Gå til innhold

Sn4k3Eye

Medlemmer
  • Innlegg

    102
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Sn4k3Eye

  1.  

    Godt å se at noen tenker på local coop på PC.

    At bl.a. Gearbox droppa det med borderlands synes jeg er latterlig.

     

    Ser ut som Forced blir moro i vennegruppa, vil holde et øye med det her.

     

    Hæ?

     

    Jeg har da gamet coop på Borderlands lokalt hjemme hos meg sammen med en kompis gjennom hele spillet. Eller har jeg bare misforstått hva du mener? :)

    Regner med han snakker om lokal co-op der man IKKE er tilkoblet internet.

  2. Jeg er på utkikk etter et MMO eller Online spill med Skill-Based Progression (SWG/Darkfall/EVE++) med en ubegrenset progression kurve.

     

    Ser gjerne også etter spill der du ikke nødvendighvis må ut i combat, men kan være crafter eller gatherer uten å bruke noe tid i combat. Derfor også viktig at spillet ikke har level based progression.

     

    Viktige elemeter: Jeg ønsker meg et spill der kommunikasjon mellom spillere er viktig, der sosiale oppgaver er like elementære som og gå ut og sloss. At spillerne er avhengige av andre spillere, jeg HATER moderne MMOs dere alle skal kunne gjøre alt.

     

    Villig til å betale: JA!

     

    Lignende spill:

     

    Darkfall

    SWG

    EVE

    Earthrise

    Wushu

    TSW

    Ryzom

    Planeshift

    • Liker 1
  3. Vurderer å kjøpre en laptop til gaming i juni, jeg har allerede en god stajonær med i7 Processor, nVidia GTX 590, 12 GB minne. Men ønsker meg en slagraftig "flyttbar" laptop. Ser da på 17" gaming rigger.

     

    Dette er minimum:

     

    2.4GHz 3gen i7

    nVidia GTX 680M 4GB

    120GB SSD 6Gb/s

    750GB 3Gb/s

    16GB 1600Mhz RAM

     

    Jeg har ingen krav til glorete design på chassis kan se så kjedelig ut det bare vil. Det er innmaten jeg ønsker meg.

     

    Dette kan kjøpes for ca 2000$ Fra digital storm, og det ser definitivt ut som den beste og billigste løsningen også etter 25% skatt. Noen som vet om det finnes noen norske selksaper som kan konkurere på pris på en slik maskin.

     

    Finnes det norske selskaper som custom bygger bærbare maskiner?

     

    Maskinen over kan leveres til norge for ca 15-16000 inkludert frakt og moms.

  4. Har virkelig kost meg utrolig masse med dette siden release. Jeg har spilt 97% av alle p2p og f2p som er kommet på det vestlige markedet og en del fra det asiatiske markedet de siste 15 årene. Det som virkelig er viktig for meg i et mmo er jeg "kun" er en liten brikke i et stort univers. Jeg ønsker ikke å være "helten". Noe annet som er viktig for meg er at spillet har sjel, de kan ha så mye endgame, pvp og andre greier de vil. Men hvis verdenen ikke føles levende så forsvinner hele MMO følelsen for meg. Det er desverre svært få MMOer de siste 6-7 årene som har klart og skape denne "sjelen" jeg er ute etter.

     

    Defiance gir meg denne følelsen, jeg er ikke "helten" men en brikke i et stort puslespill. Jeg blir i main questen behandlet som en av mange "arkhunters". Jeg kan tilpasse min character og gjøre den unik. Det er masse "events" i verdenen, både statiske og tilfeldige. Dette gir meg følelsen av at det er et levende univers. Det at jeg IKKE er som alle andre er for meg ENORMT viktig.

     

    Sammenligningen med Borderlands går mye på våpensystemet der våpen har "elements" som gjør forsjellig type skade. Fire, lighting osv. Ellers er det ikke mye annet som er likt.

     

    Jeg er ikke blandt de som har spilt mest siden release, men jeg er EGO level 550 så jeg vil si jeg har nok grunnlag for å fortelle mine erfaringer siden release. Viktig a pressisere at dette ikke er et FPS men et action preget MMOTPS.

     

    Info

    Verdenen er helt åpen, det er ingen loading. Det er stor variasjon. Statiske events (hotspots, rampage og time trial) og tilfeldige events (Arkfalls) kan gjøres så mange ganger du ønsker. Sidequests (som det er MASSE av) og mainquest kan gjøres 1 gang. Det er også daily quests. Det er masse mål (samle 10 data recorders eller gjør visse sidequests i et omeråde, osv..) som gir deg kule rewards som kjøretøy og kostymer.

     

    Det er god variasjon av våpen, disse kan også oppgraderes med mods. Du kan også crafte inn mod slots i alle våpen (opp til 4 slots), dette koster ressurser. Kostymer er kun visuelle og har ingen stats. Dette er noe jeg synes er utrolig bra, gir meg muligheten til å tilpasse min character til å se ut som jeg ønsker avhanging av hvor bra utstyr jeg har.

     

    Det er flere typer vendors som du kan kjøpe utstyr med ingame currency (scrips) eller faction reputation. Events vil gi deg mods, bedre poengsum gir det bedre kvalitet på mods. Utstyr dropper også fra Arkfall events, reward fra arkfall ranking og world drops fra vanlige mobs. Så det er god variasjon i hvordan man kan få tak i bedre utstyr.

     

    Platform Info: Hver platform er "siloed".

    • Liker 3
  5. Chris Taylors største suksesser: Total Annihilation, Dungeon Siege(I, II, (III)), Suppreme Commander(I, II) og demigod. For meg og mange av mine venner så er det Orginale Dungeon Siege en av tidenes beste hack & slash i co-op mode. Total Annhilation og Supreme Commander er fantastiske spill, som jeg fortsatt spiller med jevne mellomrom. Enspiller kampanjene i Supreme Commander var bare medicore, det er flerspiller som jeg fortsatt spiller, det er den som virkelig er fantastisk god.

     

    De burde heller bruke kreftene på å gjøre ferdig Kings & Castles! Det ser rett og slett ut som en drøm. Det er noe jeg ville støttet på kickstarter.

  6. Får håpe de har fjerna det elendige systemet med "you want to cast this spell?" Jeg klikker ja.. så kom "you really sure you want to click this spell?" YES! "Ok just click again here and your spell will be casted".

     

    Systemet var helt latterlig og hørte ikke hjemme noe sted i et mmo som bør være sømløst. Hvis de har klart å gjøre om dette til noe som ligner mer tradisjonelle mmos så skal jeg i det minste prøve beta.

  7. Så - Star Wars Galaxies? Ja, du var ti år for seint ute. :p

     

    Jeg spilte SWG i mange år og er selv developer for et swgemu/swganh community. Jeg hverken trodde på eller håpet at swtor skulle bli et swg2. Men i mine øyne så er dette elementer såm MÅ ligge som basis i et themepark mmo. Spesielt i et star wars themed spill der universet er så utrolig detaljert og veldokumentert. Likevel er "universet" nesten fraværende. Det er kun: Story, PvP, PVE og Crafting (craftingsystemet er forøverig noe av det beste jeg har sett!).

     

    SWTOR har ikke en gang max level omeråder "uten" quester som kan brukes til grinding eller free-roam. Dette er esensielt for meg!

     

    En uting som bekymrer meg enormt er at developers prøver å fjerne grinding og har begynt med straff for å grinde. Eksempler på dette er SWTOR og GW2. Jeg storkoser meg når jeg kan sette på god musikk og bare slakte de samme monstrene i noen timer i samme omeråde. Men gleden blir jo langt mindre når drops blir redusert eller helt borte når du har slakta samme monster 2-3 ganger.

  8. Jeg har spilt ca10 timer til sammen så langt og har ikke hatt noe fps problemer eller lag overhodet. Spiller på Miller serveren. Så problemene folk har kan jo ikke være server side. Jeg spiller med alt på maks, så hvis du har en ok pc som ikke er mer enn 2-3 år gammel så bør du ikke ha noen problemer.

     

    Specs: i7 920 (first batch), 12GB Corsair Dominator, GTX 590. Nyeste drivere sefølgelig.

     

     

    Edit: Riktignok har jeg kun spilt mellom 23:00 - 06:00 ^^

  9. En Hardcore Star Wars Fan ønsket seg(meg inkludert):

     

    Et SW MMO med en levende verden, der man kunne leve som en tilfeldig innbygger. Denne verdenen skulle ha masse sosiale elementer som levende cantinas, NPCer som gjorde verden interaktiv og levende. Casinoer og gambling i star wars stil. Masse RP elementer og ting som føltes ekte og hørte hjemme i star wars. Masse åpne level 50 planeter og utforske. En åpen verden med et looting system som tillot "grinding" og utforskning. "Extremley rare" loot fra åpen verden som IKKE var åpnålig for ALLE. Ting som gjorde din karakter unik, ting som skilte deg fra de andre. Ting som gjorde at du kunne utforme din karakter slik du ønsket at den skulle være. Alt dette var basic elementer som MÅTTE ligge i bunn før du la på pvp, raids og story.

     

    I stedet fikk vi:

     

    En WoW clone laget for 13 åringer med fokus på "helter". Vi fikk PvP og Raiding content. En bra story men skrapet for sandbox og frihet. Vi fikk aldri noe av det jeg skrev ovenfor. Det var det esensielle! Det var det som måtte ligge i bunn fra starten av! "A living and breathing star wars galaxy". Uten det er et star wars spill helt dødt for meg.

    • Liker 1
  10. Jeg er stor fan av RTS spill, men liker ikke RTS med såkalte superunits eller heroes.

     

    1. Age of Empires 2

    2. Dune 2000

    3. Red Alert

    4. Star Craft

    5. Warzone 2100

    6. Cossacks

    7. Suppreme Commander 2

    8. Rise of Nations

    9. Achron

    10.Empire Earth

     

    Achron er uten tvil det beste og mest nyskapende RTS spillet i nyere tid. Nevner det fordi jeg tror mange ikke har gitt spillet en sjanse, det fortjener dette spillet uten tvil.

     

    Her er et par reviews:

     

    “Hazardous is taking a big risk with Achron... to add something so compelling to an established genre that players would be willing to take a chance on it... they have succeeded.”

    4/5 – AVault

     

    “This was seriously one of the best games that we have ever played. If you do not pick this up, you are missing out.”

    9/10 – RTS Guru

     

    “Starcraft, move over. You finally have some competition in the RTS genre...This is sure to become a LAN favorite across the globe.”

    8/10 – Gamers Daily News

  11. Personlig så liker jeg PvE best, men gjør også litt PvP (WvWvW) når jeg kan få til noe organisert med guilden. Jeg begynner å bli voksen (32 år) og noe som er meget viktig for meg i et MMO er at verdenen inne i spillet føles levende og gir deg respons tilbake. Det vil si events osv..

     

    Jeg går gjerne tilbake i et startområde for å gjøre events, og ta del i å gjøre Tyria til en verden som virkelig lever. Gjør også en del dungeons med guildet, samt noe organisert PvP. I tilegg er jeg en noe utradisjonell spiller som trives med å "grinde" eller bedre sagt bruke "hele" den fantastiske verdenen i GW2, jeg ferdes som tidligere sagt, mye rundt for og oppleve Tyria (uten at jeg har noen mål).

     

    Når det gjelder gear så har man 4 valg, kjøpe for ingame currency fra Trading Post (Auction House), Crafte, kjøpe for karma eller gjøre explorable dungeons. Alt av Exotic gear har samme stats, uansett hvor du anskaffer det. Det GW2 har fokusert mye på er at det er det visuelle ved armoren som er viktig, ikke hvor bra stats du har på utstyret ditt. Etter min mening er dette et genialt fokus. Hvis du for eksempel velger å legge arbeid i å anskaffe deg (crafte) Legendary utstyr, så vil dette ha samme stats som exotic gear, men det visuelle vil være unikt.

     

    Jeg tror det er veldig viktig å poengtere at GW2 ønsker ikke at det skal være noe utstyr jag for spillerne, det skal ikke være veldig vanskilig å anskaffe "exotic" utstyr som har det beste statsa. Men hvis du ønsker utstyr som skiller seg ut, som er unikt i utseende, da må du regne med å bruke tid og currency på å nå det målet.

     

     

    Når det gjelder server med fokus på WvWvW er det Far Silverpeaks som vil være det naturlige valget for Norske gamere. Det er mange fra Norden som spiller på den serveren, og det er godt organisert. Jeg spiller selv på Desolation. Dette er også en av de serverne med best organisert WvWvW, men denne serveren har en stor anndel av Engelske spillere.

    • Liker 1
  12. Kommer til å fortsette subscription noen månder til å se hvordan F2P utvikler seg. Min største bekymring i beta var at verdenen i SWTOR manglet liv, alt føltes statisk. NPCer er kun der for questene, de bør jo være med på og skape et univers som virkelig føles ut som en star wars verden. Jeg ønsker ikke å være superhelt i en star wars verden, men en hvemsomhelst i en "living and breathing star wars world".

     

    Spillet trenger sårt nye minigames i sociale soner som i barene, de må jobbe med å vekke star wars verdenen til live. De har ufattelig mye å jobbe med på den fronten, for nå føles det dessverre bare ut som en WoW clone eller et action spill.

    • Liker 2
×
×
  • Opprett ny...