Gå til innhold

Trixhead

Medlemmer
  • Innlegg

    164
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Trixhead

  1. Nimrad skrev (10 minutter siden):

    Var borte når jeg så posten din også, men heldigvis fortsatt tilgjengelig på klikk & hent. Takk for at du tipsa, kanskje jeg ikke hadde rukket å se det før det var for sent.

    Ellers, irriterende at elkjøp ikke har vanlig "åpent kjøp" lenger. Nå har CX sunket i pris flere ganger allerede denne BF, så hadde vært fint å ha det å true med skulle den synke enda noe lavere.

    Grattis med ny tv da:) Selv går jeg fra en 50" Full-HD LCD-tv uten HDR, så dette blir helt vilt

  2. Da var tilbud på CX 65 ute hos elkjøp også. Kun 2000 kr ned til 22.990. Gikk heller for GX som var betydelig bedre tilbud (men utsolgt nå). Og ja, jeg vet det kun er for "looks".

    Ikke overranskende at CX 65 ikke kom på større tilbud, da det har vært stor etterspørsel etter disse pga Ps5/Xbox og hmdi 2.1 skjermkort i år. Har nok solgt mye større andel av stock, og derved lite insentiv for store tilbud

  3. Planlegger å bygge et nytt system nå, mest sannsynlig Ryzen 5600X og RTX3080/RX6800XT (om jeg får tak i noen av disse..). Slik jeg skjønner det burde jeg satse på en 750W PSU. En ny slik er jo tilnærmet umulig å få tak i pr nå, og så sitter jeg på en EVGA 750W G2 fra mitt nåværende system. Vurderer dog tanken på å migrere denne over til det nye systemet. Med tanke på at den har vært i bruk i underkant av 5 år og har 10 års garanti, så burde vel dette gå helt fint (er jo forøvrig 80+ Gold). 

    Bruke samme PSU, eller vente til jeg får tak i en ny?

    • Liker 1
  4. ikke på dette spillet :(

     

    Sikker? Så kjedelig. Er ikke sikker på om jeg gidder å spille igjennom flere ganger. Får se, har jo tross alt ikke spilt gjennom det enda en gang, kan jo være at jeg liker det godt og.

     

    Du må spille gjennom 2 ganger. og får en hæv med bronsje og et par sølv og en gul +anet.

     

    Ganske kort sp da

  5. Du må nok spille gjennom flere ganger, siden MANGE av trophyene blir gitt ved gjennomspilling på forskjellige vanskelighetsgrader:)

     

     

    Er de ikke slik at de som er for letter vanskelighetsgrader blir unlocket når du tar de på vanskeligere, i likhet med Uncharted?

     

    ikke på dette spillet :(

×
×
  • Opprett ny...