Gå til innhold

froken

Medlemmer
  • Innlegg

    43
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av froken

  1. Han fyren jeg liker er utrolig fram og tilbake. Den ene dagen er han utrolig søt, og den andre dagen er han likegyldig. I det siste har han vært utrolig careface.

    Bestemte meg for at jeg ikke gidder mer. Skal han holde på sånn kan jeg like godt finne meg en annen.

    Problemet mitt er at hver gang jeg "gir opp", så kommer han inn fra venstre og gjør det så vanskelig :(

    I går så jeg ham i gangen, men overså ham totalt, i og med at jeg jobber med å ikke bry meg mer (haha), men da kom han etter meg og sa at "bildene dine på myspace er utrolig heite. Du ser sinnssykt fin ut på dem:)"..

     

    :(

     

    Hater at han gjør sånn, og jeg skjønner ikke hvorfor..

  2. Er veldig enig i at du bør kunne stoffet ditt! Det hjelper så utrolig mye å faktisk skjønne hva du prater om, og ikke bare resitere boka/infoen. Det kan ødelegge mye for deg, ved at du kan få jernteppe.

    Det som også er viktig, er å kunne le av seg selv. Vet det er vanskelig, men det er bare noe du må lære.

    Jeg lærte meg det i løpet av ungdomsskolen, og det hjalp meg så utrolig mye.

    De siste årene har jeg vært på diverse konferanser med både voksne og ungdommer, der jeg har måttet legge fram ideer og sånt. I tillegg har jeg holdt avslutningstalen i 10.klasse, og det var godt over 600 mennesker som satt i salen. Vil si det hjalp meg utrolig mye at jeg kunne le av meg selv. Om jeg sa noe feil, så bare lo jeg av det, og rettet det opp. Hvis de jeg snakket for lo, så lo de med meg, ikke av meg :) Man vet forskjellen på de to.

     

    Dette er de tipsene jeg kan gi til deg :) Du må bare prøve, så ser du at det ordner seg! :new_woot:

     

    Lykke til! :thumbup:

  3. Huffda..

     

    Sett at du har fryktelig mange one night stands, der du ikke bruker kondom..

    Vet du hva sannsynligheten for å kjønnssykdommer er da? Og jenter som da sier ja til å ha sex uten kondom, har sikkert sagt ja før også.. Sånn btw.

     

    Er såklart annerledes hvis du er i fast forhold, og jenta går på p-piller eller noe.

    Men likevel.. Merkelig utsagn.

  4. Requiem for a Dream.

     

    Jeg vil gå så langt som å si at det er en av de beste filmene jeg noen gang har sett! Kun slått av Forrest Gump :p

    Filmen er laget på en sånn måte at man blir dratt inn i handlingen, og føler en total tilstedeværelse. Er helt skummelt.

     

    Klikk for å se/fjerne spoilerteksten nedenfor
    Handler om en "gutt", kjæresten hans, bestekompisen hans, og moren hans. De tre førstnevnte er alle på dop, og lever livets glade dager som doplangere og brukere. Sistnevnte har mistet mannen sin, og bruker for det meste tiden på å se på teite TV-show.

    En dag får Sarah Goldfarb (moren) en telefon om at hun skal få være med på et av TV-showene! Hun blir helt ekstatisk, og bestemmer seg for å ha på seg kjolen hun hadde på sønnens graduation. MEN, den er ca 14 størrelser for liten. Så hun begynner å slanke seg.. Med speed. Selvsagt ender dette opp i avhengighet.

    Den billedskjønne verdenen til de tre førstnevnte raser også sammen på 1-2-3, og hele filmen ender bare opp i ren jævlighet. Likevel er den så utrolig bra, at jeg får lyst til å hyle.[/spoiler.

     

    Anbefales på det sterkeste!

     

    Jeg la handlingsreferatet i spoiler, ettersom den inneholder litt mye info for de som ikke har sett den.

  5. Merkelig nok har vi akkurat hatt om schizofreni i psykologien..

     

    Tror ikke vennen din kan klassifiseres som "ordentlig schizofren", men heller en mildt versjon av det.

    For at man skal kunne få diagnosen schizofren, er det flere faktorer som må spille inn.

    Som hallusinasjoner (gjerne religiøse), illusjoner som at han/hun er på jorden for å gjøre noe stort og veldig dårlig språk og hukommelse (en schizofren setning kan være som denne: "Au, jeg har så vondt i øyet mitt. Du vet, vi har to øyne. Utenom de som har et. Som det monsteret i Herkules. Jeg liker ikke monstre. Jeg pleide alltid å sjekke under senga mi når jeg var mindre. Senga ja.. Nå er jeg ganske trøtt. Du vet, folk skal egentlig ha 8 timer søvn om natta. Man jobber i 8 timer også. Jeg har fått meg ny jobb. I en matbutikk. De har all slags mat der. Det minner meg om at jeg må kjøpe middag i dag. Jeg spiser middag i 5-tiden. Man må spise frokost også. Det er det viktigste måltidet hele dagen..").

    Noen schizofrene får sånne "slag", der de blir sittende helt stumme, og i en posisjon for en lengre tid. Da er det umulig å flytte dem.

    Man kan også miste forståelsen for sosial adferd, og f.eks. begynne å le i begravelser, eller kjefte på kassadama for at hun ikke biper gjennom varene fort nok.

     

    Så, jeg tror at vennen din kan være paranoid, eller ha en svak form for schizofreni. Ikke nok til at vil kunne få diagnosen "schizofren" though..

     

    Edit: Glemte en parentes..

  6. Vis henne at du er interessert!

    Snakk med henne, smil og le. Sett deg ned ved siden av henne, og prøv å ta på henne litt tilfeldig.

    Ikke bryt intimgrensen hennes though, hvis dere ikke kjenner hverandre veldig godt. Så ikke vær altfor direkte. Prøv å kile henne litt eller noe.

    Gutter som smiler og er glad er noe av det beste som fins! :D

     

    Edit: Skrivefeil

  7. Vil legge til at jeg snakket med venninna mi i dag (som er god venn med ham), og jeg sa at "jeg har hintet så mye nå, at det er helt sykt. Har jo sagt rett ut at jeg syns han er fin. Han BØR vite at jeg liker ham nå, med mindre han er retarded". Da sa hun: "Oh, he KNOWS ;) He likes you too. That's why you should hang out together this weekend! So that you can get to know each other a little bit better. He don't wanna rush into things.."

     

    Hmmmmm.. Ville han da vært careface? Jeg er seriøst helt ekstremt forvirret :p

     

    Edit: Skrivefeil

  8. Ja, kan vel hende at han spiller hard to get.

    Jeg tror og håper han kommer til venninnen min (som er gooood venn med ham) sitt hus i morgen kveld, der jeg også kommer til å være. Så det blir forhåpentligvis koselig :)

     

    Han og ex-dama datet ikke noe lenge. Snakker vel.. 1 1/2 - 2 måneder her. Grunnen til at han slo opp var at hun var utro mot ham.

     

    Vet ikke helt hvordan jeg skal være rundt ham da, i og med at han er så vekslende.

    Er det å spille hard to get tilbake en god ide, eller hva? :p

     

    (Og ja, Juliess: I hva ja.. Syns du det hørtes ut som om han bare var interessert i sex? :ohmy: )

  9. Fant ut at det var best å spørre her, i og med at det er så mange gutter her. Haha.

     

    Han fyren jeg liker har vært litt careface i det siste, og jeg var like ved å bare gi opp hele ham og komme meg videre, før han helt ut av det blå sendte en melding til meg i timen på mandag (vi sitter på hver vår side av klasserommet, så er eneste mulighet vi har til å kommunisere da :p ), der det sto "wuts up sexi".

    Jeg svarte tilbake, og vi tekstet om randome ting. Jeg skrev at vi burde gjøre noe denne helgen, og han sa at "yeah, we should :)".

    I går sto han og pratet med noen folk på "min" side av klasserommet, og på vei tilbake til plassen sin tok han notatbøkene mine, og gikk. Jeg sa til ham: "Come on, give me my notebooks :p", og han svarte "Come get them ;D". Endte opp med at jeg måtte streve for å få dem tilbake. Veldig 6. klasse, men utrolig søtt. Haha.

    Også i går sendte vi en del meldinger, og jeg fikk lurt inn en "you look really cute, sitting there :p". Han svarte "no, that would be you ;)". Fortsatte med å sende meldinger, og jeg fikk sjekket at han visste at jeg var seriøs med at vi burde finne på noe til helgen. Hehe.

    I dag derimot, var han litt mer careface.. Nå lurer jeg på; Hvorfor driver han på sånn?

    Skjønner meg seriøst ikke på hvordan han tenker i hele tatt. Blir så forvirret. Dette er en fyr jeg liker skikkelig godt, og vi har småflørtet litt i nesten 2 måneder. Han har hatt dame fram til for ca 2 uker siden da, så det har ikke vært noe stort.. Men småflørting har det vært, av og på.

     

    Er han interessert i hele tatt? :/ Hjelp?

     

    (Vil bare legge til at jeg bor i USA, så han snakker engelsk. Er ikke bare for å ta den helt ut ved å snakke engelsk jeg skriver som jeg gjør ovenfor, det er faktisk sånn meldingene var. Hehe)

  10. Uæh! I går fikk jeg vite at det ikke gikk så bra med han jeg liker og dama hans.

     

    Jeg var på fest på lørdag, der han jeg liker også var. Jeg drakk ikke så mye, bare litt bacardi 151 og noen øl. Ikke nok til å bli full hvertfall, haha. Vi pratet endel, og hele greia var koselig :) Når jeg kom til timen i går, mimet han jeg liker "dude, you were pretty much fucked up on Saturday, hahahah" til meg. Jeg skrev en melding tilbake til ham der jeg sa "Ehm, hvilken fest var det du var på da? ;P ". Han fortsatte "meldingsskrivingen", og "mobbet" meg for at jeg tydeligvis tåler lite eller noe, haha (noe jeg ikke gjør, for jeg var langt ifra full, for å understreke det!). Kompisen hans, som sitter bak ham i klassen, leste over skulderen, og smilte litt. Plutselig så "roper" han til meg; "Dude, he so wants to get with you! :D ". Jeg visste ikke helt hvordan jeg skulle reagere på det, for det hele var bare litt merkelig flaut, i og med at det var midt i timen. Etter timen snakket jeg litt med han kompisen (om randome ting), og da kom han jeg liker opp bak meg, og "tullekløyp" meg litt, og smilte.

     

    I dag slo han opp med dama. Haha. Venninnen min er veldig god venn med han jeg liker, så hun snakket litt med ham i dag. Hun passet selvsagt på å nevne at jeg syns at han er "cute", selvom han vet det rimelig godt fra før. Han hadde svart at han syns jeg var veldig søt jeg også, men at vi fortsatt var på "vennestadiet" på "forholdsstigen" (hvis dere skjønner hva jeg mener, haha). Han ville gjerne bli bedre kjent med meg før vi eventuelt kunne starte opp noe sa han. Men han hadde også sagt at han gjerne ville "henge mer ut med meg".

     

    I og med at en del folk sier at han er en player, ble jeg veldig usikker nå. En player ville vel ikke ha sagt det?

    Men then again, venninnen min sier at han er verdens søteste gutt, og at han var i fast forhold i hele fjor, uten å være utro mot henne i hele tatt. Og grunnen til at han og dama slo opp nå i dag, var at hun hadde vært utro med exen sin...

     

    Jeg vet ikke jeg. Ble med ett fryktelig usikker, og fikk en sånn ekkel følelse inni meg, haha. Er det noen som kan være så snill å hjelpe meg litt? :ermm:

     

    Vil bare nevne at jeg skal sove over hos hun venninnen min og bestevenninnen hennes på fredag, og da kommer også han jeg liker for å "chille med oss". Hehe :p

  11. Jepp, er nok det dessverre :(

    Men hvis de ikke er seriøse, ser jeg ingen grunn til at jeg ikke skal kunne legge an på ham :p

     

    Det virkelige problemet er å tyde signalene hans. Skjønner ikke en dritt jeg.

    Han sender meldinger der det står "Lol, you're too cute:D" på, flexer musklene, "skjult" men jeg ser på (haha), klemmer meg, smiler, ler og kikker på meg. Han har også sagt til venninna mi at han syns jeg er "hot" (hva han nå legger i det). En av de første dagene på skolen sa han til og med "dude, you're like.. the hottest girl in school!! :O", etter at jeg snakket norsk, haha (bor i USA).

    Meeeen, så kommer dagene da han er litt fraværende og sånt. Skjønner ingenting jeg. Gutter er kompliserte :(

  12. Æhh!! Litt innvikla men; Jeg snakka med venninna mi i dag, som går i klassen til ekskjæresten til "dama" til han jeg liker. Ekskjæresten hennes hadde visst snakket med en kompis om at han jeg liker og dama ikke er så seriøse, i og med at ingen av dem er særlig forelsket i den andre. Han trodde de dater bare for å date liksom. Ekskjæresten hennes og "dama" til han jeg liker har et greit forhold tror jeg, så hun venninna mi trodde at han hadde hørt det dirkte fra henne :D Da bør det jo egentlig være fritt fram for meg.. Hehe. Men likevel er jeg usikker, for en dag kan han sitte og stirre og le (på en positiv måte ;P), mens en annen dag kan det være litt sånn.. likegyldig-ish. Forvirra..

×
×
  • Opprett ny...