Gå til innhold

MetalJens

Medlemmer
  • Innlegg

    143
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av MetalJens

  1. 2. Så vidt jeg vet kommer det nye macer hvert år (kan hende jeg tar feil), burde jeg vente å se hva som kommer eller burde jeg kjøpe nå? Jeg kan tenke meg til at de nye macene er litt dyrere.

     

    Akkurat nå er vel det dummeste tidspunktet du kjøper Macbook Pro på, så ha is i magen med mindre du absolutt må ha den nå. De siste årene har det gått 8 mnd mellom hver oppgradering, og nå er det 7,5 mnd siden forrige... og prisen er som regel den samme, eller litt lavere.

  2. Klarer ikke bestemme meg for hvilken versjon jeg skal gå for, PC eller PS3??! ! :confused:

     

    Ser PC versjonen anbefales, er bare så mye diggere å sitte i sofaen å spille på storskjerm fremfor å sitte foran PCen :p

     

    Mulig eg må kjøpe begge :p

     

     

    Forresten, noen som vet om det finnes et slags "character planner" program/applikasjon noe sted? Liker å planlegge characteren min før jeg går i gang med sånne spill :)

  3. Ok.. har skrudd sammen PCen selv (stasjonær), og kommer nok ikke til å levere min inn noe sted, da kjøper jeg heller nytt hovedkort + harddisk. Men hadde vært greit å finne ut av hva jeg evt. skal kjøpe først :p

     

    Lurer forresten på om noen vet hvordan det er med Windows Vista OEM versjon og bytte av hovedkort/harddisk? Kan jeg få problemer med windows kopien min om jeg bytter hovedkort og/eller harddsik (er jo "låst" til PCen)?

  4. Hei!

     

    Har i det siste hatt en del problemer med at PCen plutselig "fryser" helt. Eneste løsning er å reboote, og da får jeg som regel opp en melding om at maskinen ikke klarer å lese harddisken, som om den ikke er tilkoblet eller det er noe feil på harddisken. Venter i 5 min med å starte opp igjen og da fungerer alt fint, gjerne i mange timer, før den fryser igjen..

     

    Er utrolig irriterende problem når du aldri vet når den plutselig låser seg igjen (må lagre alt hele tiden osv.). Mistenker at det kan være problem med enten hovedkort eller harddisk, har hatt lignende problemer med en tidligere PC som til slutt sluttet å fungere helt, da var det hovedkortet som var røket.

     

    Lurer på om det er noen måte jeg kan "teste" hovedkort og harddisk på? Er det eventuelt andre ting jeg bør se etter?

  5. Jeg har et problem med telefonen min.

    Jeg får ikke koblet den opp med verken ovi suite eller pc suite.

    Pc'en finner ikke mobilen. Noen som vet hva som er feil?

     

    Samme problem som jeg hadde på min.. Den måtte på verksted - det tok nesten tre uker.

     

    Jeg får ikke koblet opp min heller mot noen av "suitesene", dvs. kommer av og til opp en liten stund før alt krasjer. Tipper det er noe driverproblemer, men jeg får koblet telefonen min opp i "masselagringsmodus" og det er i grunn det eneste jeg har behov for (får da opp mobilen som en egen stasjon på PCen så du kan overføre filer osv.)

×
×
  • Opprett ny...