Gå til innhold

Klumpete

Medlemmer
  • Innlegg

    739
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Klumpete

  1. Hei, har lyst til å skaffe litt utstyr, men har ikke akkurat peiling. I det hele tatt. Ser for meg at jeg trenger ca. dette:

     

    - Fjærdrevet pistol

    Helst replica av en kjent pistol som Glock, Beretta eller USP. Fint hvis den skyter ganske hardt, ser ut som 0,4 joule er brukbart for en fjærdrevet, så noe sånt kanskje. Den må være presis nok til at den ikke er direkte kjip å skyte med. Vil helst at den varer en stund og er smooth å bruke, at den ikke jammer hele tiden og sånn. Vil ha så mye metall som mulig, eller ihvertfall noe som ikke kjennes helt plastikk ut.

    - Et par ekstra magasiner

    - Hylster

    Eneste kriterie er at det fungerer og ikke er for stort og klumpete. Kan være plastikk eller stoff, men hvis det ikke er beholdere for ekstra magasin på det, trenger jeg en slags ekstra lomme til det i tillegg.

    - Kulefanger og noen målskiver

     

    Betaler det det koster, men helst ikke så fryktelig mye. Ser for eksempel for meg at våpenet koster omtrent 300-lappen.

     

    Takknemlig for tips til utstyr og hvor jeg kan kjøpe det fra. :)

  2. Forsvaret har gitt ut video om fallskjermjegerne!

     

    Hva annet er nytt? :p

     

    For topicens skyld: fikk vite på mandag at jeg blir innkalt på opptaket til sommeren, blir sikkert for jævlig :) Gleder meg jeg! Er ikke i sånn kjempeform nå, så får satse på fullt trøkk fram til da.

  3. Ja, nytt fra 2011 at løpetesten, samt diverse andre ting er obligatorisk på sesjon. Mener det stod i innkallingsbrevet for del 2 ihvertfall.

     

    Synes for øvrig at både 10, 11 og 12 minutter høres ganske dårlig ut. Men 10% stigning i 10, 11 og 12 km/t er vel ganske tungt i guess. Får prøve testen en gang før jeg skal på sesjon 30. januar :)

  4. Hai, lurer på et par ting.

     

    Fikk et par m77 støvler i julegave ( :w00t:). For øvrig med ullsåler, svart kiwi og børste. Har trasket et par turer, men er det liksom noe spesielt jeg burde gjøre med dem til å begynne med og underveis etterhvert som jeg bruker dem? Tenker på hvordan, hvor ofte og med hva de skal pusses, evt. andre ting. Leste et sted her at det er lurt å soake skoa i lunkent vann noen timer før man går, stemmer det?

     

    Også skal jeg visst på sesjon del 2 i slutten av januar. Er det en fordel å sende inn en søknad til for eksempel FJK nå, eller er det like greit å vente til jeg har vært på sesjon?

     

     

  5. har jo fått sesjon del 1 passord og brukernavn fra muttern, siden jeg ikke bor hjemme.

    Men, funker jo faen ikke og skrive inn brukernavn eller passord. Får bare feil brukernavn/passord hele tiden. Er det mellomrom i brukernavnet? er det vistnok i mitt..

    [/quote

     

     

    Kan sikkert stemme at det var mellomrom der, men det er ihvertfall både små og store bokstaver i passordet, hvis dere ikke har tenkt på det.

     

     

    Hvorfor ble siteringa fucked? :ermm:

  6. Kanskje HUN også var utro når dere var fra hverandre? :) Du kan smitte henne med klamydia. Hvis hun spør om det, er du fucked, med mindre du kan komme på en unnskyldning på hvorfor du hadde det (er vel her det med doskåla kommer inn i bildet). Hvis hun derimot holder kjeft, betyr det at hun tror det er hennes feil :thumbup:

     

    Du skal være ganske douche for å gjøre dette, men er jo en mulighet :p

     

     

  7. Det du burde gjøre da, er å hjelpe kunden som om du jobber der, og en eller annen gang i prosessen sier du noe sånt som ''men vil du vite mer om det, må du nesten spørre noen som jobber her :)''.

    • Liker 9
  8. Hei.

     

    Er det mulig binde macroer man lager med Logitech softwaren som følger med tastaturet til andre knapper en G-knappene? For eksempel hvis jeg lager en spam-macro, kan jeg trykke på 1 for å spamme 1 i stedet for å måtte trykke G1 for å spamme 1? kan dette gjøres, og i tilfelle - hvordan? :)

     

     

×
×
  • Opprett ny...