Gå til innhold

LORD G10

Medlemmer
  • Innlegg

    1 475
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Bloggkommentarer skrevet av LORD G10

  1. Meget spennende at det finnes CRT med HD-støtte og HDMI! Takker for tipset! Det hadde absolutt vært spennende å sjekke ut. Hmmm, burde man kanskje dra i gang en skikkelig kritisk og ufarget testressurs for TV-testing? Noen som vil være med på laget? :)

     

    Jeg har forresten ikke forsøkt å se HD-film på LCD-en hjemme enda. I det hele tatt ser jeg lite film - tiden strekker ikke til. Det blir mest sport og nyheter over digital-boksen til CD, og til slikt bruk kommer LCD-en sterkt til kort mot min gamle Sony 32" 100 Hz...

     

    En helg annen ting: HVORFOR i h*** kan ikke CD levere skikkelige digital-bokser med HDMI-ut? ARRRRG! Scart er jo bare SÅ 80-tall!

     

    Get har lovet det siste året at de skal slippe en pvr dekoder med hdmi.

    Det vil nok hjelpe litt på de vanlige tv signalene, men det er primært beregnet for hd kanaler. Canal Digital har en hd dekoder til parabol, men denne er det visst bare knot med.

    De få hd kanalene de har sender også dårlige hd signaler, så det er stykke frem før lcd tv'en vil komme til sin rett. Den har også langt igjen på farger, sortnivå og ikke minst kontrast. Jeg kjøpte meg en brukt Philips 100hz 32" og jeg ble lamslått over billedkvaliteten.

    I utlandet finnes det crt som takler full hd. Jeg fant en meget interresant Sony tv på Amazon nylig. Det er trist vi ikke får tilbudet her i norge. Vi får håpe Cannon og Jvc får sluppet sitt SED system, men de har sittet fast i rettsaker og annet lort.

    Sony's nye Oled system er også lovende, forutsatt at det har lengre levetid enn 5000 timer.

    De har heller ikke laget en tv som er større en 28".

  2. Ganske enig i dette er.

     

    Når jeg ser bildekvaliteten på LCD og plasma så får jeg ikke en gang lyst på. Et godt bilderør viser mye klarere og skarpere bilde.

     

    Familien min har nå en ny 32" SlimFit Flat-CRT fra Samsung som er HD-Ready og har HDMI. Disse selges ikke i "vanlige" butikker siden LCD-salgene ville gått ned. LCD og plasma er det nye som er opplest som "det beste" og butikkene lever godt på folks uvitenhet om hva som egentlig er bra. Den nevnte CRT-TVen er bare cirka 40 cm dyp (mot nesten 60 cm på tilsvarende), og den er slank og fin. Anbefales absolutt.

     

    Jeg kunne ikke vært mer enig i dette! I august-september har jeg hatt 3 lcd tv'er hjemmer i stuen. De er alle tilbake i butikken...

    Det jeg lurer på er hvor du har fått tak i Samsung SlimFit tv og ikke minst hvor mye du betalte for den.

     

    Jeg har sjekket denne: http://www.elgiganten.no/PartDetail.aspx?q...502007;c:100548

    Den får dessverre litt pepper for dårlig billed geometri, særlig i de horisontale linjene.

    Snodig er det også at det lages hd-ready crt tv'er rundt om kring i verden, men de kommer IKKE til norge...

×
×
  • Opprett ny...