Gå til innhold

Morten Porten

Medlemmer
  • Innlegg

    302
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Morten Porten

  1. Warrior med skjold er morsom, først dytte skjoldet i trynet på dragen så den faller bakover hoppe opp med sverdet og stikke sverdet inn og sakte kutte opp kroppen hans.

     

    2-handed my friend 2 handed... for ikke å spoile for mye sier jeg bare ride the dragon!

  2. Trenger noen tips jeg!

    Oppdrag: Urn of Sacred Ashes

     

    Jeg har fått urnen til hu kjerringa som jeg skal ta med til den halvdøde karen, samtidig fikk jeg et horn som man kan kalle på den svære blå dragen i fjellet slik at den kommer ned og sloss, problemet er at jeg blir seriøst pwna hver gang jeg prøver meg på dragen. Er lvl 11, kan dette ha noe med saken å gjøre? :D

     

  3. Nå er jo filmen basert på spillet Prince of Persia: The Sands of Time i fra 2003, så et spill basert på film basert på spill hadde blitt litt snålt... Men jeg vil veldig gjerne at Ubisoft lager spillet med mer likt kontrollsystem som Sands of Time-triologien hadde. Det nyeste spillet bare ser pent ut og ikke noe annet.

    Agreed! det nyeste PoP var en skuffelse til de grader synes jeg, hvor er sjarmen fra Sands of Time, og Råskapen fra Warrior Within? Warrior Within var kanskje det beste synes jeg, ingenting som slår å løpe fra en dahaka... Two Thrones var okey. ikke noe spesielt med det

  4. Jeg synes Natal bare er noe tullete dritt, jeg vill ikke ha masse ekstrautstyr. Jeg vil kjøpe konsollen og deretter alle spillene jeg ønsker uten å fylle huset med dritt utstyr. Trodde dog Natal var noe jeg valgte og villle være et mulig pluss for de som liker den slags, men hvis det viser seg at det blir et must, så skifter jeg konsoll, for jeg orker ikke sånn wii gaming når jeg skal slappe av.

     

    Men dette har jo pågått på alle konsoller i årevis, Project Natal er jo bare enda et nytt opplegg, se på det som når PS3 kom ut, det kom jo bare dårligere spill til PS2, og Microsoft sluttet jo å produsere spill til Xbox når 360 begynte å selge. Pluss at det er ingen som sier at du MÅ kjøpe Project Natal, det er bare et ekstrautstyr (BTW ekstrautstyr betyr utstyr som du kan velge om du vil ha eller ikke) Du kan jo gjerne bare bruke håndkontrollen og slappe av i sofaen, jeg synes dog at Project Natal kan bli morsomt, hvis det holder forventningene, Kan bli deilig å endelig fjerne den siste sperren som gjør at man ikke lever seg heeeelt inn i spillet

  5. Hah, folk kan være så seriøse om sensur som de bare vil. Det er likevel like usmakelig som en bruker før meg så fortreffelig delte, at hvis du har spilt GTA, Manhunt, Postal etc, kanskje mest GTA IV ettersom at dette har blitt lagt til som en Xbox Classic spill, noe som vil si at det har blitt kjøpt en god del av det, å drepe uskyldige. Hypokritiske er vi alle, denne filmsnutten kan ikke provosere min mening om MW2 større enn provosere min mening om GTA IV når du ler etter å ha drept en uskyldig. Dette er fantasi, ikke en terroristvideo som skjer i den virkelige verden.

  6. Fortsatt lol med folk som kaller GW et MMO og ser på det som en direkte konkurrent til WoW.

    Du trenger ikke å måtte betale i måneden eller å være bundet til å løpe rundt med andre spillere i soner for å kalle et spill et MMO, og hvis du tenker deg litt om så har GW et 40 ganger så bra pvp-system enn WoW. Greit PvE delen til GW er kanskje dårligere enn WoW, men Arenanet og NCsoft tenkte på og lagde iallefall et spill uten den samme gamle oppskriften. Det kan man ikke si om WoW. Du kan se på det som det eneste MMO-spillet som har et pvp system der du ikke trenger å klikke på "Firebolt" hvert halvannet sekund for å vinne.

     

    om du la ut en fanboy comment? ja det gjorde du. Om jeg er en GW fanboy, nei jeg likte ikke pve delen og er ikke en god pvp spiller så jeg sluttet og spille det etter noen måneder. Men at GW har det beste pvp-systemet i et MMO- til dags dato er en fakta.

  7. Siden artikkelen hører til PC/360 antar jeg at det er en mulighet for at det også kommer til 360?

     

    Det er riktig det at de har annonsert TSW på X360, men de har ikke ressursene til å jobbe med det på dags dato. Det vil være det samme problemet som de har med AoC nå. De har et lite team som jobber med å få det kodet over til X360, men slikt tar nok tid og jeg håper at de først fokuserer på å gjøre TSW til et godt spill på PC -plattformen, for så og jobbe med det til X360.

  8. haha, for et herlig spill, er en sånn en Commando lvl 8 nå, tror ikke jeg har hatt det så morsomt! i et skytespill før. Bare det å kunne sitte på vingen til et fly mens det kjørte rundt var underholdning for meg. Og til personen som sa at det er en hitboks må jeg desverre si meg uenig med deg i ettersom at jeg sjekket det med en kamerat. skyter du en i beinet mister han mindre liv enn hvis du skyter han i brystet. og når det står med store bokstaver "HEADSHOT!" når du har snipet en kar i hodet da skjønner du at du ikke har spillt spillet nok. Greit nok at det er et litt røfft utformet spill, men det er søren meg det som gjør det sjarmerende og.

  9. Takk Lakus, vi kan vel alle huske på de amerikanske gamerne som anmeldte microsoft jul 2007/2008 fordi LIVE var nede i et par døgn.. husker ikke om de vant rettsaken eller ikke, men mest sannsynlig var det epic fail ettersom at Xbox-teamet hadde sendt ut en melding til alle sammen om at det var en planlagt nedetid. Så takk Gamer at dere opplyser oss, selv om jeg selv har fått greie på det via en Xbox LIVE melding.

     

    EDIT: det skal jo selvsagt være saksøkte, ikke anmeldte :)

  10. Nei Gormers, nei. Barcelona lukket vel Man U helt ute og styrte kampen etter 12 minutter. Selv om jeg gjerne skulle pratet litt med Puyol etter kampen og spurt han hvorfor han filmer så mye når han spiller på Barcelona, så får jeg nøye meg med at det var en fortjent seier, men en dårlig finale

×
×
  • Opprett ny...