Gå til innhold

ccfcbergen

Medlemmer
  • Innlegg

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ccfcbergen

  1. Fra netshop:

     

    Antec Fusion HTPC Enclosure Black

    XFX Radeon HD 5450 512MB DDR2

    AMD Athlon II X2 250

    Corsair strømforsyning, CX400W

    AOpen Blu-Ray og DVD leser

    PC Montering av selvalgte komponenter

    Western Digital 1 TB Green 3,5", SATA

    Gigabyte GA-MA74GM-S2H AMD 780G+SB700

    Corsair XMS2 PC6400 DDR2 2GB CL5

     

    5213 kr inkludert montering.

     

     

    Dette oppsettet støtter HD lyd.

     

     

    Takker for responsen.

     

    Hvordan er forskjellen i ytelse her og på mediumoppsettet? Ser at hovedkortet er annerledes, men vil ytelsen bli like bra pga grafikkortet?

     

    Er det store forskjeller støymessig?

     

    PS. du burde starte en databutikk, umulig å få kyndig hjelp noen steder....

  2. Hei, jeg er ny her inne, men skal oppgradere hele hjemmekinoen, og begynner med htpc.

     

    Har prøvd meg på Midrange oppsettet her, men ender ,ed en pris på nesten 8000 med windows 7, syns det er litt dyrt. Det aller viktigste for meg er at lyden blir bra,. Skal kjøre det sammen med en Harman/Kardon avr360 som skal være bra på oppskalering av lyd.

     

    Har jeg noen rimeligere alternativer om jeg ønsker hd lyd? Kan eventuelt en barebone pc være noe? Eller kan jeg kanskje bytte ut hovedkortet i midrangen? Det er musikk som er viktigst, og 90 % kommer fra spotify

     

    Er helt grønn på dette, og blir bare mer og mer forvirret jo mer jeg leser. Ønsker helst ikke betale mer enn 5000, og må ikke på død og liv ha blueray, men et hadde sikkert vært fint.

     

    Takker på forhånd for all hjelp.

     

    ja, en ting til. Jeg kan ikke bygge selv, så må få dette gjort. Vet at Netshop gjør det, men er usikker på andre nettbutikker.

     

    Takk igjen

  3. Han gått på den samme leie smellen selv. Skulle ha meg en Acer Aspire 5739G men endte opp med en Timeline 5810 i stedet. Tok med fruen, og selgeren kjørte på med tester osv. Dette var hos elprice. I skrivende stund er fruen på vei for å bytte den.

     

    At det i det hele tatt er mulig å selge en så treig PC i 2009 i ufattelig. Maskinen takler så vidt vista, og åpner du explorer blir den som en gammal mann med kols. Jeg har fått core solo prosessoren.

     

    Det som kanskje irriterer meg mest etter å ha sjekket litt, er hvordan de skamløst bruker en rekke tester av Core duo modelle til å fremme salget av dette trege makkverket av en PC. Det neste som er bra med den maskinen, er design og ett fantastisk tastatur. Men tastaturet er jo verdiløst med den forferdlige pekeplateknappen de har hevet på den. Her er testene jeg snakker om

    PcWorld

     

    VG

     

    Din Side

     

    Samtlige kjører med den kraftigste prosessoren.

     

     

    Jeg er først og fremst forbanna på meg selv, for at jeg lot meg lure, og satser på at elprice har vett til å rydde opp etter seg.Jeg mener også at andre som ikke er fornøyd med denne pcen burde få bytte, da dette grenser til svindel....

  4. Hei. Må ha ny bærbar PC, da den gamle har tatt kvelden.

     

    Kan si med en gang at alt fra HP er uaktuelt, da jeg har hatt 2 stk, og kvaliteten er så dårlig at jeg er sjokkert av meg selv for å ha kjøpt nummer 2.

     

    Begynner med pris, vil helst ikke betale mer en 8000.

     

    har sweett igjennom testene på dinside, men syns alle pcene mangler noe.

     

    Bruk:

     

    Vil ikkeha større skjerm enn 16, gjerne en ny med "ekte widescreen" og nummerisk tastatur.

     

    Må ha ok grafikkytelser, da den skal brukes til litt video og bilderedigering, men det blir lite spilling. (med unntak av FM)

     

    Bør ha minimum 3 gb minne.

     

    Ønsker også en pc some er rask.

     

    Da jeg tenker å bruke den som mediesenter innimellom, vil jeg gjerne ha en pc som har bluetooth og hdmi, samt annen lydutgang, og blue-ray hadde vært fint, men er ikke et must.

     

    Hardisk minimun 320 gb.

     

    Maskinen bør ikke være mye mer enn 3 kg.

     

     

    Takker på forhånd for all hjelp.

  5. Tok tiden på tastlåsen nå. Det tok ganske nøyaktig 20 sekunder før den låste seg. Du kan også skru den helt av.

     

    Ingenting henger på min. Jeg har null problemer med Internett, og jeg må ikke inn på snarveier for å finne nettverket. Nettleseren ligger rett over symbolet for meldinger i menyen. Musikknappene funker veldig bra, og overføring via Media Manager går overraskende raskt, i hvert fall sammenlignet med hva jeg er vant med fra min forrige w580. Det tok en times tid å fylle opp minnekortet med ca. 100 album.

     

    Og viktigst av alt: Lyden er sabla god. Selv de medfølgende pluggene er så gode at jeg til nå har brukt disse i stedet for mine langt dyrere Denon-plugger.

     

    Høres ut som om du har vært uheldig med din.

     

    Mulig jeg har vært uheldig, men jo dypere jeg graver, jo mer misfornøyd blir jeg.

     

    Hettleserer er ikke bare en vits, den er i praksis ubrukelig.

    E-post klienten fungerer rett og slett ikke (har prøvd med 2 kontoer)

     

    Har lastet ned Opera Mini, men på en telefon i denne prisklassen skal det være unødvendig. Kameraet tar ikke gode bilder sammenlignet med andre telefoner med samme spes.

     

    Ellers må jeg si at skjermen og den lille glassplaten virke lite gjennomtenkt, der man har laget en liten renne som vil samle ekstremt mye støv.

     

    Min største feil er vel at jeg trodde at musikkspilleren skulle kunne erstatte iPoden, noe den ikke vil gjøre. (iPhone har jeg prøvd, men den virket for kontete som telefon)

     

    Det som er bra med telefonen er størrelsen, og det faktum at den funker bra som telefon, som tross alt er viktig. Man har man intensjoner om å bruke funksjoner som e-post og web så er det bare å glemme denne telefonen.

     

    Spørsmålet mitt blir om det er meg som har for store forventninger, eller om det ikke finnes bedre alternativ. (kommer fra en Nokia N80, og det virker som jeg har tatt mange steg tilbake) Jeg vet at dette ikke er en smarttelefon, men den bør ikke markedsføres som om den er i stand til å utføre funksjoner den overhodet ikke behersker

  6. Fikk denne i dag. Må si at intykket så langt tyder på terningkast 1. Alt av funksjoner henger, og de dedikerte musikktastene har liten eller ingen nytte. Ellers er det for eks vanskelig å finne nettleseren, den finnes kun under snarveier menyen. Ha de som har testet denne telefonen røyker kan man lure lenge på.

     

    En annen ting er tastelåsen, denne kan ikke tidsjusteres, og slår seg på etter 2 sekunder. UFATTELIG irriterende når man holder på med telefonen

     

    Spørsmålet blir om jeg kan ta i bruk angreretten? (er kjøpt på nett.) Så i skrivet at den ikke kunne returneres om den var montert. HVA FEAN ER DA VITSEN?

  7. Tenkte at dette fortjente en egen tråd. Personlig sliter jeg av og til i FIFA. Folk som på død og liv skal se feiring og scoring om igjen på helt ordinære mål. Hahaha, for noen dagr siden endte jeg opp med å spille som Gimnastic mor Barca(trykket feil), idioten som jeg spillte mot vant 4-0, han var overhodet ikke noe god, men han så både feiring og mål om og om igjen. Finnes det noe mer irriterende?

  8. Dette er helt identisk med mitt problem som jeg hadde for et par mnd siden.

     

    360`en var på rep før jul og jeg fikk den tilbake. Jeg hadde xboxen i vertikal stilling fordi jeg synes den ser best ut da. Men etter en god økt med R6, skifta jeg over til GeOW og et helvetes bråk kom ut av DVD drevet.

     

    Det hørtes ut som hele plata lå inntil nåler og lasere og pekere og subba i bånn av DVD drevet og jeg trodde GeoW plata var herpa. Men fikk den ut og ikke en ripe..

     

    Testa mange andre spill og fikk ikke til og lese noen av dem. Fikk det samme du sa. Men når jeg satt inn en DVD film greide den så vitt og lese. Du hørte DVD drevet bråkte men ikke like mye men den spilte plata i mens.

     

    Når den stod vertikal, greide den ikke og lese Spill DVD, det skjedde ingen ting. La jeg den ned i "normal" stilling. Så kom det "uleselig Disk".

     

    Min løsning, ringte support, sa jeg var fly forbanna over at dette skjedde, bare 2 uker etter at dem hadde sendt meg en ny. Å hu fikk høre bråket og sa jeg vil få en ny xbox360 og sende inn den "gamle".

     

    Merkelig problem, men en ting er sikkert. Jeg vil aldri sette den i vertikal stilling igjen. Leste om dette å faren for at DVD drevet feil leser er mye større. Å risikoen for at den blir ødelagt da er mye større.

     

    Men si meg, hvilken stilling hadde du boksen din i? Bare av ren nyskjerrighet..

    8396670[/snapback]

     

     

    Dette høres nøyaktig ut som det som skjedde med meg. Jomfruturen med fifa gikk greit, men da jeg skulle bytte til GRAW2, begge spill kjøpt i dag, klikket den på samme måte som du skriver. bråkte, og oppførte seg som om det ikke var noen disk i. så satte jeg xboxen i horisontal stilling, og da får jeg disc unreadable etter samme bråket. spesielt herlig når maskinen er 4 dager gammel, og ikke brukt tidligere. Kan man bare kreve en ny da? eller må de reparere. Og hvor lang tid tar dette?

  9. Hvis du velger media center (eller hva det heter - husker ikke i farta) i XBox-menyen så er det ganske så selvforklarende - og med link til en side hvis du har problemer. Regner med at det er en 360 det er snakk om her.

    9578494[/snapback]

    Ja, det er 360. Så jeg kan kjøre det som kan kjøres på PC-en fra xbox?

  10. Hei. Er blodfersk med xbox, og har hørt at det skal gå ann å kjøre filmer fra pc via xbox. Jeg har en mediasenter pc, som er satt opp i nettverk med kabler via ruter. Kan jeg kjøre filmer som må "mountes" på PC-en via xboxen, slik at jeg slipper å koble til PC-en til tven? Og hvordan gjør jeg i så fall dette?

     

    Takk for eventuell hjelp

×
×
  • Opprett ny...