Gå til innhold

storeelg

Medlemmer
  • Innlegg

    294
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av storeelg

  1. å stole på hundeoppdrettere er relativt dumt - de lever tross alt av å segve hunder. Selv NKK lever videre av att profesjonelle oppdrettere betaler avgifter i hue og ræva. Bruk sunn skepsis og for all del sjekk strafferegistere til hundeoppdrettere. De lever av dumme folk som oss som kjøper bikkjer med genetiske designa feil. Alt for mange oppdrettere går kun etter ett kunstig designa utseende, og ikke etter hundens beste og sunnhet.

     

    Kjøp heller en gatemix eller ta inn en løs hund - den har antaglig ikke parra seg med nevøen sin.

  2. Hadde selv veldig lyst til å kjøpe meg inn på Alphaen til dette, men heldigvis slo Scam radaren min ut. Enten er dette en talentløs gjeng med en stjålen god idea - noe de ikke klarer å levere, eller så er det en regelrett scam. Hadde styrt langt unna dette intill det motsatte er bevist.

     

    Og nei, jeg er ingen Dayz fan - trodde jeg skulle like det men den gang ei. For meg er problemet med Dayz att man mister alt pga en liten drittunge med kuken i hånda. Det er liksom ingen mening med et. Warz har en mening, men jeg tror de enten sliter med å levere - eller de har aldri vært interresert i å levere.

     

    Håper jeg tar feil - men jeg ville vært særs forsiktig med å betale noe som helst for dette i denne tilstanden.

    • Liker 1
  3. Hadde dette kun gjeldt addons dvs map packs så hadde jeg gitt faan. Men når det gjelder ekstra våpen og annet snacks så er det noe annerledes. Spillet blir jo ødelagt for oss som ikke gidder å betale 2 ganger for en tjeneste...

     

    Enkel løsning ville være å lage ett valg som het BF3 vanilla + eventuelle map packs du har lyst til å spille. Enkel tenknisk løsning, men neida, de vil jo tvinge alle til å kjøpe denne dritt pakka.

     

    Er det f.eks kun meg som er lettere irritert over att jeg ikke enkelt kan velge å IKKE spille på private servere - med alle de teite personlige reglene som finnes overalt på disse? Jeg mener, hver gang å spiller nå må jeg jo finlese serverregler for å finne ut om jeg blir banne av å kaste en frag, bruke shotgun eller rpg etc...Jeg kan fint spille på private servere, men da spiller jeg slik spillet har gitt meg muligheter til, ikke etter regla til ett jævla tønt som ikke liker shottys...

     

    Nei, EA og Dice kan brenne for dette. Blir ikke mere penger fra meg lenger. På tide att folk sier fra og ikke bare godtar alt mulig drit...

  4. Gothic 1 & 2

    Soldner

    (Operation Flashpoint)

    ((Anarchy Online))

     

    Eksempler paa spill som har / hadde stort potensiale, some "feilet" eller misset de store massene grunnet markedfoering / distrubisjon, hadde for store ambisjoner - eller for tidlig ute med en spesiell teknikk osv...

     

    For vaere opp til traadstarter aa finne ut hva som passer hvor :)

  5. Heisan.

     

    Jeg sitter aa vurderer aa kjoepe ett nytt grafikk kort, og har funnet noe som ser ut som en god deal.

     

    http://forums.overclockers.co.uk/showthread.php?t=17475101

     

    Noen som har erfaringer med dette kortet? Eller er det saapass nytt att faa har testet det?

     

    Skal vaere meget stabilt klokket, og benchmarks (3D 05) fra flere brukere ligger rundt dette:

     

    standard gto2 - 4547

    16 pipe gto flashed no oc - 5093 (flashed - 12->16 pipes)

    16 pipe gto flashed oc @ 520 core 540 memory - 6063

    16 pipe gto flashed max safe oc @ 525 core 610 memory 6316

     

    Naa er jeg langt fra noen ekspert paa GFX kort, men utifra det jeg har lest paa overclocking forumet er dette er roeverkjoep, prisen er paa 127.95£ +VAT, altsaa ca 150£.

     

    Vil vel merke forskjel i forhold til dagens X600 vil jeg tro, heh. Synspunkter?

  6. Jeg hadde lignende problemer, og hverken Trend Micro Internet Security eller Spybot klarte å fikse problemene.

     

    Løsningen ble Webroot Spy Sweeper: http://www.webroot.com, det beste spybot programmet jeg har testet så langt. Gratis test i 1 måned, med alle features.

     

    Last ned Webroot Spy Sweeper, oppdater definisjonsfiler på denne og antivirus programmet ditt. Restart maskin - napp ut nettverkskabelen eller disable nett aksess på andre måter og kjør først Webroot, deretter antivir...gjenta ett par ganger og du vil mest sannsynlig være kvitt problemet...

  7. Heisan.

     

    WWII Online har akkurat nå en 14 dagers free trial for medlemmer av mmorpg.com. Etter endt free trial har du mulighet til å aktivere / kjøpe key for 9.99$. Siste frist for denne trialen er i morgen, så du må forte deg :)

     

    Gå til http://www.mmorpg.com og registrer deg (gratis, no spam)

     

    Klikk på Game List og finn WWII Online og klikk på denne. På siden som kommer opp klikker du på Features, og velg previewen av 1.19 patchen. I denne artikkelen er det en link videre til free trial.

     

    Jeg testet spillet i en times tid i forigårs, og må innrømme att jeg fortsatt ikke blei så veldig imponert (testet det også for ett par år siden).

  8. Hvordan denne karen som kaller seg l337 og dere andre, - som klager på att det er ensformig og uten mål - leste dere ikke NOE om spillet utenom all hypen?

     

    Jeg hadde lenge ikke planer om å kjøpe spillet, fordi jeg var klar over att det ikke ga oss noe nytt i mmorpg verdenen. Men ettervært bestemte jeg meg alikevel for å kjøpe det. Hvorfor: fordi jeg visste akkurat hva jeg fikk.

     

    Ett meget solid mmorpg som kan underholde meg når jeg føler for det. Ikke nyskapende, ikke revolusjonerende - men ett helt tradisjonelt spill med stort sett samme spillbarhet som alle de andre mmorpg'ene der ute.

     

    De som kjøper ett mmorpg og venter en revolusjon - og mål og mening for akkurat din karakter - de får skylde seg selv.

     

    Det har vært haugevis med omtaler som ikke har gitt WoW 6'ere i hue og ræva. Men leser man kun omtaler fra mainstream media og ikke sjekker noe sjøl - da går det altså slik som det gjorde med trollet l337.

  9. hvor finner man en expert fisher?

     

    Har hatt litt god tid og brukt tiden til å fiske, har 105 eller noe og snart expert fishing (pengemangel er det største problemet)

     

    Men hadde vært kjekt å vite hvor hjegf skal gå når muloigheten melder seg.

    For å bli expert fisher må du til Stranglethorn Vale (i Booty Bay) og og snakke med en kar som heter Old Man Heming. Av han får du kjøpt boka du trenger, nemlig Expert Fishing - The Bass and You. Den koster forøvrig 1 gull, og du må da som du sikkert veit være level 20.

     

    Fullstending (vel nesten) fiske FAQ: http://forums.worldofwarcraft.com/thread.a...ons&ThreadID=45

     

    Inneholder da endel spoilers.

  10. Hvis du virkelig vil ha noe å sette tennene i, så kan du jo ta en titt på Dangerous Waters - er så og si rett i fra pressa nå. Forbered deg på mange timer med nesa nedi den 570 siders (spiral-hefte:P) manualen før du kaster deg ut i det...

     

    Vi snakker om moderne marine krigføring. Du kan ta kontroll over fly, helikoptre samt alle slags umske skip og ubåter. Dette spillet er massivt, og leker ikke butikk.

     

    Har du vært borti Sub Command, så kan du multiplisere kompleksitene noen ganger før du kommer opp på dette nivået, hehe.

     

    http://www.battlefront.com/products/dw/index.html for mer info. Er litt usikker på om jeg skal bestille det selv, da det er veldig krevende...

×
×
  • Opprett ny...