Gå til innhold

Tuhin

Medlemmer
  • Innlegg

    133
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Tuhin

  1. Tanke:

     

    Kan det være at flesteparten av norske kjøpere ikke synes symbian er noe å satse på? Jeg vil tippe at 90% av brukerne på amobil synes symbian er elendig og utdatert, og hvis det er det inntrykket som spres til folk flest, så hjelper det kanskje ikke at nordmenn kjøper mange smarttelefoner. Jeg mener symbian har mange gode sider, men få jeg spør vet engang hva symbian er. De fleste hørt om androide, derimot, og når de kjøper telefon spør de vanligvis etter en androide-telefon.

     

    Så enkelt tror jeg det er!

  2. Så du mener at Amobil skal endre hele testen basert på én persons personlige mening? Det er strengt tatt ikke deres feil at du foretrekker et utdatert operativsystem i et utdatert stykke hardware. Men siden du selv eier denne så gjør det deg blind for kritikk, og du ønsker dermed ikke å lytte. Jeg anbefaler deg å ta en tur på butikken og se hva andre produsenter lager idag. Blant annet så blåser Huawei Honor denne og N8 ut av vannet, og den koster like lite som en hyggelig tur på byen.

     

    Og du mener den ene personens mening er meg? Du vet kanskje ikke dette, men det finnes en svært stor kundegruppe som ikke bryr seg overhode om alle finessene og mulighetene du har i androide, og som kun trenger en telefon som er nettopp en telefon. Å si noe annet enn at Symbian er godt valg for denne kundegruppen er både naivt og trangsynt. Derfor er jeg svært kritisk til måten amobil bedømmer denne telefonen på - testen er kun sett i lys av én av flere kundegrupper.

     

    Hvis du tror jeg personlig er en Symbian-fanboy tar du også helt feil. Nokia Belle er en klar forbedring av Symbian, men min neste telefon kommer til å være en Galaxy note eller tilsvarende - jeg er nettopp en av den type bruker.

     

    Og til sist; dersom det finnes mye bedre telefoner til ikke-smarttelefon kundegruppen enn denne, så gi denne en dårlig karakter, men ikke trekk den ned fordi den ikke er identisk androide - det blir bare for dumt.

  3. Angående skjermtastatur kunne jeg ikke vært mer uenig med det dere sier i denne artikkelen. Dere klager over smått qwerty-tastatur i stående stilling; hva med å bruke det klassiske 12-tasts tastaturet som er ferdig installert og mye raskere og enklere å bruke - dette er et alle allerede er vant til også. Uten at jeg selv har savnet andre tastatur det siste året, kan du eksempelvis intallere Swype eller tilsvarende hvis det er du man ønsker.

     

    Personlig kan jeg ikke fordra standardtastaturet som følger med androide og skriver mye raskere på "manuelle" skjermtastatur som Symbian har. Dette er altså en ren smakssak!

     

    Jeg har selv en Nokia N8 oppgradert til Belle. Min ærlige mening er at Symbian er mer en tradisjonell mobiltelefon med grunnleggende utvidelsesmuligheter enn en avansert smarttelefon for deg som vil intallere nintendo-emulator og lighter-apps på mobilen. Jeg mener også at det blir feil å gi hele telefonen en dårlig vurdering basert på én persons personlige bruksvaner når en stor del av norges befolkning IKKE leter etter den neste fire-kjernes mobiltelefonen!

     

    Skjerpings, Amobil!

    • Liker 2
  4. Er det én ting som jeg mener G+ virkelig mangler, så er det muligheten for å sende private meldinger! Javel, man kan sende e-post, men dette er utrolig tungvindt for lettere samtaler. Til nå har jeg ikke funnet noen mulighet for å sende meldinger til enkeltpersoner i dette systemet, noe som definitivt er en mangel...

  5. Hei!

     

    Har selv N8, og bruker den flittig til bilder og video.

     

    Generelt sett kan jeg si at kamerakvaliteten på N8 er helt usannsynlig god. Vanlige bilder blir så gode at jeg ofte ikke gidder å drasse med meg speilrefleks om det ikke er noe spesielt jeg skal ta bilde av. Til og med bilder (og video) i lav belysning fungerer svært bra.

     

    I det kritiske hjørnet kan jeg derimot nevne at det dynamiske området sliter som en normalt kompaktkamera i bilder med stor kontrast, samt at blitsfoto i helt mørke rom uten røde øyne-funksjon får de fleste til å se ut som djevelen selv.

     

    På videodelen kan jeg nevne at kamera generelt er veldig raskt! Du føler ikke at kamera henger etter når du roterer det, men du klarer å framprovosere litt "etterheng/vinkling" av rette linjer om du prøver. Selv har jeg aldri ansett dette som et problem.

     

    Forøvrig kan jeg nevne at redigering av både bilder og video fungerer overraskende godt på telefonen. Sync-ing til PC er også veldig enkelt, og kan gjøres på flere måter. Det finnes også svært gode panorama-programmer for bilder, samt programmer som muliggjør autofokus for macro-filming mm.

     

    Til slutt legger jeg ved en film tatt opp med N8. Det har her blitt brukt macro-optikk:

     

     

    Håper dette hjalp. :)

     

    - Tormod

×
×
  • Opprett ny...