Gå til innhold

Mercer

Medlemmer
  • Innlegg

    27
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Mercer

  1. Imponerende kjapt svart! :D Spørs om det å ta med HD frem og tilbake er det enkleste.. Det er ingen ulemper å flytte en HD mellom maskinene? Det er vel kun savegames og demoer etc. som ligger der, så i teorien kan jeg vel ta i bruk 120GB HDen som den eneste HD'en (stort sett).. Hmm, spørs om bruttern blir litt sur da.. men.. fikser det vel på no' vis.. takk for svar!

     

    Veldig greit at en kan bruke samme live account da, gjør iallefall den biten mye enklere..

  2. Heisann, har noen tips om hvordan jeg ideelt bør ordne det for å kunne spille på 2 maskiner som jeg har i samme hus? Helst ønsker jeg å bruke samme account og samme save-games på de 2 maskinene. Har en maskin på "TV-stua", og skal få en ny Xbox 360 Elite til kinoen, men vil helst slippe å starte helt på nytt når jeg bytter mellom maskinene. Et minnekort er vel en mulig løsning, men er det andre ting jeg bør tenke på?

  3. Høy oppløsning er vel nesten bestandig en fordel, det finnes tross alt en zoom knapp i Word slik at du kan vise dokumentene med akkurat den tekst-størrelsen du trenger for at det skal være leselig. Eneste ulempen jeg kan tenke meg med store oppløsninger er at du må ha et beist av et grafikk-kort for å kunne utnytte native oppløsningen i spill. Skalering er nesten aldri like bra som å bruke native oppløsning.

     

    Mvh.

    Tore K.

  4. ER nok litt snakk om flaks også. Jeg bestilte 2 skjermer, en til meg og en til min bror. Min skjerm har mye baklys nede til venstre, og litt i de andre hjørnene. Min brors skjerm har nesten helt jevn bakgrunnsbelysning, men har selvsagt noen flere "stuck" pixler..

     

    Typisk nok er det min bror som er minst kresen av oss som fikk den "beste" skjermen. Jeg kan godt leve med noen pixel feil, de ser en bare om en kikker etter dem. Men ujevn bakgrunsbelysning er ofte irriterendes og mye lettere å legge merke til. Er nok nødt å snakke med Dell og forhøre meg om jeg kan få en ny skjerm, satse på at jeg er litt mer heldig med den..

     

    Mvh.

    Tore K.

  5. Når det gjelder spill, jeg har selv spilt en del CounterStrike Source, selv om jeg ikke er noen ekspert så har jeg iallefall brukt flerfoldige timer på det spillet med min gamle CRT, og har testa det en del med den nye WS skjermen fra Dell. I starten så trodde jeg det var nødvendig med å ha vertical sync slått på, da det ville gi det mest flytende bildet. Men oppdaga etterhvert at det virka som om bildet ble forsinka og var vanskelig å få til kjappe bevegelser. Når jeg slo av VS, så løste iallefall problemene med kjappe flytt. Nå er det bare skillzene som mangler.. :)

     

    Det kommer opp noen halveis oppdaterte bilder, spesielt ved kjappe bevegelser, men det blir vel en vanesak. Kommer vel ann på hvor seriøst en skal spille også. Følte iallefall at det vesle etterslepet som er på denne skjermen ikke plager meg i CSS, som sikkert er det spillet som er mest ømfintlig for slikt.

     

    Mvh.

    Tore K.

  6. Jeg har ikke funnet noen setting for å velge svarte kanter, men jeg har ikke spilt noe særlig siden jeg fikk skjermen.

    Trykk på knappen i midten, velg Image Settings->Scaling. Der kan du velge mellom 1:1, Fill og Aspect. Selv bruker jeg Fill, da fyller den hele skjermen uansett original oppløsning. Noen vil sikkert ønske å bruke Aspect, da den vil gi 100% riktig geometri.

     

    Mvh.

    Tore K.

  7. såvidt jeg vet, kan du velge om du skal strekke bilde, eller ha 2 kanter på siden.

    Det kommer ann på om du bruker VGA eller DVI kontakten. Bruker du DVI kontakten så kan du gjøre veldig få instillinger på skjermen, du er nødt til å gjøre dem i skjermdriveren. (Noe som forsåvidt ikke er noe problem på mitt ATI kort iallefall.) Du kan velge i grafikk-kort oppsettet mitt hvordan skjermen skal takle oppløsninger som ikke er støttet av skjermen. Da kan du velge om den skal skalere, eller sende bildet slik som det er. Da kan du velge på skjermen om du vil ha det strekt utover hele skjermflata, 1:1 mapping eller aspect. (Sistnevnte er vel mest aktuelt for de fleste vil jeg tro, da vil den bruke hele skjermen i høyden slik at det blir svarte striper på sidene.) 1:1 vil gi svarte striper rundt hele bildet hvis du bruker f.eks. 1280x1024.

     

    PS! Muligens har det mye å si hvorvidt du har satt opp skjermen som LCD eller CRT, så min første kommentar om at det har med VGA eller DVI kan være uvesentlig for akkurat dette problemet. Kontrast kunne jeg iallefall ikke endre på min skjerm når den var tilkoblet DVI.

     

    PPS! Jeg spiller heller i fullskjerm modus med strekt bilde enn å ha de "sorte" rammene på sidene, for meg så ødelegger baklyset så mye, at de blir altfor grå nede til venstre. Venner seg til det uansett. Spilte igjennom Battle for MiddleEarth på den måten uten vesentlig problem. Litt uvant i starten, men nå merker jeg det ikke engang.

     

    Mvh.

    Tore K.

  8. har mottatt mine widescreenskjermer fra Dell nå, endelig...

     

    ingen pixel feil!

     

    ved påslått men med sort bilde kan noe lysspill sees spesiellt mot øvre høyre hjørne,

    men disse skjemene er også svært lyssterke,

    ved bruk hittil er det ingen problem med dette

    fargefill test av helt rødt, blått, grønt osv bilde virker jevnt og bra

     

    de er skarpe og fine skjermer

    mange justeringsmuligheter

    Hehe, tipper du finner pixelfeil dersom du sjekker grundigere. Funnet en stuck pixel, og 4-5 døde pixler på min. Ingen av dem er til sjenanse, men ved leting så dukker de nok opp. Fant 2 stuck pixler på min brors skjerm, har ikke sjekka hvor mange døde pixler det er på den.

     

    Min skjerm har ganske mye backlight nede til venstre hjørne, og litt oppe til høyre. Min brors skjerm har nesten ikke backlight lys i det hele tatt, ser mye bedre ut. Skal sammenligne med min egen i morgen forhåpentligvis, sette dem opp ved siden av hverandre..

  9. Hadde samme problemet jeg også med den andre skjermen jeg hadde bestilt. Den stod først "Sendt 26.1", og nå står det at den ble sendt 1.2, men jeg har ikke fått noen bekreftet dato.. Så vi får se.. Bare glad for at jeg fikk skjermen min jeg.. :) Tipper de har hatt leveringsproblemer jeg på skjermene, har sikkert fått mange ordrer etter den gode omtalen som DinSide ga dem..

     

    Mvh.

    Tore K.

  10. Vel, fikk min Dell 2005FPW idag.. Måtte kjøre en tur til byen, og akkurat når jeg kom tilbake så sto budet utafor huset og skulle til å ringe meg.. perfekt timing.. :)

     

    Uansett, stort sett veldig fornøyd med skjermen. Sortnivået er ikke mye å skryte av dog, og jeg har det samme problemet med ujevn backlight som mange andre har nevnt. kan ikke se noen døde pixler, men regner med at jeg har noen hvis jeg går inn for å lete etter dem..

     

    Men, lysstyrken! Fyttirakkern, snakker om lyskaster.. Min CRT som stod ved siden av ble virkendes tam og grå i forhold.. Kan ikke helt skjønne behovet med å ha en så lyssterk skjerm, men det er iallfall ganske gøy.

     

    Har prøvd å spille HalfLife 2 og Counter Strike Source på skjermen, så lenge jeg skrudde på v-sync ON så funka begge spillene bra, selv om jeg innbiller meg at jeg merker litt forskjell i CSS.. Lite etterslep å se, men virker som om reaksjonene mine ved kjappe bevegelser blir litt treigere.

     

    Prøvde å snu skjermen vertikalt, slik at den blir stående på siden. Hehe, snakker om HØY skjerm! Ganske kul mulighet, og genialt for lesing av websider dersom en skal utnytte skjermarealet. De fleste websider går helt fint innefor den rammen så lenge favoritt-vinduet til venstre lukkes. Nesten hele forsiden av Dagbladet.no kunne vises på en gang.. sinnsykt.

     

    Uansett, backlight ble en skuffelse for meg. Tror ikke jeg gidder å gjøre noe med det, men jeg venter iallefall til jeg får den andre skjermen.. Ser ut som om Dell har klart å rote med bestillingen min, så den andre skjermen ble først sendt i dag. Dersom den har bedre backlight, så skal jeg vurdere å klage på den jeg har nå.

     

    Mvh.

    Nesten 100% fornøyd 2005FPW kjøper.

  11. Syntes det var viktig å legge til at jeg har bestilt 2 stk.! :)

     

    Kjekt å ha 2 stk ved siden av hverandre.. Seriøst, så skal vel bror min ha den ene.. <snufs>

     

    Fikk i det minste 2 brev nå med bekreftelse på bestillingen, fikk litt rabatt for kjøp av 2 stk oxo.. <jippi> Fortsatt utrolig frustrert over en elendige online trackinga..

    Jeg bestilte den 25.1, så jeg er litt skuffa over at folk får den før meg som bestilte dagen etter. Men jeg bor vel litt i utkanten, så kanskje det er problemet. Får den vel på mandag forhåpentligvis.

  12. Ahhh, frustrert, Dell har verdens dårligste ordreoppføglings system..

     

    Tar evigheter å få opp informasjon om ordren min på internett, og når jeg sjekker opp med kundeservice så vet de ingenting mer.

     

    <Telle til ti - og vente og håpe på det beste>

     

    Fikk inntrykk av at det ordner seg, men fyttirakkern for noen sløvinger..

  13. jeg trenger en vga kabel når jeg skal kople meg til TVen min (som jeg ikke har enda) og så over kablene hos komplett. Men hvilken type skal jeg ha. Den jeg har i dag sitter fast i skjermen så jeg får ikke sjekket.

     

    Er det denne med Han og Hun kontakter

     

    Eller denne med Han og han kontakter

     

    EDIT: Etter å ha lest informasjonen som var på Komplett sin side så virker det som om det er han-han som er skjøtekabel. Så da velger jeg å ikke uttale meg skråsikkert om hva du trenger.. Beklager..

  14. Hehe, funker utmerket for meg også nå! Har slete med den siden i hele dag nå, har vært oppe og nede flere ganger(Stort sett nede). Snakke med en på support hos Telenor, og han nevnte at de hadde faktisk problemer med utenlandslinjen, SÅ-det-SÅ! :)

     

    Han mente det vanligvis ordna seg raskt, så spørs om min lille henvendelse var alt som skulle til for å fikse problemet.. (Ingen andre hadde rapportert problemet, med en gang jeg nevner det så fikser de det. Innbilsk, jeg nei!?)

     

    Kan vel ha vært tilfeldigheter, men er det virkelig ingen andre som har hatt problemer med den dell-siden iløpet av dagen?

  15. Jeg og en kammerat sliter med å komme ut på visse sider på nettet, og med visse sider så mener jeg ikke lugubre sider, men f.eks.

    www.dell.no

     

    Etter å ha spurt en del andre kammerater som ikke har Telenor som internett leverandør så klarer de å komme inn på denne siden, noe som er veldig ustabilt for meg. Kan noen verifisere om problemet ligger hos meg, eller om dette er noe som er problem for andre Telenor kunder?

     

    På forhånd takk for svar!

  16. største minus med disse skjermene er LANG leveringstid dess..... :(

     

    Ser på dell sine sider at de ikke har inne noen så dere kan fint regne med noen dryge uker ++ med venting på skjermene deres. :(

    Hmf, jeg fikk iallefall beskjed om at de var på lager da jeg bestilte mine 2 skjermer.. Bestilte først på internett, men så kom bruttern hjem, og fant ut at han ville ha en slik en også, så da kanselerte jeg min bestilling og la inn en ny en med 2 skjermer. Sparte litt porto på det iallefall.

     

    Kan bli litt kult å sette opp 2 slike ved siden av hverandre..

     

    Fant ikke den promolinken som det ble reklamert med, men så er Dell-sidene ustabile for meg også da.. :-(

×
×
  • Opprett ny...