Gå til innhold

Amerika

Medlemmer
  • Innlegg

    104
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Amerika

  1. Hvis man stryker i ett fag, som man må ta for å starte i tredje klasse når man kommer hjem, er det mulig å ta opp det hos privatist, og starte i tredje? Er på utveklsing nå, men sliter som bare f*** i fysikk, ser ut som at jeg stryker med god margin, kan jeg ta opp faget hos privatist når jeg kommer hjem og fremdeles starte i tredje?

  2. Ikke for å virke støtende på deg, Hamar17, men det virker som du tror du vet mye, men tydeligvis ikke... Du kommer med uttalelser om at AFS er en crappy organisasjon, vet ikke helt hva du legger i det. Hadde vært flott med begrunnelser som KoffeinKanin også spør etter. Forresten Fredrik, takk for at du jekker ham ned litt ;)

  3. Hvorfor skal du ha noe billigere, renati er ekstremt bra! Hvis du ikke tenker på pengebruken vil du også få mer nytte av renatien hvis du tar Rock Hard i selve håret, strong hold litt mer ut på tuppene og avslutter det hele med soft hold, koster litt, men er verdt det. 400 kroner til håret i mnd er ikke så mye, tror jeg nesten er oppe i 7-800 på hårprodukter...

×
×
  • Opprett ny...