Gå til innhold

Thugx

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Thugx

  1. Jooakim: Jepp, det er sant. Men nå skjer ikke noe før onsdag, pga. Ueland har Examen. Tror ikke det vil komme på en stund. Men vi håper. :)

     

    Jeg krangla ikke Jalepeno!!, men han var veldig nerme på å få en pause fra serveren. Hvorfor: Han fortsatte å whine om at folk var dumme, han var rett og slett på dårlig humør.

     

    Men thuG, ta det med ro. :) Vi er, og tenker også å fortsette å være venner. :)

    9564342[/snapback]

     

    Seff er vi venner da ;) Bare blir irritert når alle skylder på meg. :D (Vi kan'ke bli u-venner siden du er den som skal gi meg link til alle skins'ene jeg skal få på wep :D)

  2. Du har fått advarsler av b-real flere ganger.. Så det er nok ikke bare tull - mot andre. Kanskje mot b-real, men du har fått advarsel mot utestenging i en periode, pga. ordbruk.

     

    EDIT: Forige innlegg: Var ikke bare i går, som du har fått advarsler på.. :p

    Snakk pent, og ikke ta deg nær av at andre kaller deg cheater..

    9564153[/snapback]

     

    Jeg fikk advarsel igår av han, og han hadde pratet til meg igår. Jeg er ikke sånn normal, bare når jeg er sur / har hatt dårlig dag.

     

    Jonas, mange admins kan også begå feil, du har begått feil, jeg går ikke rundt å whiner. I går så krangla du og jalapeno 15mins dere slengte "dritt" til hverandre. Så var ikke bare meg som hadde dårlig dag, men innrømm selv b-real ble skikkelig irritert igår siden for mange kranglet, det var ikke bare meg. dessverre blir mitt navn tatt opp om og om igjen.

  3. Så var det dette med å oppføre seg da. Når jeg spiller public så forventer jeg ikke at "alle" som oppfører seg som 12-åringer er de som kjenner admins. Kan ikke ta ugtgangspunkt i at det er tilfelle når man tenker på hvordan denne CS-generasjonen er...

     

    Og jeg er ufattelig lei meg for å ikke ha skjønt at dere var kompiser...

    9564102[/snapback]

     

    ALLE kan oppføre seg som 12åring'er iblant, slapp av ;)

     

    Jeg personlig er lei av å bli kalt for cheater eller for det som skjedde igår 'tk'er' jeg er ingen tk'er. ALLE kan tk'e en gang iblant. Er det mitt skyld folk hadde hatt en dårig dag og de tok det ut på meg? Og ja igår hadde jeg en dritt dag også, mange av cs-venna mine vet det. Det er en av grunnene til at jeg var barnslig igår.

  4. Spilte nå akkurat og skjønte problemstillingen.

     

    Ser ut til at så godt som få sliter med å IKKE skyte kameratene sine.

     

    Men det jeg fikk størst inntrykk av var at en av adminene oppførte seg veldig rart for en admin. (Man skal jo ikke si navn)

     

    Jeg kastet en granat med stor klaring foran ham, men han løp videre inn og det resulterte i at jeg skadet ham 64. Da kom jo selvfølgelig gjengen med fiender løpende og jeg ble flashet, og jeg ble drept i flashkaoset. Fikk ikke sagt sorry, men hadde ikke planer om det heller ettersom det ikke var min skyld at han fortsatte å løpe inn i kastet mitt.

     

    Så krever han unnskyldning for td etterpå.

     

    Ga meg tilslutt og sa unnskyld, men syntes det her er ganske idiotisk oppførsel av admin, er jo ikke rart det er krangel når admin forteller andre hvordan og oppføre seg når han ikke klarer det selv!

     

    (Forresten hvis du leser det her må du føle deg fri til å svare, men det var ikke ment personlig til deg, men som eksempel! :) )

    9559442[/snapback]

     

     

    Nå er det jo ren høflighet å beklage når du tk noen da.

    9559768[/snapback]

     

    Heisann. Chokke, du tar litt feil beklager.

    Jeg og B-real er venner vi pleier å tulle, jeg kaller han naab osv for tull, og som du så sa jeg "din naab jeg kan beholde awp om jeg vil da ;p" da er det bare tull. Men jeg kan love at jeg alldri tk'et med vilje, var stressa også klarte jeg å skyte 2-3 venner uten vilje. Sorry for det, btw jeg sa sorry hver gang jeg skøyt en venn / kasta nade og en venn løp der.

     

    Og Binko, folk ble irritert over meg i går siden jeg hadde 40-7, jeg ble påstott som en cheater og når jeg beviste at jeg ikke var en cheater bare "skills / luck, whatever" så klikka folk på meg siden jeg ikke fikk ban. Så klarte jeg å tk'e en gang UTEN vilje og folk klikka, er ikke den eneste som tk'er i verden vettu ;)

     

    EDIT : Du var der igår, du så at 3-4 ville ha meg banna, og når jeg ikke ble banna og klarte å tk'e sa de det er med vilde, HVIS du hadde specca meg hadde DU sett at det ikke VAR med VILJE. (sorry for caps :p)

     

    EDIT 2 : Det med AWP'n, b-real slappet meg og når jeg spurte "hva var det for a ^^" så sa han "for konstant AWP bruk" og da svarte jeg "Jo a, men dere kan jo limite, jeg har mast på at dere skal limite AWP'n". Jeg har mast flere ganger med AWP limit eller resiricte, og ja jeg vet at jeg bruker det selv, men jeg suger litt med ak-47 og jeg sa "Tror jeg må bruke AWP til jeg finner en Colt"

     

    BTW Jeg kan beholde en AWP selv om admin sier kast det, det er et våpen, alle våpenene i spillen er lagd for å bli brukt, ikke for pynt.

  5. Må si meg uenig i at friendly fire skal slåes av, noe av poenget er jo at man må se seg for, så man faktisk ikke skyter lagkameratene dine. Er ikke så veldig stress når du kan skyte rett på dem, syntes nå det blir litt vanskeligere (som i mer underholdende) med det på.

     

    At det blir idiotisk krangel av det er jo ganske logisk når man bare tenker på statsen sin. (Som i mister-liv-minsker-sjansene-for-å-overleve-et-angrep)

     

    Så egentlig kan man si at det er ganske egoistisk å bli sur fordi noen skader deg. Skader de deg med vilje derimot...

     

    ...Er det ganske vanskelig å ikke ta igjen, man vil jo selvfølgelig at han skal lide like mye som deg, og dere ender opp på 7 og 16% hp før første kasse er hoppet over.

     

    Etikk og moral er sannelig kjedelig gitt. :p

    9553391[/snapback]

     

    Hehe, Enig.

     

    Jooakim vil ikke krangle med deg dog, men skal skrive noe her :

    1. Jeg kan ha hva jeg vil på min sig, du er ikke faren min, right dog :)

    2. Dårlige punkter :

    Friendly fire slått av, man skal jo seff være våken når man spiller, hvis du ikke er det er du enten hasjvrak ellers har du problemer med å se på radar / se hvordan dine team mates ser ut som.

    PST jevner lagene ja, men PST kan alldri være bedre en oss mennesker, vi veit hvilket lag vi skal gå i, ingen orker å bli transferra til CT, også T, også CT igjen neste runde, det er jo heilt irriterende og jeg og mange andre opplever det i mange servere.

     

    Det var dine dårlige punkter, resten er "ok" eller bra, snx dog.

  6. IRC-Channelen til www.gamer.no er #gamer.no at irc.quakenet.org

    9549194[/snapback]

     

    Er ikke vits med IRC hvis admins ikke er der og tilgjenglige.

     

    Jooakim du har noen gode punkter og noen dårlige, det med PST er jeg uenig i, det bare flytter deg fra ett team til et annet, det kan man jo gjøre selv hvis man har lyst, må ikke bli tvungi til å gå over til CT om CT er vinnerlaget og CT er 8 og T er 10.

  7. Disse admins'ne er aktive :

    Jonas

    B-real

     

    Litt aktive :

    Stikko

    Ueland

     

    Jonas og B-real vet jeg om jeg kan trygt se de er flinke admins.

    Stikko har jeg sett noen ganger og ja jeg kan si han er en grei admin.

    Ueland har jeg sett noen få ganger. Snill moden fyr, men bør være mye mer active en det han er.

     

    Dette er hva jeg mener om admins'ene, bare fyr på om du er mot - med det jeg sier.

     

    MvH ThuG.

  8. Heisann folkens og takk for at dere leser min topic, jeg håper dere nyter det jeg skriver nedenfor.

     

    Hva kan admins gjøre for å improve server :

    Være mer aktive.

    Følge mer med på cheats/tk.

    Være et godt forbilde for spillern'e (Snille/Hyggelige)

     

    Hva kan Ueland for å imrpove server :

     

    Sette rank på server. (eller gjøre sånt at hver gang noen skriver rank kommer det en melding til dem som sier 'www.stats.gamer.no)

    Sette !Needadmin system.

    Bare gi Mod rights til finke (aktive) spillere som er modne.

    Votekick system.

    Legge til en bot som lager demo 24/7 av folk som har bra stats på servern.

    Flere Cheatdetectors, e.v.t legge til en detector for door skins også.

    Ban til folk som TK'er mer en 5 ganger per map (120min ban)

    Lage ny server med alle normale maps + noen u-normale populære maps. (Vet ikke mye om CS:S, men på server'n jeg var admin i CS 1,6 var de_rats, surf_ski, de_rats_theatre osv VELDIG populære og morsomme)

    Fjerne "PST" som får deg til å bytte lag hele tiden. Er veldig irriterende å bli flytter på hele tiden. Noen tror du WTJ'er + at du får ikke vært i samme lag som RL venner / CS venner.

     

    Hva kan vi spillere gjøre for å gjøre server mer populær :

     

    Anbefale server til RL friends / CS friends.

    Ikke være frekk med nye players på server'n - IKKE VÆR FREKK MED NOEN

    Alltid si sorry etter TK/TD og gi F i å tk'e med vilje, det får mange spillere til å skyte tilbake og til slutt blir det "TK" krig og det fører til at en leaver server.

    Hyggelig tone med hverandre og admins.

     

    Ja, det er alt jeg kommer på nå. Sorry for dårlig norsk skrivning, har skrevet denne topicen veldig fort.

     

    MvH ThuG - ex-SlackersHQ admin.

×
×
  • Opprett ny...