Gå til innhold

Teknicon

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Teknicon

  1. Heisann alle sammen. Jeg har brukt noe tid på å sette sammen en datamaskin jeg mener vil fungere til mitt bruk noen år fremover. Budsjettet er satt til rundt 30.000 kroner, pluss/minus. 

     

    Maskinen kommer til å bli brukt til en god del gaming, men også andre ting som forskjellig bruk i VMWare, GNS3, og litt forskjellig. Derfor har jeg valgt å ha en del minne her. Jeg kommer til å overklokke både CPU og GPU.

     

    Jeg trenger hovedsakelig hjelp til å bekrefte om oppsettet jeg har valgt vil fungere. Jeg har bygget selv før, men det går alltid noen år mellom hver gang, så jeg er ikke den mest erfarne i klassen. Jeg lurer rett og slett på om komponentene jeg har valgt vil fungere skikkelig sammen, og om det finnes noen grunn til å velge noe annet enn det jeg allerede har i handlekurven. :-)

     

    I tillegg tenkte jeg å erstatte alle viftene med vifter fra Noctua. Altså, 2x Noctua NF-AF14 IPPC-2000 PWM 140mm i front, og 2x av de samme viftene på radiatoren til H115i. Det siste blir å erstatte viften på radiatoren til skjermkortet med en Noctua NF-F12 IPPC-2000 PWM 120mm. Når det kommer til kjøleren er jeg usikker på om det holder med kjølepastaen som kommer med, eller om det er sterkt anbefalt å kjøpe en seperat? Jeg har planer om å overklokke, men ikke så til de grader heller.

     

    Jeg har vel stort sett bestemt meg for at det er disse komponentene jeg ønsker, og har brukt en del tid på å finne det som passer meg. Fint om noen kunne tatt seg tid til å kikke over, og rett og slett bekrefte om det vil fungere eller ikke, hehe. På forhånd takk for hjelpen. :-) 

  2. Nå har ikke jeg utforsket alt som finnes av power metal, og vil ei klassifisere meg selv som en veldig erfaren "power metal-lytter", men jeg liker noe av det. Blind Guardian f.eks. er et helt fantastisk band. Det er vel det eneste power metal-bandet som har fenget meg i den grad at jeg fortsatt hører på dem etter at jeg først oppdaget dem for rundt 6 år siden. Jeg har vært innom en god del andre band også, men det finnes ingen som jeg har hørt på i like lang tid, går alltid lei av dem.

  3. Heisann. Don't ask me why, men jeg har litt dilla på filmer som beskriver en forfatter(ere)s liv, og lignende. For å komme med eksempel: Secret Window, Finding Forrester, Reprise, etc. Jeg elsker slike filmer, selv om disse spesifike eksemplene ikke nødvendigvis kan plasseres i én og samme kategori/genre. Har også kikket litt på TV-serien Californication, som jeg synes er utrolig fengende.

     

    Er det noen som kan komme med forslag til lignende filmer/serier? Håper dere skjønner hva jeg mener. Knock yourself out! ^^

  4. Hva med Outpost Firewall Pro 2008? Har hørt gode ting om den, men er ikke helt overbevist. jeg har brukt både ZoneAlarm Pro og Comodo v2.4/v3 før, men ZoneAlarm sinker boot-up'en altfor mye (et vanlig problem har jeg hørt), og vel, Comodo driver å "glemmer" settings. Når jeg allerede har et program som "trusted application" kan det gå noen dager og så har Comodo plutselig glemt dette og kommet med hundre nye pop-ups igjen. Vurderer å skifte til Outpost, eller ihvertfall vente å se hva Comodo v3.0.14.273 klarer. Noen anbefalinger angående Outpost?

     

    (Bruker lisensiert NOD32 v3 og Spyware Doctor v5.1 forresten)

  5. Heisann,

     

    Jeg er en aktiv PC-bruker, og har i det siste gjort en del research angående anitvirus og anti-spyware programmer. En stund nå har jeg brukt Avast Home, men jeg er ute etter å prøve noe nytt. Etter å ha lest en del så kom jeg frem til at NOD32 virker som et bra alternativ for meg. Jeg er opptatt av ressursbruk, og etter hva jeg hører så er dette programmet et av de beste når det gjelder det.

     

    Spørsmålet er, hva burde jeg gå for? Jeg tenkte å kjøpe NOD32, samt SpywareDoctor, og supplere med firewall fra Comodo. En annen mulighet er å gå for ESET Smart Security (som er NOD32 + antispyware + firewall). Hvis jeg anskaffer meg Smart Security, holder dette da, eller bør jeg skaffe meg seperat antispyware/firewall i tillegg?

     

    Noen forslag? ^^

×
×
  • Opprett ny...