Gå til innhold

facedancer

Medlemmer
  • Innlegg

    57
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av facedancer

  1. Hei,

     

    Dette har sikkert blitt svart på før, men det blir for tøft å lese gjennom alle innleggene...

     

    Uansett - jeg bestilte den 10.10, og pengene ble trukket samme dag. Siden har det stått "produksjon ikke startet". Jeg har også fått alle bekreftelser. Det rare er at jeg fikk pengene tilbake på konto på mandag, og der har de vært siden. Det står fremdeles "produksjon ikke startet".

     

    Er dette vanlig?

     

    Det er vanlig at de gjør en reservasjon av pengene for å kontrollere om du har dem tilgjengelig. Det vil derfor se ut som om de har trukket dem i en kort periode.

  2. Min er i posten og kommer straks meg i hende. Jeg betalte 14500 for mitt oppsett og fikk 2000 i kompensasjon for ventetid på 3 mnd. Prisen blir da 12500. Dersom jeg sender den tilbake i løpet av de første 30 dager og bestiller en ny så vil jeg faktisk tjene på dette etter at prisen ble betydelig redusert og oktober nå er lansert som fraktfri hos dell.

     

    Får jeg refundert frakten om jeg sender tilbake, eller går dette i det store sluket?

  3. Hvor lang tid tok tok det før steg 2 "produksjon" startet hos dere? Når dere bestilte...

     

    Nå hos meg:

    2. Produksjon ikke startet  Wednesday, September 19, 2007

     

    *Sadface* De holder på samle deler enda.

    9582669[/snapback]

     

     

    Kommer an på når du bestilte. Om du har fulgt litt med på denne tråden så ville du sett at det har vært uhorvelig lang leveringstid på denne maskina. Selv bestilte jeg 28.6 og kom over i produksjon først i går.

  4. Hva er det som gjør at dere venter i tre måneder på en pc?

    9578351[/snapback]

     

     

    Det er ingen andre aktuelle kandidater. Jeg har gått gjennom denne prosessen flere ganger de siste mnd, og alltid kommet tilbake til det samme svaret; Jeg villle irritert meg over kjøpet i all ettertid dersom jeg gikk for en annen.

     

    Dessuten er jeg oppe i 2300kr prisreduksjon, så da går det egentlig greit.

     

    Jeg ikke mye til overs for dell nå og vil nok aldri gå for dem igjen dersom jeg kan unngå det.

  5. Hm, nå begynner jeg å bli frustrert her.

    Bestilte 20/7 og har fremdeles ikke mottat maskinen.

     

    Er det flere her som har bestilt tidlig eller før august som ikke har fått?

    9479628[/snapback]

     

     

    Jeg har ventet siden 28.06, og har nesten glemt hele greia. Jeg ser for meg at når pakken levers på døra mi en dag i desember så nekter jeg å ta imot den da jeg såvisst ikke har bestillt slikt gammelt skrap :!:

  6. Bestilte min i slutten av juli... leveringstid var 7. september, men fikk mail om at den er utsatt til 15. oktober.... 3 måneder venting...

     

    Dette kan vel klages på? Få en eller annen slags rabatt?

    9480403[/snapback]

     

    Det er klart du må klage. Jeg har ventet siden 28.06 på min xps m1330. Jeg er oppe i 2000kr kompansasjon så langt.

  7. Da er maskinen min ferdig ekspedert og sendt...etter andres utsagn skulle den være her om ei lita uke....Bestillt 3/8 - og snart levert...det er omtrent 6 uker fra bestilling til den kommer - er fornøyd med det.

    I tillegg fikk jeg 1500 i avslag for lang ventetid, siden den egentlig var estimert til 18/10.

    9448377[/snapback]

     

    Irritert!!

     

    Jeg bestillte 28.06 og jeg er fortsatt i preproduksjon

  8. Kundebehandleren min var i kontakt med fabrikken i går og undersøkte muligheten for å få fortgang i ordren min (28.06/19.10). Hun hadde visstnok fått til svar at glass igjen var mangelvare og at de ikke kunne gi noen tidligere dato med garanti.

     

    Jeg fikk 2000kr i kompensasjon for lang venting. Fra 14500 til 12500. Jeg tror jeg venter litt til, den kommer sikkert i løpet av september *fortrenger tidligere informasjon og erfaringer*

  9. Da var min utsatt til 19.oktober. Sinnsykt :cry:

    9382340[/snapback]

    Du kan få kjøpe min. NorgesPakke er fremme på noen dager ;)

    9382572[/snapback]

     

    hehe.... tror jeg venter litt til.

     

    Dersom jeg ikke får ytterligere kompensasjon nå så avbestiller jeg og bestiller på nytt litt senere. Den begynner å bli litt redusert i pris nå, og jeg kan tenke meg å bestille billigste konfigurasjon og oppdatere selv slik som arcticOC har gjort.

     

    Poenget med å ha det beste først er liksom litt borte med denne ventetiden. Dessuten begynner ventingen å tære på den barnslige gleden over snart å få noe nytt, og hva er da vitsen?

  10. Jeg prøver å glede meg på deres vegne, men i mitt mørkeste ubevisste forbanner jeg dere for at dere får maskinen deres før meg, som tross alt bestilte den 28.06.

     

    Jeg lurer på hvilken del som drøyer produksjonen av maskina mi. Er det:

    -t7300 cpu

    -Fingerprint reader

    -Rød farge

    -Bluetooth modul

    -N-nettverkskort

     

     

    Noen som sitter med noen ideer, eventuelt fakta?

  11. Jeg har ventet siden 28.06 på min 1330 og jeg er fortsatt i preproduksjon. Pengene ble trekt i slutten av juli. Jeg skal innrømme at det er irriterende å tenke på at DELL tjener renter på de pengene de har trekt fra tusenvis av kunder verden over, men jeg kan leve med det.

     

    Første gangen de ble trekt fra kontoen din var nok bare en reservasjon for å sjekke om du hadde pengene tilgjengelig.

     

    Jeg tror ikke på glassunnskyldningen som til stadighet blir brukt. Det er til en hver tid ulike deler det er mangel på, og det er nok dette som avgjør når maskinen sendes ut til kunden. Jeg leste et sted at en del, hos DELL, ligger i 2 timer i vent på din maskin. Dersom de andre delene ikke dukker opp i løpet av denne tiden, går denne delen videre til en maskin som trenger den for å bli ferdig. Jeg tror det er denne prosessen som gjør at de som bestilte først, ikke nødvendigvis er de som får først.

     

    Her er det bare å smøre tykt på med tålmodighet :roll:

×
×
  • Opprett ny...