Gå til innhold

jak-bim

Medlemmer
  • Innlegg

    99
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av jak-bim

  1. Du burde finne det du trenger her: http://transmedia.mystore.no/index.php/cPath/1453_1162_1185 Men jeg vil på det sterkeste anbefale deg å bytte spilleren. Du får det du trenger, og MYE bedre lydkvalitet.

    Denne feks er bra: http://www.autodesign.no/spillere/2-din/pioneer-avh-2400bt og da finner du ramme og de isokontaktene du måtte trenge hos transmedia.no, slik at det blir plug`n play ;)

    Vil helst ha 1-DIN, da jeg synes det er kjekt med et litt stort oppbevaringsrom i midtkonsollen. Regner med jeg kan finne noe annet dugent av Pioneer som er 1-DIN. Men er det virkelig slik at original-spilleren ikke klarer å yte Bose-anlegget full rettferdighet? I så fall, er det noe spesielle spesifikasjoner jeg bør se etter når jeg kjøper meg ny spiller? Og har du peiling på om jeg vil støte på noe problemer med Bose-anlegget, i forhold til når jeg skal skifte til en annen spiller?

  2. Heisann!

     

    Har nylig kjøpt min første bil, men savner blåtann med A2DP og AUX-inngang. Bilen er en 2006-modell, men enkel-DIN CD-spiller og originalt Bose-anlegg.

     

    Hva er beste måte å få integrert dette på? Gjerne en metode som er enkel å gjøre på egen hånd, evt. ikke altfor kostbart om noen andre må gjøre det.

     

    Takker for svar!

  3. I dag fikk jeg endelig Nexusen min, som erstatning for en HTC One X som gikk i bakken før jul. Har gått en hel måned med en urgammel Nokia som lånetelefon. Skulle egentlig fått den rundt den 12. januar, men det var visst noen forsinkelser fra LG.. Men nok om det.

     

    FY SØREN! Har aldri vært mer fornøyd med en mobil i mitt liv. Topper til og med min trofaste S2 som jeg ble frastjelt i fjor. Ikke bare ser den deilig ut, den kjennes svært god ut, topp byggekvalitet! Føles mye bedre i hånden enn One X'en gjorde. Føler jeg når over hele skjermen uten noe særlig anstrengelser. I tillegg er den lynkjapp. Ikke opplevd en eneste forsinkelse, whatsoever. Google og LG har virkelig fått til noe mesterlig her (sett bort i fra leveringsproblemene). Dette er Android slik Android skal være!

    • Liker 2
  4. Takk for informasjon! Så jeg må få selger til å merke pakken med en prislapp under 1000 NOK? Vil du tro at en top-rated selger på ebay vil være samarbeidsvillig om en "hvit løgn" eller er det bare å glemme?

     

    Når det gjelder garanti, må den sendes til USA eller holder det å sende den til ASUS i Norge? Mener å ha lest noe om at det er internasjonal garanti.

     

    Ser at 16GB-versjonen ligger på 1900kr i Norge nå, og regner også med at 32GB vil havne på denne prisen. Regnet ut at jeg tilslutt havner på 2200kr, med 270$ for brettet og 36$ i frakt, vha. DinSides importkalkulator (http://www.dinside.n...ndelskalkulator). 300kr ekstra er ikke så ille, da vi ikke vet release på 32GB i Norge likevel. Og så lenge det ikke blir noen problemer med garantien så virker det for meg som et godt kjøp. Noen innspill?

  5. Heisann!

     

    Ble svært spontan av meg tidligere i kveld, etter å ha prøvd en kompis sin, og presterte å bestille meg en Nexus 7 32GB fra ebay.com. Glemte å be selgeren merke pakken med "gift" pluss å trekke fra amerikansk moms (US VAT), men gjorde det noen timer etter at jeg hadde bestilt. Satser på svar snart.

     

    - Hvor sannsynlig er det at jeg må betale toll hvis pakken merkes med gave?

     

    - Er det nødvendig å be dem trekke fra amerikansk moms (US VAT), da jeg har hørt at man skal gjøre dette for ikke å betale dobbelt opp med moms?

     

    - Noe annet jeg bør tenke på?

     

    Takker for svar!

  6. Hei,

     

    var på Elkjøp tidligere på dagen og spurte om de hadde repeatere, men det hadde de ikke. Fyren som hjalp meg sa at jeg kunne bruke en annen ruter som bridge i stedet for. Resultatet jeg ønsker å oppnå er å få større rekkevidde.

     

    Har en ZyXEL P2812 Multimodem/Ruter som står i kjellerstua. Denne har grei rekkevidde, men siden jeg bor i garasjen så rekker den ikke helt der jeg sitter. Så jeg kjøpte en Jensen AL59300v2 som jeg har tenkt å bruke som bridge. Han på elkjøp sa at det var bare å koble en Ethernet-kabel fra ZyXEL-ruteren og inn i Internet inngangen i Jensen-ruteren så skulle det være fiks ferdig. Men dette funket altså ikke. Jensen ruteren har jeg tenkt til å plassere høyere opp i huset og nærmere garasjen, slik at det tar signalet fra ruteren som står i kjellerstua og sender det videre.

     

    Noen som har peiling? På forhånd takk!

  7. Hei,

     

    Broren min var nettopp i USA og jeg ba han kjøpe med en Tab 10.1 til meg, siden den var betraktelig billigere over dammen. Nå har han nettopp kommet hjem, og den var da utladet. Problemet er at jeg ikke har sjans om å få ladet den. Laderen som fulgte med har amerikansk uttak og den får jeg ikke brukt uten adapter. Den er av typen der det er USB-inngang i selve ladeenheten så jeg har prøvd den med diverse andre ladeenheter, f.eks. fra HTC. Har også prøvd å lade via PCen, men Samsung har gjort det sånn at det ikke skal være mulig, bare for dataoverføring.

     

    Noen andre som har hatt samme problemet? Må jeg gå til innkjøp av adapter? Eller vet dere om det finnes samme type lader for nordisk type?`

     

    På forhånd, takk!

  8. Utrolig vekst! Nokia hadde tidligere rekorden på 300,000. Samsung er nok den som bidrar mest til denne veksten.

     

    post-227811-0-44880400-1305305324_thumb.jpg

     

    Tror nok ikke Samsung er den som bidrar mest til denne veksten. Vil heller tro at det er HTC som lanserer nye telefoner i hytt og pine ;p Dessuten får omtrent alle HTC telefoner veldig gode anmeldelser og har stort sett gode priser. Men vil nok tro at Samsung har den mest solgte telefonen aka Galaxy S. Og har ingen tvil om at de vil slå denne salgsrekorden for android-mobiler om ikke så altfor lenge med S2.

  9. Min konklusjon etter noen timer.

    Super telefon. Grusom launcher :)

    Har hørt veldig mye negativt om TouchWiz tidligere, men i anmeldelsene av SGS2 har jeg lest at det har blitt en god del bedre. Kommer nok til å teste det ut, men blir mest sannsynlig uaktuelt mtp. at LauncherPro Plus er en genial launcher og jeg elsker å tweake Android og få det til å se ut som jeg vil, og oppføre seg som jeg vil. Som nevnt tidligere liker jeg å bytter ut det meste av originale applikasjoner, som dialer, sms-app, nettleser, lockscreen, launcher, tastatur og diverse widgets.

  10.  

    Håper det var nyttig!

     

    Ja veldig faktisk.. har lagt den posten til bokmerkene mine jeg :love:

    Gleder meg å høre det!

     

    Forresten, tenkte samtidig bytte ut låsskjermen, men liker veldig godt måten det vises tapte anrop og sms på når låsskjermen er aktivert. Vet dere om noen gode widgeter som gjør samme nytten når jeg bruker en annen låsskjerm enn den som følger med på Galaxy S2?

    Last ned WidgetLocker

    Her finner du temaer til appen.

    EDIT: Det som er kjekt med WidgetLocker er at du kan legge til widgets og ikoner på låsskjermen. Legg merke til at låseskjermen har 2 moduser. Lock Mode, og Tool Mode. I Tool Mode kan du modifisere det du vil. LockMode er som om det skulle vært et vanlig lockscreen. Hvis du laster ned Go SMS Pro har den en kjekk liten widget som viser antall tekstmeldinger som er ulest. Trykker du på den vil den gå direkte til appen. Fant en fin og minimalistisk widget som passer perfekt på et lockscreen. Last ned her.

    Du kan også prøve Pure Messenger. Kan vise det meste av informasjon fra sosiale greier (SMS, anrop, GMail, Email, Facebook, Twitter)

  11. Da har jeg hatt denne telefonen noen timer og har et par ting som irriterer meg. Er ikke noe gale med telefonen, men selve programvaren som brukes plager meg litt etter noen år med HTC sine Android telefoner.

     

    1) Ikke mulig å endre hva snarveiene i "docken" skal gå til. Dette er spesielt dumt med hensyn til å bruke handcent da snarveien i docken viser nye meldinger selv om de er lest. Noen løsning her?

     

    2) Nettleseren er ikke noe flink til å tilpasse innholdet til skjermen etter en har zoomet inn

     

    3) Dialer og samtalelog. Dette var mye bedre på HTC sin løsning. Her kommer det automatisk opp de siste anrop + tastatur for å ringe til nye. På S2 må dette velges helt øverst en av delene. I tillegg ble samtaler fra en og samme person gruppert på HTC, mens her kommer det opp en lang liste om en har snakket med samme person flere ganger. Vil svært gjerne ha det slik som på HTC telefoner.

     

    4) Det er ikke mulig å få telefonen på lydløs med volmtastene uten at den vibrerer. Det er enten vibrering eller lyd, ikke total stillhet. Er dette noe som kan endres?

     

    5) Videosamtaler ser ikke ut til å virke. Uansett hvem jeg prøver å ringe til.

     

    6) Kontaktene og redigering av disse var mye bedre på HTC. Er dette mulig å endre på et vis? Det så bedre ut, var mer oversiktlig og om en ønsket kunne en enkelt sende de kontaktene en ønsket direkte til mobilsvar.

     

    7) Savner virkelig den varsellampen jeg hadde på desire som lyser om en har epost, meldinger eller tapte anrop.

     

    Selve telefonen er helt fantastisk, men disse løsningene som er her i forhold til hva jeg er vant med synes jeg er mye dårligere, og håper derfor det finnes gode alternativer her på et vis:-)

    Det flotte med Android er at du kan endre på det meste du vil!

     

    1) Hvis du går inn i applikasjonsmenyen og trykker på settings>edit, også kan du dra ned ikonene på docken. Du kan også skifte til en annen "launcher". Altså det vil si at du bytter ut hjemmeskjermene til Samsung, og kan endre på mye mer (på noen av launcherne ihvertfall). LauncherPro, ADW EX, Go Launcher EX er noen alternativer. Se lengre opp på sida, der jeg har linka noen guider til Launcher Pro.

     

    2) Prøv en annen nettleser, finnes mange gode alternativer: Opera Mobile/Mini, Dolphin Browser (HD), Steel Browser, Firefox Mobile (denne anbefales, fått veldig god kritikk).

     

    3) Bytt ut Dialer-applikasjonen din. Min favoritt er GO Contacts. Er veldig lik HTC sin, og har et ganske pent UI. Et kjapt søk på Google etter f.eks "best dialer apps android" vil finne mange alternativer. Anbefaler deg også å prøve GO SMS Pro. Veldig god SMS-klient, kan skifte temaer, generelt mange innstillinger.

     

    4) Ikke helt sikker på denne.. Last ned Widgetsoid, Extended Controls eller noe lignende, så kan du legge en liten widget på hjemmeskjermen for å bla gjennom de forskjellige lydmodusene.

     

    5) Har ingen erfaring med videosamtaler.

     

    6) Tror GO Contacts har en bra håndtering av kontakter. Som sagt så ligner den på HTC sin.

     

    7) Er desverre ingen LED-lampe på Samsung Galaxy SII, men du kan prøve en app som heter NoLED. Er dog usikker på om denne sluker mye batteri. Den lyser opp noen piksler på skjermen, i en valgfri farge eller ikon.

     

    Håper det var nyttig!

    • Liker 4
  12. Vet at alle er veldig lei av nettbutikk/post/leveringsdato-poster. Men ville bare si fra at NetOnNet har skiftet lagerstatus fra: 13.05.2011 til Forhåndsbestilling.

     

    Vil det si at de har fått den inn på lager? Sendte mail til NetOnNet angående om det var sikkert de fikk den inn den 13.05 idag:

     

    Hei!

     

    Lurte bare på om det er 100% sikkert at dere får inn Samsung Galaxy S II imorgen (art.nr: 150354)? Og om dere isåfall sender den ut imorgen.

     

    Takker for svar

     

    mvh -----.

     

    Hei -----,

     

    Jeg har ikke fått høre noe annet, så jeg regner med at den kommer I morgen. Vet at det allerede har kommet inn noen.

     

    Det blir nok ikke sendt ut før på mandag.

     

    Ha en fin dag!

    Jeg skulle kansellere ordren min der idag grunnet ingen bekreftet dato,da fikk jeg dette til svar;

     

    Hei -----,

     

    Denne kommer inn I morgen, er du sikker på at jeg skal avbestille denne?

     

    Ha en fin dag!

     

     

    Så det virker som den kan være inne nå...

    Okei, høres bra ut. Hadde jo vært jævlig greit om de hadde sendt den ut imorgen, men vet ikke helt rutinene til posten ang. sendinger på lørdager, så det er kanskje meningsløst. Hadde uansett vært greit at den allerede hadde kommet inn i postens systemer, og kanskje blitt prioritert over andre ting som kan komme før den.

    Men hvis de sender den ut på mandag, hvordan blir det da på 17.mai (tirsdag)? Håper jeg slipper å vente til slutten av neste uke.. Regner med det tar 2-4 dager å sende den fra lageret deres, som jeg har fått opplyst er i Sverige.

    Hadde vært fint om de sendte i morgen ja!Gjør de det,kan jeg være heldig å få den på mandag..Tidligere pakker jeg har bestillt med sporingsnummer har vist at pakken beveger seg selv på lørdager.Vi får bare håpe :) Gleder meg som en liten unge!

    Får jeg mail fra dem i morgen om at pakken er sendt er jeg fornøyd.

    Blir ekstremt fornøyd jeg også! Vi får bare krysse fingre, tær, armer og knær og håpe på det beste :-D

  13. Vet at alle er veldig lei av nettbutikk/post/leveringsdato-poster. Men ville bare si fra at NetOnNet har skiftet lagerstatus fra: 13.05.2011 til Forhåndsbestilling.

     

    Vil det si at de har fått den inn på lager? Sendte mail til NetOnNet angående om det var sikkert de fikk den inn den 13.05 idag:

     

    Hei!

     

    Lurte bare på om det er 100% sikkert at dere får inn Samsung Galaxy S II imorgen (art.nr: 150354)? Og om dere isåfall sender den ut imorgen.

     

    Takker for svar

     

    mvh -----.

     

    Hei -----,

     

    Jeg har ikke fått høre noe annet, så jeg regner med at den kommer I morgen. Vet at det allerede har kommet inn noen.

     

    Det blir nok ikke sendt ut før på mandag.

     

    Ha en fin dag!

    Jeg skulle kansellere ordren min der idag grunnet ingen bekreftet dato,da fikk jeg dette til svar;

     

    Hei -----,

     

    Denne kommer inn I morgen, er du sikker på at jeg skal avbestille denne?

     

    Ha en fin dag!

     

     

    Så det virker som den kan være inne nå...

    Okei, høres bra ut. Hadde jo vært jævlig greit om de hadde sendt den ut imorgen, men vet ikke helt rutinene til posten ang. sendinger på lørdager, så det er kanskje meningsløst. Hadde uansett vært greit at den allerede hadde kommet inn i postens systemer, og kanskje blitt prioritert over andre ting som kan komme før den.

    Men hvis de sender den ut på mandag, hvordan blir det da på 17.mai (tirsdag)? Håper jeg slipper å vente til slutten av neste uke.. Regner med det tar 2-4 dager å sende den fra lageret deres, som jeg har fått opplyst er i Sverige.

  14. Har sett på det før, men likte det ikke så forferdelig godt. Var ikke like pent som det jeg linka. Men smak og behag :)

    For de som ikke skjønte det med erstatning til bakdeksel så mener jeg det dekselet som du må ta av for å få tilgang til batteri/sim/microSD etc. Om jeg ikke tar feil er dette av plast fra før, kunne gjerne tenke meg ett i metall. Eller noe som etterligna metall hvertfall. Har hørt at man mister litt premium-følelsen pga. plasten, og når jeg kjøper en mobil til 4600 så vil jeg gjerne ha så mye premium-følelse som mulig, om du skjønner.

     

    Bakdekselet er i plast fordi sgs 2 blir ganske varm etter intens bruk. Tror plasten slipper ut mer varme enn f. eks et bakdeksel i metall. Metallet vil også kjennes mye varmere ut mot håndflata enn et stykke plast. ;)

    Den påstanden der blir vel strengt talt en liten motsigelse. Metall (eller nærmere bestemt aluminium) er svært mye bedre til å overføre varme, og varmen fra mobilen må gå et sted, og det er til omgivelsene.

     

     

    Plastikk derimot, er en isolator, og brukes til å isolere på grunn av sin svært dårlige varmeledningsevne.

     

    Er mobilen kaldere en håndflata, så vil den føles kaldere med aluminiumdeksell, enn med plastikk. Er mobilen varmere enn håndflata, så vil aluminium føles varmere. Enkelt og greit fordi aluminium overfører denne varmen/kulden til håndfalten din raskere.

     

    Når mobilen din er varm, og du holder den, så vil hånden din kjøle den ned, og det er denne overføringen i varme du kjenner. Dette er såklart svært positivt for mobilen, som kan operere under best mulige forhold.

     

    Et plastikkdeksel vil effektivt forhindre at varme blir overført like lett, og mobilen vil bli desto varmere. (før plasten til slutt kjennes like varmt som hos metall, men denne gangen fordi mobilen faktisk ER varmere)

     

    Hvis du har mobilen i henda og bruker den intenst så vil mer varme bli overført, og den vil ikke bli så varmt (og dernest heller ikke føles så varm ut). Ligger den vel og merke i en lomme og overoppheter seg, så spiller det liten rolle med bakdekselet.

     

     

     

    Kort sagt: Aluminiumsdeksel er positivt for kjøling og om den er varm så vil den raskt gå ned til temperatur som er behagelig for hånda. Plastikk er derimot billigere og lettere.

    Takk for et skikkelig informerende svar.. Sitter bare og håper på at noe lignende faktisk kommer. :thumbup:

  15. LauncherPro er en genial app! Den har mange funksjoner og innstillinger. Er omtrent slik at det bare er fantasien som setter grenser. Kjøpte meg appen (Plus-version) for litt over et år siden, og har brukt den siden. Man kan få telefonen til å se ut akkurat som man vil. Vil anbefale deg å sette deg litt inn i det. Er ikke sikkert du er like interessert som meg i customization, men jeg synes hvertfall det er kjempeartig. Her har du en guide for nybegynnere.

     

    Edit: noen flere:

    LauncherPro FAQ

    LauncherPro Customization

    Takk takk :) Skal lese igjennom dem :) håper det står noe om homescreen iallefall, den trenger jeg :p

    Her har du forresten en hel haug med ikoner for docken.

  16. Oki, så så lenge jeg eks bruker launcher pro eller adw launcher ex eller hva de het, så er alt vel? :)

    Jepp :)

     

    Takker for svar :) Da får jeg ta å laste ned noen å prøve ut littegrann heh ;)

    Anbefaler Launcher Pro, jeg har brukt denne i vel over ett år nå.

     

    Lastet den ned og prøvde. Har bare prøvd det i 1 min så kan ikke si noe om det enda, men synes kanskje ikonene til contacts, phone osv var litt.. ehm, dull? er vel smaksak forsåvidt :) Forresten, noen måter å "få tilbake" hjem knappen på uten å slette de? kunne heller tenkt meg å aktivere launcheren ved å velge appen, enn hjem knappen, føler meg litt avhengig av den til annet bruk hehe..

    LauncherPro er en genial app! Den har mange funksjoner og innstillinger. Er omtrent slik at det bare er fantasien som setter grenser. Kjøpte meg appen (Plus-version) for litt over et år siden, og har brukt den siden. Man kan få telefonen til å se ut akkurat som man vil. Vil anbefale deg å sette deg litt inn i det. Er ikke sikkert du er like interessert som meg i customization, men jeg synes hvertfall det er kjempeartig. Her har du en guide for nybegynnere.

     

    Edit: noen flere:

    LauncherPro FAQ

    LauncherPro Customization

  17. Vet at alle er veldig lei av nettbutikk/post/leveringsdato-poster. Men ville bare si fra at NetOnNet har skiftet lagerstatus fra: 13.05.2011 til Forhåndsbestilling.

     

    Vil det si at de har fått den inn på lager? Sendte mail til NetOnNet angående om det var sikkert de fikk den inn den 13.05 idag:

     

    Hei!

     

    Lurte bare på om det er 100% sikkert at dere får inn Samsung Galaxy S II imorgen (art.nr: 150354)? Og om dere isåfall sender den ut imorgen.

     

    Takker for svar

     

    mvh -----.

     

    Hei -----,

     

    Jeg har ikke fått høre noe annet, så jeg regner med at den kommer I morgen. Vet at det allerede har kommet inn noen.

     

    Det blir nok ikke sendt ut før på mandag.

     

    Ha en fin dag!

×
×
  • Opprett ny...