Gå til innhold

Pitray

Medlemmer
  • Innlegg

    69
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Pitray

  1. Hei,

     

    Batteritiden på min Mate 9 Pro har blitt drastisk dårligere den siste uken. Altså en god stund siden forrige oppdatering. Av innstillinger kan det se ut som om det er signaler.

     

    Noen som vet hva det kan være? Kan den gå fra fulladet til 10% på 8 timer, uten at telefonen blir mye brukt.

  2. Hei,

     

    Jeg skal oppgradere minnet på min NP900X3C-A01SE. Det er idag 4GB. Har googlet en del, og akkurat dette modellnummeret finnes ikke på f.eks listen til Crucial sin "minneoppgraderings-program" på komplett.no.

     

    Noen som vet om det er en eller to slots? Jeg ser også at minnet som står i er 4 GB 1600MHz DDR3 SDRAM. Kan jeg kjøpe høyere enn 1600, eller er ikke det noe poeng?

     

    Setter stor pris på hjelp.

     

    - Pitray

  3. Har du kies kjørende i bakgrunnen? Alle kies-prosesser må stanses i Ctrl shift esc før du starter Odin. (og du må selvfølgelig ha de rette driverne installert)

    Så lenge du kommer inn i download mode har debugging ingen ting å si...

    Nei, jeg har avsluttet alle Kies-prosesser. Jeg mener de riktige driverene er innstallert, det er hvertfall to drivere som blir innstallert når jeg kobler telefonen til pc'en.

  4.  

    Nå har jeg fulgt guiden du har linket til, og lastet ned sw som du linket til.

     

    Som guiden sier, har jeg lagt filen til i PDA i ODIN. Kommet til Download mode på telefonen og så koblet til USB. Dette har jeg gjort med forskjellige USB kabler, forskjellige USB-innganger osv. Men ODIN finner ikke telefonen, uansett hvor lenge jeg venter.

     

    Vet du hva det kan være?

     

    EDIT: Jeg ser folk på forum skriver at jeg må ha huket av for "debugging". Dette får ikke jeg gjort, da jeg ikke kommer inn på telefonen i det hele tatt. Mulig jeg har gjort dette for en stund siden, men jeg aner ikke.

  5. Det er download mode, jeg mener upload mode, altså pow + vol up + home for å starte tlf

     

    Beklager. Da får jeg opp en logo av CyanogenMod, uten at noe annet skjer. Dette skyldes sikkert at jeg forsøkte å CyanogenMod Installer etter å ha fulgt en annen guide med annen recovery før dette.

     

    CyanogenMod Installer klarte ikke hele prossessen sist, og det ser ikke ut som om det skjer mye nå heller.

  6. Hehe, der var jeg litt kjapp. Denne guiden - http://www.youtube.com/watch?v=YL8H70Es4wg.

     

    Jeg har innstallert cwm via Odin. Men jeg får ikke startet i recovery. Får kun opp en skjerm, hvor jeg kan velge å gå videre til "Odin mode". Takk for svar :)

    Hei igjen.

     

    Nå er det på tide at jeg får ordnet min S2.

     

    Når jeg starter telefonen på vanlig måte, får jeg skjermen som på bildet under. post-141280-0-64178200-1388773986_thumb.jpg

    Så forsvinner skjermen og mobilen blir helt sort - ingen reaksjonen, uansett hvor lenge jeg lar den ligge.

     

    Om jeg starter telefonen med Volum ned, home-button og på-knappen, så får jeg skjermen som ved bildet under.

    post-141280-0-99518400-1388774070_thumb.jpg

     

    Jeg trykker så volum opp, og før skjermen som bildet under.

     

    post-141280-0-49549500-1388774106_thumb.jpg

    Selv om det står 'downloading' er det ingenting som skjer.

     

    Når jeg startet på hele dette opplegget, hadde jeg glemt at jeg hadde surret med Odin tidligere. Jeg vet jeg har gjort en feil, men er ute etter å rydde opp i dette. Om jeg får gjort det, ønsker jeg å bruke CyanogenMod Installer.

     

    Er det noen som kan hjelpe meg med dette? Nå står jeg helt fast.

  7.  

    Jeg vet ikke om jeg har skjønt deg helt riktig, men du har altså rootet telefonen, og nå skal du flashe CyanogenMod? Når du har rootet mobilen, skal du kunne starte telefonen som vanlig. Men når du skal flashe CM, må du starte telefonen med å holde inne Power, Home, og Volume Up samtidig (i ca 10-15 sekunder). Har du rootet riktig, skal du herfra kunne installere CM og Gapps. Du må selvfølgelig legge inn ROM og Gapps på telefonen før du starter denne prosessen.

    Telefonen er rootet, men jeg kommer aldri til menyen hvor jeg skal flashe CyanogmenMod. Telefonen starter ikke lenger som normalt, henger seg ved Samsunglogoen.

     

    Når jeg trykker på power, home og volume up (15 sekunder), kommer jeg ikke til "flashmenyen". Kanskje det blir litt bedre om jeg legger ut bilder?

  8. Hvilken guide? :) Er flere fremgangmåter, har du en link til guiden du bruker?

     

    Om du har installert cwm recovery trenger du egentlig bare starte i recovery og flashe ROM-en (CM zip fila) derfra.

    Hehe, der var jeg litt kjapp. Denne guiden - http://www.youtube.com/watch?v=YL8H70Es4wg.

     

    Jeg har innstallert cwm via Odin. Men jeg får ikke startet i recovery. Får kun opp en skjerm, hvor jeg kan velge å gå videre til "Odin mode". Takk for svar :)

  9. Hei,

     

    Jeg har fulgt denne guiden for å innstallere CyanogenMod på min S2. Jeg har innstallert ClockworkMod Recovery via Odin, uten problem. Jeg tar ut batteriet med en gang Odin sier "Removed". Når jeg da holder inne volum ned, home og på-knappen inne, havner jeg kun skjermen

     

    "Warning!

     

    A custom os.....

    Volume up: Continue

    Volume down: Restart phone

    "

    Når jeg trykker volume opp, kommer jeg kun til download meny, ODIN mode.

    Jeg får ikke startet telefonen lenger.

    Noen som kan hjelpe?

  10. Dette er avhengig av flere parametere og kommer bl.a. an på hvilken Galaxy Note 10.1 du har. Har du modellen med 3G og WLAN (GT-N8000) eller modellen med kun WLAN (GT-N8010)?

     

    I tillegg er det et spørsmål om hvilket marked din Galaxy Note er rettet mot. Produktkode/CSC NEE er "Nordic", en europeisk-nordisk variant av Samsungs Android. Galaxy Note 10.1 som er solgt i Norge/norden bør ha CSC = NEE.

     

    Publiseringen av nye versjoner av Samsungs versjoner av Android følger sammenhengen modell og produktkode. Foreløpig er det slik for Galaxy Note 10.1 at det kun er GT-N8000 som har fått Android 4.1.1 for produktkode NEE. Den kommer nok snart til GT-N8010 NEE også, for oppdatering med Samsung KIES eller FOTA.

     

    Hvis du har GT-N8000 og ikke får oppgradering til v4.1.1 via FOTA kan du forsøke med USB-kabel til PC og gjøre oppdatering med Samsung KIES.

    http://www.samsung.c...ftware/KIES/JSP

     

    Hvis du ønsker å eksperimentere med versjonen av Android på din Galaxy Note 10.1 finnes info på xda developers-forum: http://forum.xda-dev...s.com/index.php

     

    Dette er en GT-N8010. Da er det vel bare å smøre seg med tålmodighet :) Når update kommer, forsøker jeg med Kies eller FOTA. Avventer rooting, foreløpig.

     

    Takk for hjelp!

  11. Før oppdateringen har jeg hatt Facebookprofilbilder på alle kontaktene. Etter oppdateringen, får jeg ikke frem bildene. Verken mellom SocialHub eller appen til Face. Noen som opplever det samme?

     

    LØSNING: Avinnstaller Facebook, restart tlf og innstaller Facebook igjen. I tillegg bør du ha litt tålmodighet, slik at telefonen rekker å laste ned alle bildene :)

  12. Tja, de sier nå på sine sider at du kan bruke noe som de kaller FOTA, eller "firmware over the air", må vel ha en samsung konto tror jeg, men det har vel sånn 99% av alle som har eid ett nyere samsung produkt antar jeg.

     

    Har du link til hvor man kan gjøre dette? Min USB fungerer nemlig ikke, så får ikke oppdatert via KIES.

     

    Jeg veit ikke om dette hjelper noe, var bare noe jeg lest fort over og jeg har ikke undersøkt noe rundt det, men det ser ut som om det bare er den vanlige innebygde update greia du skal bruke, men man må jo ha samsung konto for det uansett.

    Mulig jeg tok litt feil.

     

    http://www.samsung.com/no/support/usefulsoftware/FOTA/JSP

     

    Senere på dagen gikk det fint! Nå har jeg 4.0.3 :)

×
×
  • Opprett ny...