Gå til innhold

Kajo2k

Medlemmer
  • Innlegg

    82
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kajo2k

  1. Mistenker det er spillutgivere som Ubisoft, Electronic Arts osv som eventuelt er de som presser frem løsninger som dette. Det er alt for pengegriske enn hva godt er, og vi ser jo tydelig tegn ved prising av spill over digitaleløsninger som Origin at de ikke skyr noen midler for å tjene ekstra penger.
    Jeg kan ikke unngå å legge merke til at du ikke nevner Valve? Om du gir ut et spill på Steam kan du ikke gi det ut andre steder også. Og hvorfor det, tror du? ;)

     

    Vel, det stemmer jo ikke

    • Liker 1
  2. Slutten har med andre ord ganske dyp, noe som ikke er veldig åpenbart med mindre man gjør litt research eller spiller slutten flere ganger. Men stas er det faktisk når man først skjønner den.

    Dette er en teori, og ikke noe som har blitt bekreftet.

    Klart, men med den hemmelige slutten, indoktrineringsreferansen fra boka og notater fra kodeksen som sier at man ser spøkelsesaktige figurer når man er indoktrinert får det til å virke veldig, veldig sannsynlig.

    Ønsketenkning fra fansen, fra ende til annen. Skjønner uansett ikke hvordan dette skulle gjøre slutten bedre. Skaper minst like mange spørsmål som det besvarer. Hallusinasjon? Så tingene vi ser skjer egentlig ikke? Akkurat. Da er det ikke slutten lenger, det er bare fjas. Space Child prøver å "narre" Shepard til å velge en spesifikk slutt? What? Han trenger da ikke narre Shepard til noe som helst, bare la han ligge der og daue. ARGH!

    Det er veldig mange hint til dette da... altfor mye frampek til å ignoreres. Dette er jo veldig typisk sci-fi, noe man har sett mange ganger i film. Minority Report, Blade Runner, Total Recall f.eks har alle lekt med lignende ideer. Om teorien stemmer, så er nok ikke alt hallusinasjon, men spesielt mot slutten etter at Shepard blir truffet av reaperstrålen.

    Hvorfor indoktrinere Shepard? Vel, han er en mann som klarte å samle galaksen til krig mot reaperne... så hvis de klarer å indoktrinere han så blir det jo mye enklere å utslette alle. Det er jo en grunn.

  3. lokal splitscreen gaming(horisontalt eller vertikalt) med redusert grafikk, eller delt skjerm med gummi strikk mellom spillerne, nei takk. jeg står fint over Starhawk... uten muligheten til online mp i dagens spill så er nok dette spikeren i kista for hawk spill serien.
    Eh... men det blir jo online mp.

     

    i artikkelen ble det skrevet....

     

    "Avgjørelsen om å la spillet støttelokal tospiller, men ikke firespiller, skal ifølge Sony komme fordi det var forsvinnende få som faktisk brukte firespillermodusen i Warhawk,"

     

    Ja, eneste forskjellen fra Warhawk er jo at de går fra lokal fire-til tospiller i Starhawk. Tviler sterkt at det blir spikeren i kista for serien. Man får fremdeles 32spiller online, som flesteparten kommer til å spille. Det blir også en singleplayer del denne gangen, noe som var planlagt til Warhawk men som ble kansellert.

  4. Jeg mislikte hovedsaklig kampsystemet i FF13, og lite har forandret seg i FF13-2. Quick time events gjør ikke slossing mye bedre for meg. Ikke pokemons heller. Føles ikke som jeg spiller et spill, men minner meg mer om gamle Dragon's Lair med litt trykking for å se karakterene mine hoppe rundt og drive med magi. Autocombat er ikke for meg.

     

    Men likevel, jeg liker FF13-2 bedre enn FF13. Håper imidlertid at Versus får releasedato satt snart.

  5. Runna nettopp spillet idag, og jeg er enig i karakteren. Jeg hadde ingen problemer med historien. For meg trenger ikke historien i en oppfølger nødvendigvis å overgå det forrige, bare være anneledes.

     

    Det som trekker ned for meg er hvor likt spillet er gameplaymessig i forhold til eneren. Man gjør mer eller mindre det samme man gjorde i eneren, attackene til Cole er de samme. Før spillet kom, synes jeg det å gi Cole nye krefter hørtes ut som en god ide, men de føles altfor likt de kreftene han allerede hadde. Det å fjerne noen av skillsa i starten likte jeg heller ikke.

     

    Jeg liker spillet, men samtidig litt skuffa. Det kunne vært mye bedre enn det er.

  6. Gled dere. :) Stod fremst på Lerkendal, og jeg hørte det var folk der før klokka 9 om morgenen. Selv kom jeg klokka 4 utpå dagen, og hadde null problemer med å komme meg fram(in your face, 9-folk!). Vi fikk ikke vann av vaktene nei... derimot gikk de og delte ut vannflasker til hverandre, drakk av de og smilte mot oss.

×
×
  • Opprett ny...