Gå til innhold

fangis

Medlemmer
  • Innlegg

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av fangis

  1. Lurte på om noen har fått lagret manuelt NRK og P4 i internettradioen på E71? Har fått lagret NRK Jazz men resten får jeg kun opp kan ikke laste kanal eller noe slikt.

     

    NRK Nettradio

     

     

    Dette er fullt mulig, jeg har lagret p3 og noen andre kanaler manuelt selv. Måten jeg gjorde det på var å laste ned streaming for kanalen på pcen i winamp, for så å plukke ut webadr til streamingfila og så legge den manuelt inn på tlf. Klønete forklart, si ifra om du ikke får til :)

  2. Heisann, takk for omtanken. Jeg bruker selvfølgelig aldri 3g og har dette avskrudd fordi det blant annet suger strøm. Telefonen er knyttet til gsm nettet fast.

     

    Hva gjelder simkortet så er dette fra tele2 og jeg har ingen problemer med samtaler som faller ut med mine eldre mobiltelefoner (med tele2-simkortet, nytt rett før jul 08).

     

    Jeg har hatt samme wlanproblemet med både nokias egen nettleser og opera mini som jeg selvfølgelig bruker til vanlig.

     

    Nå har jeg vært inne på forumet til nokia og sett hva folk fra hele verden skriver, og mange opplever like feil, blant annet det med klokken.

     

    Skal prøve å oppdatere en gang til.

     

    Okei, da var mine råd waste. Om en reinstall av firmware ikke hjelper så er nok service den siste utvei, desverre.

     

    Magnus

  3. Hei,

     

    Jeg kjøpte telefonen min 30. juli 2007 - en SE K610i. Den har fungert fint, men for en tid tilbake begynte høyttaleren å fuske. Med mindre jeg har ringelyden på max volum hører jeg ikke at det ringer, men dersom den "kommer i gang" med høyt volum kan jeg dempe den og alt virker. Ingen stor sak, jeg bare satte lyden på max..

     

    Nå i dag slo imidlertid høyttaleren i telefon"røret" seg vrang også, så nå er samtalene mine masse skurring og jeg hører ekko av meg selv. Andre hører meg helt fint - altså er problemet i min telefon.

     

    Jeg må reise et stykke for å få levert den på service, men er det noen vits? Ut i fra feilbeskrivelsen, er dette selvforskyldt eller slitasje/feil? Jeg har sikkert mistet telefonen i bakken en gang eller to siden 2007, for å være ærlig så husker jeg ikke. Jeg er generelt forsiktig med tingene mine, men uhell kan jo skje.

     

    Har jeg en sak her?

     

     

    Dette er en feil som dekkes av garanti. Dette kan være en selvforskyldt skade, men isåfall er ikke det noe de kan finne ut av på serviceverksted(med mindre det er betydlige klem/slag-skader).

     

    Du har utvilsomt en garantisak, så jeg vil råde deg til å sende den inn.

     

    Magnus

  4. Min nokia 6280 blir begrenset og mister kontakt med simkort ofte.. Kjøpte det i en butikk kalt "telenor". Går det ann å levere inn til repp? Og om de ikke kan fikse penger tilbake elns?

     

    Har hatt den i noen år.

     

    I en butikk kalt "telenor"? Telenor er en mobiloperatør, ikke en butikk. Kjøpt den på nett, eller kanskje hos Telehuset eller Telekiosken?

     

    Uansett, Nokia 6280 var en skikkelig bommert fra Nokia. De endte vel opp med å ta tilbake nesten alle telefonene til slutt :) Tror denne telefonen bør sendes inn på service om feilene skal utbedres. Dette gjøres gratis hos forhandleren du kjøpte mobilen hos, eller (som oftest) mot et lite gebyr hos en tilfeldig mobilforhandler.

    Du har 2 års garanti og 5 års reklamasjonsrett på mobilen. Du må ha kvitteringen på telefonen for å få sendt den inn. Reklamasjonsretten fungerer vel i "spesialtilfeller", og dette er vel et av dem.

     

    Magnus

  5. Det med klokka irriterer meg noe enormt.

    Jeg har hatt denne telefonen i ca et halvt år og er egentlig ikke helt fornøyd.

    Den har forsåvidt god byggekvalitet, og kanskje den beste byggekvaliteten nokia har levert i senere tid, men for mye bugs med os'et.

     

    Nå har jeg nettopp installert nyeste fw, og har ikke helt oversikt over hva som har blitt fikset, men jeg inntil dette har telefonen ofte mistet signaler under samtale uavhengig av nett.

    Nettleser og wlan avslutter seg selv veldig ofte.

    Mobilen har til tider etter sendt melding, lagt meldingen i utboks og fortsatt og sende den av seg selv. Opplevde at samboeren min flere ganger har fått 20 like meldinger, selv om meldingen ble sendt 1 gang og ingenting annet gav tegn til at den ikke ble sendt.

    Hvis jeg velger å bruke et bilde som bakgrunn, så går det 2-4 dager og så har jeg plutselig bare en standard bakgrunn, uavhengig om bildet ligger i telefonminnet eller på sdkortet.

     

    Så har jeg hatt noen runder med telefonen hvor den har låst seg helt og har måttet fjerne batteriet før jeg kunne få den i gang igjen.

     

     

    Du har tydeligvis en av de få uheldige som har fått en E71 som ikke fungerer topp. Første problem skyldes nok at du har aktivert 3G. Med 3G vil telefonen skifte mellom GSM og UMTS nettet ganske ofte siden 3G-nettet i Norge ikke er spesielt stabilt. Dette vil ofte føre til at nettet faller ut, ofte under samtaler. Med mindre du er veldig avhengig av kjapp dataoverføring vil jeg råde deg til å deaktivere 3G. Det vil spare deg for en del nett-trøbbel i tillegg til en vesentlig bedre batteritid.

     

    Når det kommer til nettleseren bør du nok skaffe deg en ny. Standard nettleser fra Nokia fungerer svært dårlig. Jeg bruker selv Opera mini, funker som bare juling - mini.opera.com

     

    De andre problemene har jeg ingen løsning på, du bør vel kanskje sende telefonen på service for å få utbedret dette. Du kan kanskje sjekke opp hvor gammelt SIM-kortet ditt er, dette kan skape trøbbel om det er gammelt.

     

    Magnus

  6. du kan iallefall utelukke c702, se's største bommert på lang tid. ikke annet enn en lang liste med problemer.

     

    jeg vil råde deg til å gå for en t700. super mobil med enorm batterikapasitet(så lenge du skrur av 3g)som både er og føles solid. litt lettere enn c510, bortsett fra det så er de veldig like telefoner. jeg har ikke så mye erfaring med c510, men kan anbefale t700 på det sterkeste!

  7. Jeg har et spørsmål til dere som har oppgradert firmware.

     

    Er det noen spesiell grunn til at dere har foretatt denne oppgraderingen?

     

     

    - bedre battertid

    - nye themes

    - internett radio

    - noen bugs fikset. f.eks så kan du aktivere høyttaler ved samtale umiddelbart etter du har trykket på ringeknappen. før måtte man vente til ringetone.

    - kjappere i menyer

     

    +++

     

    les mer her: http://www.technosamrat.com/no/mobile-soft...-euro-firmware/

     

    store deler av forbedringene i denne artikkelen stemmer faktisk

  8. Etter firmwareoppdatering til v200.21.118 henger klokka ikke helt med på skjermspareren.

    Når skjermspareren kommer på, blir klokka bare stående på tidspunktet da skjermspareren ble aktivert. Klokken fungerer ellers som den skal. Litt kjipt og kikke på klokka og tro du har god tid, deretter gi telefonen et trykk på tastene og finne ut at klokka er en halvtime mer enn du først trodde.

     

    Noen som har samme problem og en eventuell løsning på det? Regner med det er en softwarebug

  9. Etter firmwareoppdatering til v200.21.118 henger klokka ikke helt med på skjermspareren.

    Når skjermspareren kommer på, blir klokka bare stående på tidspunktet da skjermspareren ble aktivert. Klokken fungerer ellers som den skal. Litt kjipt og kikke på klokka og tro du har god tid, deretter gi telefonen et trykk på tastene og finne ut at klokka er en halvtime mer enn du først trodde.

     

    Noen som har samme problem og en eventuell løsning på det? Regner med det er en softwarebug

  10. Høres veldig bra ut, blir vel så jeg bestiller en sort en når den kommer.

    tror det blir min første nokia jeg betaler for faktisk :p

     

    He, he - glem nå bare ikke - dersom dette stemmer da - at de sorte og røde er strippet for en del heftige funksjoner, og derfor og er lavere priset. Dette er hva jeg har hørt, kan ikke verifisere det. :roll:

     

    Det tror jeg ikke de er, regner med at alle modellene uansett farge er likedan.

     

    Verken rød eller sort versjon av denne telefonen er strippet for noe som helst. Ingen andre forskjeller enn fargen - om noen fortsatt skulle lure :)

  11. Min lillesøster har en E71 der loggen plutselig har sluttet å fungere. Den registrerer hverken mottatte, tapte eller utgående anrop, noe hun synes er svært irriterende. Jeg har sjekket det jeg ser på som mulige løsninger, men finner null... Noen som har noen tips?

     

    Dette problemet ligger ikke i telefonen, det er en manglende tilleggstjeneste hos operatøren. Jeg jobber for netcom, og hos oss heter den "Netcom Dobbel, ID etc.". Denne tjenesten er vel det som gjør det mulig å logge samtaleaktivitet.

     

    MVH

    Magnus

  12. Jeg vet ikke helt hvilken modelltype jeg har, kanskje noen kan svare meg på det?

     

    Centrino 1,7 GHZ

    512 SO-DIMM RAM 333

    80 GB HD

    128 MB ATI Radeon 9700

     

    Uansett, problemet mitt er trådløstkortet. Av og til kobler det til ruteren min, mens andre ganger nekter det. Kan det være at jeg bruker trådløsnett-klienten til windows og ikke proset/wireless?

     

    Har oppdatert med nyeste drivere til kortet.

  13. Heisann. Jeg sliter med å finne drivere til min Tundra 1557. Jeg kjøpte den brukt og har ikke peiling hvilket lydkort som finnes i denne maskinen.

     

    Jeg vet at det er en realtek crystal ac'97 brikke, men finner ikke riktig driver. lastet ned mange, men får bare bluescreen med noe dumping av fysisk minne, skikkelig dritt.

     

    kan noen hjelpe meg?

×
×
  • Opprett ny...