Gå til innhold

Shivaspace92

Medlemmer
  • Innlegg

    200
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Shivaspace92

  1. hey, så på E3 igår kveld om medal of honor beta osv, så jeg gikk innpå medalofhonor.com og pre ordered det på EA store.men så finner jeg ut etterpå at det er KUN for US?:( fikk beta key og alt;O vil jeg kun få spilt med folk fra US nå siden jeg ikke bestilte fra .no og da hadde jeg ikke fått beta key heller og ikke EU?;o:(( noen som vet noe mer om dette? plz hjelp:D btw noen som vet om det har noe å si om jeg har pre ordered fra EA store .no eller . com ? accounten funka jo på begge sidene, kan jeg forsatt spille med folk fra EU?

  2. hey, så på E3 igår kveld om medal of honor beta osv, så jeg gikk innpå medalofhonor.com og pre ordered det på EA store.men så finner jeg ut etterpå at det er KUN for US?:( fikk beta key og alt;O vil jeg kun få spilt med folk fra US nå? og ikke EU?;o:(( noen som vet noe mer om dette? plz hjelp:D

  3. Er jo bare en "vanlig" butikkjobb egentlig, bortsett fra at de er litt datanerder på fritiden.

     

    Du må nesten spørre dem hva de ser etter.

    ja tenke jeg også men måtte bare forsikre meg:) hadde vært kjekt om en som jobber/jobbet i datakjeden kunne fortelle litt her på forumet:) eller om andre vet noe mer:))

     

     

    Vel, jeg jobber på datakjeden, og man må faktisk kunne en del. Kunder spør om alt mulig, fra hardware til mobiltbrebånd. Jo større interesse du har, desto fortere vil du lære. Hvis man er engasjert, og et ja-menneske, er jobben noe for deg. Tålmodighet og et smil er viktig, kunder forventer 10 ganger mer enn man selv gjør. Selv har jeg jobbet som yngst i Datakjeden AS i snart 2 år, og det har kommet og gått hele 12 stykker. Så jo mer man vill, desto lengre kommer man (((:

     

    For å jobbe i datakjeden trenger du vel ikke noe utdanning mtp. hvordan de som jobber der nå er, 0 kunnskap og 0 kundeservice.

     

    Hvis du har fått så dårlig service, lurer jeg veldig på hvilken butikk det er, så kan jeg fint ta kontakt med de, og forklare at de får klager på service.

    takker for svar:) men så det er ikke no utdanning man må ha men bare kunne en del ?

  4. du skal bare fly frem og tilbake noen steder så gjøre de 3 nyeste instancene , skal ha noen ting som dropper fra bossene + de slavene du skal fri, er ikke verd å kjøpe det, start et raid sjøl så tar du å ser om du vinner bryntroll:)))

×
×
  • Opprett ny...