Gå til innhold

vebbiiii

Medlemmer
  • Innlegg

    21
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av vebbiiii

  1. Leste igår at det kun er solgt 5000 av denne telefonen på verdensbasis, til tross for en veldig aggressiv markedsføring spesielt i USA ( og i tillegg uhorvelige artikler på diverse nettsteder, blant annet her på TEK).

     

    For tidlig å kalle det en flopp selvsagt, men for den gemene bruker skal det vel svært mye til for å velge denne (et totalt ukjent merke, og folk flest aner ikke hvem Rubin er) kontra f.eks Apple, Samsung, LG eller Sony, som er etablerte merker.

     

    Mtp hvor mye penger som er brukt til både produksjon og markedsføring skal det vel godt gjøres at det er liv laga for dette merket. Om salgstallene til nå stemmer vel og merke. Til og med Amazon phone solgte jo 50x mer iløpet av samme periode.

     

    Jeg tenkte å kjøpe den hvis den kommer til Norge i løpet av året, og den slår til når den testes.

     

    Synes dog det er en uting at flere og flere enheter kun kommer i USA. Google Pixel kom jo ikke til Europa før den var utdatert. 

    • Liker 1
  2. Hei!

     

    Jeg tenkte å kjøpe en ny laptop til under 10k. Jeg har sett litt på et par gaming-laptoper, men flere av disse er veldig "glorete", og jeg er skeptisk til byggekvaliteten på enkelte av de. I hovedsak skal jeg bruke pcen til gaming, film o.l, men vil også ta den med meg på reiser med jobben. 

     

    PCen bør ha SSD, og helst ha 16 gb ram, men så lenge den har en ledig plass til en 8 gb brikke til går det fint.

     

    Er usikker på hvilket skjermkort jeg bør gå for. Bør vel ha 960M eller hvertfall 950M? 

     

    Noen jeg har sett på:

     

    http://www.multicom.no/multicom-kunshan-n150-156-full-hd/cat-p/c/p10631105

     

    https://www.komplett.no/lenovo-y50-70-156-full-hd/832820?cks=ASS&assoc=26FB581C-3DAA-4F6A-AEA0-8720D71DBD87#

     

    Tips?

  3. . Noe annet som er irriterende er at Spotify bytter ut sanger i spillelisten din slik at du gjerne får en dårlig live-versjon istedenfor, eller tribute-versjon om jeg ikke lyver nå.

     

     

    Det har jeg også opplevd flerer ganger. Du får plutselig en annen versjon av sangen enn den du ville ha. Det skjer også dersom du går inn via artisten. Hvis du søker på "Simon and Garfunkel", og går inn på artisten, setter på den mest populære sangen "The sound of silence", da får du Paul Simon sin versjon av sangen.

    • Liker 1
  4. Hadde de bare prioritert ytelse i stedet.

    De siste 2 månedene har "Play queue" og "History" vært forferdelig tregt på spotify, og gjør hele pcen tregere. I tillegg har Spotify fjernet enkelte menyvalg, og lagt til nye, som det såvidt jeg vet ikke går an å fjerne.

    Så når jeg snublet over en artikkel i dag, om hvordan man kan rulle tilbake spotify-versjonen, var valget enkelt. Alt jeg vil ha er en rask og enkel musikkspiller, jeg bryr meg absolutt ikke om musikkvideoer. 

    Legger ved link hvis noen vil se: http://www.dinside.no/933187/ja-du-kan-beholde-en-gammel-versjon-av-spotify

    • Liker 1
  5.  

    Jeg tror det er et viktig annet poeng også, det at 18-19 år gamle gutter har ikke lært seg å ikke bry seg om avvisninger. Absolutt alle vil bli avvist på ett eller annet tidspunkt, med unntak av de som aldri prøver.

    Det er jo en etterfølger av dårlig selvtillit og selvfølelse. Alle problemer i livet til en person har noe med dette å gjøre.

     

     

    Om det er gøy og høre på alt jeg lar gli mellom fingrene mine så kan jeg dele det her.

     

    Er i spania atm, lå på stranda alene, koste meg, tok meg en svømmetur, da jeg kom tilbake til plassen min tenkte jeg at jeg kanskje skulle ta noen pushups så jeg får litt trening mens jeg er her. Så setter i gang med sånn typ 100 stk, mens jeg holder på går 3 jenter forbi i min alder. Først går de fram til vannet for å se etter plass, det var ganske stappet så de går tilbake hvor jeg ligger hvor det er masse plass, jeg fortsetter med pushupsene mine og merker at de titter meget på meg. Så legger de seg kanskje 2 meter rett bak meg, når de hadde sikkert 40x40m og boltre seg på. Jeg burde jo tatt hintet å gått bort å snakket til dem, de var forøvrig britiske så språk ville ikke vært noen hindring.

     

     

    Hater den følelsen. Alle har nok vært i slike situasjoner, og det er også grunnen til at jeg tenker at jeg vil heller angre på noe jeg har gjort enn noe jeg ikke tørde å gjøre.

  6. Jeg må bare dele en liten observasjon jeg gjorde hin dagen.

     

    Jeg var ute en tur på byn i Bergen, og skulle spille biljard med en venninne på fotballpuben. Fotballpuben er et av 18 års stedene i Bergen, noe som gjør at mesteparten av klientellet er under 20, og denne kvelden var det også en del russ der. Selv er jeg 26, og 18-19 årige jenter er for unge for min del. Men, det jeg la merke til var at det var mange flotte jenter som hadde et kroppspråk som tilsa at de ville ha kontakt med gutter rundt. Dog, guttene som var der, de tørde ikke å ta kontakt. I stedet endte det opp med at mange av de som var der, både gutter og jenter, satt hver sine mobiler i stedet.

     

    Jeg var litt nysgjerrig på hva guttene rundt hadde tenkt å gjøre ift jentene. Så mens venninnen min var i baren for å kjøpe en ny runde, spurte jeg et par av de hva planen deres var utover kvelden.

     

    Han: - Nei det er vel å bli kjent med noen søte jenter.

    Meg: -....

     

    Hvorfor sitter det så mange gutter og venter på at det skal falle en jente i fanget på de? Man kan selvsagt snu på problemstillingen og si at jenter likegodt kan ta kontakt, men sjekkekulturen i Norge tilsier at gutter tar(stort sett) det første steget. For øvrig var dette gutter som var hyggelige, så ok ut, og ikke ville hatt noe problem med å få seg nye bekjentskaper dersom de bare hadde prøvd.

     

    Egentlig vet jeg jo svaret på det her; at 18-19 år gamle gutter ikke er vant til å bli kjent med nye jenter på byn, men det var likevel interessant (og litt frustrerende :p ) å se forskjellen på dynamikken på et 18 års sted kontra et 20 års sted.

  7.  

    Hvorfor ikke bare stikke ned på Egon nede ved bryggen? Keep it simple man, ta henne for guds skyld ikke med på noen kompliserte greier på første date.... Det er overkill!

     

     

    Ts her.

    Var ikke meningen kompliserte greier heller var bare ute etter et koselig sted hvor vi kan sitte og prate litt.

     

    For eg går aldrig rundt i byn så vett ikke om noen steder. så da tenkte eg at eg skulle ta og spøre litt rundt etter noen ideer og forslag.

     

     

    Anonymous poster hash: 10ba1...faf

     

     

    Ikke gå på et standard kjede-sted som Egon er mitt tips. Det er allerede flere bra forslag i tråden her, f.eks Bar Barista eller Henrik's. Jeg har også dratt med jenter på kaffe på Elefanten noen ganger, og det er et avslappende og uformelt miljø der.

     

    Dersom dere skal møtes relativt tidlig på dagen og det er fint(og ikke altfor kaldt) vær, kan det være en god idè å ta kaffe'en i hånden å gå utover mot Nordnes.

  8. Pass på å få med riktige benevnelser. Det er forskjell på bits (b) og bytes (B). Det er nok veldig greit å skrive f.eks 1Mbit, siden så mange roter med disse verdiene.

    Det er lett å snuble når f.eks SI-enheten kilo = k og kelvin = K.

     

    Det er med andre ord feil å skrive Kb eller KB :-) Det er nok en feil alle har gjort.

     

    La også merke til dette. I artikkelen står det både

     

    Bare én av ti oppnådde 1 MB/sek.

     

    Men det står også

     

    ? Det er bare én av ti forbindelser hos Telenor som alltid oppnår 1 Mbps, sier Kvalbein til Inside Telecom.

     

    1 MBps = 8 Mbps.

    • Liker 1
  9.  

    Det jeg gjorde når jeg var i forhold for noen år siden var å lage falsk facebook-profil og kommenterte at hun var feit på profilbildet hennes, sendte hun melding og sa kanskje du skal slanke deg litt? etc. Hun slanket seg, men slo også opp med meg når hun fann ut at det var jeg som sto bak, så pass på at du ikke røper det..

     

    Anonymous poster hash: d7515...deb

     

     

    Dafuq?

    • Liker 7
×
×
  • Opprett ny...