videre til fylket. Der er din begrunnelse og faglærer sin begrunnelse vedlagt. Disse avgjør karakteren."

  2. Har nyligt fått vite at jeg kommer til å få en 3er av min gymlærer. Selv trodde jeg at det kom til å bli en 4-5er, men læreren trekker meg ned veldig på grunn av det som skjedde i 1.termin.

     

    Jeg trodde at det var kun 2.termin som talt når de skulle plassere den inn på vitnemålet?

    Jeg kommer til å klage på karakteren. Hva kan jeg forvente? Vil en annen lærere vurdere meg?

    Jeg vet at resultatet av 2.termin hadde gitt meg 4-5er, etter hvilken lærere jeg har, men å få denne meldingen er helt fryktelig for meg.

    Har i det siste halvåret trent nesten hver uke, men i det siste ødela jeg helen i gymmen(ja, jeg fortsatte gymtimen, men læreren ser kun på resultater) slik at jeg ikke kunne ta testene i 1.termin for å vise at jeg har utviklet meg.

    Trodde det gikk greit at jeg ikke tok dem opp igjen fordi av alt vi har hatt i 2.termin har jeg fått 4er på (fotball og volleyball).

     

    Har dere noen anelse om hva jeg bør gjøre?

  3. Har nå tenkt å lage en server ut av min gamle datamaskin. Velger å bruke dc++ siden jeg er mest vant til å bruke det når det kommer til downloading, men har aldri vært borti bruken av selve programmet som en server. Noen som har tips og informasjon som jeg kan ha nytte av? Har altså null anelse, så alt mulig hadde hjulpet. Takk!

  4. Når jeg først installerte spillet (hadde vista da) fikk jeg beskjed om å stille inn cod vinduet riktig slik at det dekket hele skjermen. Funket helt fint inntil jeg installerte windows 7 og reinstallerte cod. Jeg har nå to svarte cider som er ca 5-10 cm lang. Fikk ikke opp muligheten til å fikse på vinduet denne gangen så den eneste muligheten jeg fant var å ha det i 1600x(noe). Men problemet er at jeg vil spille i 800x600 fordi da lagger det mindre. Noen som vet en løsning?

  5. Går nå mitt fjerde år på VGS. Bestemte meg at jeg ville gå om igjen pga jeg ikke visste hva jeg skulle gå videre med + at jeg kunne forbedre karakterene litt også. Jeg ble fortalt av rådgiver at karakterene mine fra det tredje året ble slettet og det fjerde året ville telle istedenfor. Men nå har en lærer sagt til meg at jeg ikke får primærvitnemål siden jeg går om igjen. Er det sant? Rådgiveren nevnte ingenting om dette til meg. Trodde at det ikke hadde noe å si om jeg gikk om igjen siden at alle har rett til 4 år på VGS.

×
×
  • Opprett ny...