Gå til innhold

krispo-runar

Medlemmer
  • Innlegg

    61
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av krispo-runar

  1. Det er bevist at piratkopiering av musikk fremmer platesalget. Så hvorfor skulle ikke dette også gjelde film? Merkelig.

     

    Vi får se, er verken for eller i mot egentlig. Kjøper det jeg vil ha uansett :) Vet jo om mange som laster ned ting som anbefaler meg og se serier som jeg aldri en gang har hørt om (som jeg kjøper pga. anbefalingen). Dette vil jo ta slutt på nå som de legger hele piratvirksomheten i grus. Jaja, vi får se hvordan det går. De store vil nok muligens tjene på dette (HBO osv), men synes synd i de litt mindre firmaene som prøver seg. Det blir nok vanskeligere å komme seg inn på markedet for dem.

     

    Men til syvende og sist er det jo vi som kjøper spill/musikk/film som blir trampet på. DRM. Dette blir vi pushet på. ALLE som jobber i spillbransjen VET at det ikke hjelper. Det finnes ikke EN eneste DRM løsning til dags dato noen ikke har fått seg igjennom (utenom online-DRM, men spill som har det kjøper jeg ikke uansett av prinsipp). Er det rart folk ikke orker å støtte dem? Dessuten får man jo lastet ned flere ting mange dager før pga. regionsperringene dem har, hvorfor skal et spill lanseres 5 dager før i USA f.eks.? Idioti. Sier bare senk prisene, fjern DRM og lanser alt samtidig i alle land.

  2. Så langt så mmo går, finnest det bare ett spill. AoC! Ja det har sine "bugs", ja utrettingen av dei tar evigheter. Ja det er en inskrumpet spiller base, sett bort ifra Crom serveren. Men er fortsatt det beste mmo på markedet. Og absolutt verdt et par uker testing, før en eventuelt går tilbake til farm city i wow eller tilsvarende. Vanskelighetsgraden er også tilfredsstillende i motsetning til tidkrevende tank and spank spill.
    Joa, AoC er et suverent spill. Spilte det day one, kom til siste lvl etter uker med grinding og det var ingenting å gjøre.Men minnes fortsatt om hvor bra selve spillopplevelen var, er som sagt bare det at det var lite content og lite ting å gjøre ellers som ødelage opplevelsen den gang. Prøvde å spille igjen like etter den "kinesiske" utvidelsen, det var fortsatt lite som drev deg fremover syns jeg

     

    Vart sjokket sist jeg spilte. Klarte og komme meg til level 80 uten noen som helst level grinding. Har jo kommet en del nytt content osv. Si fra hvis du vil joine meg, tenkte å starte opp igjen :)

  3. Omg, nå sier de bare "We will release Voddler in Norway later this spring"

     

    Enda lenger å vente for oss nordmenn ser det ut som desverre. 

     

    Mvh Olav B, G ;)

    En ting er beta, en annen ting er å slippe ut produktet i Norge, for dermed å trekke det tilbake og utsette det. Kjedelig...

     

    Er det ingen måte å "lure" seg inn på programmet selv om man bor i norge? Skaffe en IP adresse som er svensk? :) Eller få endret "hvor du er fra"?

  4. Jeg har vært en ganske stor "fan-boy" av Age of conan (Funcom). I jula fant jeg ut at jeg ikke orket lengre, dette er ikke kun pga. spillet men også hvordan datamaskinen min takler det. Det er synd å ikke kunne spille på høyest grafikk når det er noe av hovedpoengene i spill jeg liker, inkludert at det fenger meg ellers. Dette falte i smak, men det ble litt kjedelig å levle til level 80 med nye raser hele tiden når man ikke fikk noe nytt. Det ble bare det samme, å det samme, grinding i villaer osv osv..

     

    Håper på litt fler "solo" oppdrag åsså, slik at man ikke hele tiden er avhengig av å få hjelp av andre. Men kanskje det har kommet opptateringer jeg ikke vet om, tenkte å starte opp igjen om komplett får fingeren ut av rompa å hjelper meg med å finne ut hvorfor ikke pcn takler det selv med de tøffeste å råeste skjermkortene jeg kjøper hos dem. Møkk!

     

    Vet dere om det blir quester for level 1-79 folk også, inni denne "rise of the godslayer" pakken ? :)

     

     

    Virker som det ikke er mange forhandlere som vet hvor krevende AoC virkelig er. Men jeg kan konstantere at skal du kjøre det på virkelig høy grafikk må du ha mer en et godt skjermkort. God cpu og rask ram/harddisk er også viktig. Selv med det beste av det beste virker det som "alt på max" blir for tungt for pc`en. Noe som irriterer meg også. Men deaktiverer jeg skygger, så kan eg maxe resten., Ser veldi bra ut og går fra 20+ fps til stabile 60 i hubs. Med 80-100+ andre steder.

     

    Hmm.. har du noen råd til skjermkort å prosessor jeg bør kjøpe da? Har denne prossersoren : http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=331906 , og dette skjermkortet (mitt største problem tror jeg?) : Gainward 9600GT 512MB golden sample...

  5. Jeg har vært en ganske stor "fan-boy" av Age of conan (Funcom). I jula fant jeg ut at jeg ikke orket lengre, dette er ikke kun pga. spillet men også hvordan datamaskinen min takler det. Det er synd å ikke kunne spille på høyest grafikk når det er noe av hovedpoengene i spill jeg liker, inkludert at det fenger meg ellers. Dette falte i smak, men det ble litt kjedelig å levle til level 80 med nye raser hele tiden når man ikke fikk noe nytt. Det ble bare det samme, å det samme, grinding i villaer osv osv..

     

    Håper på litt fler "solo" oppdrag åsså, slik at man ikke hele tiden er avhengig av å få hjelp av andre. Men kanskje det har kommet opptateringer jeg ikke vet om, tenkte å starte opp igjen om komplett får fingeren ut av rompa å hjelper meg med å finne ut hvorfor ikke pcn takler det selv med de tøffeste å råeste skjermkortene jeg kjøper hos dem. Møkk!

     

    Vet dere om det blir quester for level 1-79 folk også, inni denne "rise of the godslayer" pakken ? :)

  6. Var vel mer en liten fortelling om dine reiser med Cazy enn en anmeldelse, men artig lesning uansett! Fikk meg til å tenke på mine gamle WoW-venner.

     

    Bildekoder står forklart hvis du trykker på BBCode help når du skal poste =)

     

    Hehe, joda:P Det var nesten som en liten fortelling :p Men uansett... så takk for du leste igjennom :D

  7. Jeg hadde lyst å si noen ord om gamer.no

     

    Var ikke noen STOR fan av dere når dere var sammen med tek.no nettverket. Etter dere sluttet å "jobbe" for dem så har jeg besøkt denne nettsiden en del flere ganger. Er ikke kun inne her for å melde inn på konkuranser nei. Vil si noen ord om det også, konkuransene dere har her inne er jo himmelske :D

     

    Etter 1 års tid med mye prating å diskusjoner på spill.no fant jeg ut at det ikke var noe for meg. Synes dette er en litt mer voksen side, bedre anmeldelser osv. Her kan jeg kose meg med normale lengder mens på enkelte andre sider får man vite hva som er dårlig med spillet og ingenting mer.

     

    Veldig mye nytt her, kan ikke si mer en at dere må stå på! Jeg selv synes det er litt irriterende med nynorske annmeldelser, men det er helt greit har jeg funnet ut. Tenk på dem som prater og skriver nynorsk daglig? Joda det har jeg gjort, dessuten har jeg forbedret språket mitt i nynorsk også :D

     

    Fra i dag skal jeg bli mer aktiv på forumet, skal bli en fornøyelse :D

     

    Takk!

     

    mvh. Runar Olsen :D

  8. Dette er min første annmeldelse her på gamer, så vær snill med meg :D

     

     

     

     

     

     

    Det hele startet i år 2007, jeg hadde fått sett klipp fra Age of Conan for første gang. For hver dag som gikk fikk jeg mer lyst til og få mer informasjon om spillet som jeg til slutt fikk da jeg satt med spillet i fanget på lanseringsdagen 23. mai 2008. Jeg åpnet spillet med en gang jeg fikk øyet på det, i min postkonvolutt fra Absoluttspill.no, i samme øyeblikk jeg åpnet konvolutten tenkte jeg ikke mye på jeg hadde angret på kjøpet. Age of Conan collection edition lå ikke i et vanlig cd-Cover, det var som et puslespill på utsiden. Større og kulere hadde jeg aldri sett før, og da jeg åpnet det var det første jeg oppdaget "kartet". Jeg bare rullet det ut og så på det, vart litt skuffet hadde trodd det var i noe bedre stoff men ok. Da jeg tok plasten av coveret til Age of Conan var først da jeg virkelig kjente magesuget, dregde ut cd-rommen med hendene og ventet meg en rå bra spilleopplevelse med venner osv. Etter en 30 minutter innstalering var det endelig ferdig, og jeg fikk trykket på "Age of Conan" iconet.

    Dessuten var jeg redd for de skyhøye systemkravene jeg hørte folk trenkte. Først kom det noen reklamer og til slutt en heftig video, ja jeg gjentar heftig. Jeg startet opp med en karrakter jeg selv valgte og fikset på med hvordan håret skulle se ut til hvordan leggene så ut. Artig var det og jeg var fornøyd så langt, da jeg endelig fikk satt i gang spillet fikk jeg med meg at jeg hadde kommet til en «øde» øy. Det kom en gammel mann gående ned til meg. Bedre grafikk hadde jeg ikke sett maken til, og systemkravene var bare tull, jeg kjørte spillet med en data jeg hadde kjøpt et halvt år før spillet kom ut og den funket som den skulle.

     

     

     

     

     

     

     

    Jeg fant ut at den «øde øyen» het Tortage og fortsatte. Da jeg ikke så noen spillere i begynnelsen fikk jeg mine tvil, begynte å lure om jeg hadde kjøpt et single player spill, ikke et MMORPG. I hvertfall så spillet jeg til level 5, etter mye om og men med kampsystemet. Det var ikke helt lett og skjønne seg på i begynnelsen men det gikk seg inn. Den første dagen jeg fikk spillet satt jeg nok litt for lenge, ja skal ikke si hvor lenge men så godt fornøyd var jeg. Etter 2 års spilling med et barnespill som WoW «World of Warcraft» ble det litt godt med forandringer og en helt ny atmosfære og spillopplevelse som var flytende bra. I level 5 kom jeg plutselig til en port med en dame jeg måtte hjelpe som jeg fikk i et quest i begynnelsen, ja jeg tenkte spent og lurte på hva som var på andre siden av denne porten. Trodde jeg endelig skulle se noen folk etter 5 levler alene. Da jeg gikk inn porten møtte jeg en «fyr», jeg sa forsiktig «Hallo» på chatsystemet som jeg aldri har sett noe bedre av i et MMORPG spill. Det sa «Hallo» tilbake og jeg sa «Hallo» igjen. Jeg lo litt for meg selv og tenkte at det var noe merkelig Funcom hadde puttet inn. Alene sprang jeg videre helt til jeg så bak meg, der var den samme skikkelsen som hadde møt meg på andre siden av porten igjen. Da sa jeg bare «Hallo» igjen og den svarte «Hallo», jeg bare ikke orket og bry meg lengre før jeg så kanskje så 20-30 stk som sto på samme måten som denne skikkelsen med navnet «Cazy». Først da oppfattet jeg at det var ordentlige persjoner som satt og spilte på sine egene maskiner over en viritualt verden. Jeg sa «hallo» til denne skikkelsen igjen og han sa jo selfølgelig det samme tilbake. Plutselig fikk jeg opp en melding på skjermen som sto noe lik disse tegnene: «Cazy have invitated you in a group,do you want to join?». Selfølgelig gjorde jeg det og klikket «ok». Hadde litt lyst å bli kjent med en i spillet snarest mulig så vi kunne gjøre quests i lag. Dagene gikk. Kanskje jeg var en av dem få som ikke oppdaget noen glitch som mange andre klaget på i dette spillet.

     

     

     

     

     

     

     

    Dagene gikk som sagt, plutselig satt jeg med en heftig karrakter i level 80, en Demonogolist. Etter uendelig med maps og quests kom jeg til den siste levelen, og det artigste var at jeg ennå var sammen med Cazy i spillet. Cazy og jeg ble veldig gode venner og er det den dag i dag, ja selfølgelig har jeg møtt mange andre typer mennesker i en spillperiode på 10 in game dager på denne karrakteren. Månene gikk og selfølgelig begynte jeg og gå litt lei av denne skikkelsen som jeg nå hadde blitt godt kjent med. Da bestemte jeg meg for og starte en ny karrakter igjen og fortsatte løpet til level 80. Da jeg hadde ofret meg så mye at jeg kom til level 5 gikk jeg igjennom porten igjen, og der sto det en persjon med navnet «Cazzy», jeg bare lo og stakk der i fra. Kampsystemet var enormt, monstrene var enorme, byene og plassene var enorme med så mange nye utfordringer og slike ting at det bare ikke gikk ann å legge spillet i fra seg etter mangfoldelige måneder med intens spilling. Det var noe helt annet en å spille WoW, og fra den dagen jeg skaffet meg dette spillet har jeg ikke savnet WoW ett sekund.

     

    Håper dere likte min første artikkel og gjerne send kommentar:) Beklager, fikk ikke med bilder, er ikke helt klar over hvordan man gjør det ennå...

     

     

     

    -Runar Olsen.

  9. Flott å høre :D

     

    Dette fortjener funcom virkelig etter full skjerpings i selskapet etter Gaute Godager forlot. Har ingenting i mot Godager, men han lovet alt for mye. Craig Morrison redder nok et spill, full ære til han. Det man ser nå, det er at dem bruker mer tid på patchene, og ikke bare kaster ut fordi at spillet skal bli større og "bedre".

     

    Ser for meg Funcom av et av de store selskapene om noen år. Synes synd at det står så mye dritt om Age of conan på så alt for mange forum. Vi bør støtte Funcom, kanskje det ikke var det beste mmorpg spillet. Det man ser i dag, da kan vi måle det som toppen av MMORPG!

     

    STÅ PÅ FUNCOM :D

  10. Ogsaa meget enige med de som roser anmeldelsen - meget underholdende!\Kan det likevel vaere at pc-versjonen er betraktelig bedre enn xbox versjonen?

    Det tør jeg ikke si noe om, men det er ikke utenkelig at den er bedre. Siktingen er som nevnt litt krevende, og det kan godt være det blir artigere med mus enn det er med stikke. Synd Eidos kun gav oss 360-versjonen. Men selv med bedre sikting tviler jeg på at PC-versjonen er noe å juble særlig høyt over, hvis den ellers er identisk med versjonen jeg testet.

     

    Ja jeg begynner og lure selv. Synes det var et bra spill på pc. Klarte det ut, og hadde ingen dårlige opplevelser :p

×
×
  • Opprett ny...