Gå til innhold

nocR

Medlemmer
  • Innlegg

    34
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av nocR

  1. Hvilken stein har du bodd under nocR?

     

    10. Arne-ropet

    Et utrolig populært fenomen i The Gatherings lange historie, er Arne-ropet. Fra tid til annen brøler hele skipet etter en kar med det navnet, uten mål og mening – men heng deg på fra tid til annen.

    Historien bak relaterer seg til en hendelse som skjedde for mange år siden, før det var vanlig at alle hadde egne mobiltelefoner. Moren til Arne ville gjerne ha kontakt med sønnen, og ringte til arrangørene. Men hvordan finne Arne blant alle de andre? Løsningen var å rope ut, noe som deltagerne var raske til å slenge seg med på. Siden den gang har det blitt et fast innslag.

    Hva er dine beste tips til The Gathering?

    Tipper det er han her de hedrer:

     

    https://www.youtube.com/watch?v=sdEjlD-98yw

    Haha, du har vel rett!

  2. Så halvparten av denne i natt, meget god dokumentar som skildrer livet til tre spillere som ønsker å nå toppen i et land hvor mulighetene til å leve drømmen faktisk eksisterer, kontra for eksempel Norge. For de som aldri har hatt innblikk i e-sport fra før vil jeg gå så langt å påstå at dette er en "eyeopener", ettersom den skildrer e-sport fra en annen vinkel:

     

    Ikke hvor vanskelig det er å bli landets beste dataspiller hvor det blir sett på som gutteromshobby, men hvor vanskelig det er å bli landets (i dette tilfelle verdens) beste dataspiller hvor man blir sett på som rockestjerne.

     

    God film folkens.

    • Liker 2
  3. SC2 er dødt snart uansett, Blizzard dreper SC2 ved å monopolisere turneringer og ekskludere studios som vil caste.

    Jeg forutser at SC2 er dødt om ca 3-4 måneder, folk rir fortsatt på "expansion er ny"-bølgen.

     

    Svært så sikker du var på det da, kanskje du ikke har fått med deg de 3 teamleaguene som pågår (Proleague, GSTL og Teamstory cup) og for å ikke glemme Blizzards egne World Championship Series i samarbeid med GSL Code S playoffs frem mot sommeren. Dreamhack Summer med 175 000 SEK i førstepremie (som inngår i Dreamhack On Tour-serien med en total premiesum på 1.2 millioner svenske kroner). Er nok av StarCraft 2 å bryne seg på, du trenger ikke å lete lenge etter det.

  4. Prøv å montere på et gammelt ekstern lydkort, da det kan være grunnen.

     

    Kan det være en harddisk som har gått dunken?

     

    Hadde jeg hatt et gammelt ekstern så skulle jeg prøvd det.. Prøver å disable alt av lydkort og kjører på med noe krevende spill litt. Skal si ifra åssen det går. Men hvis det da fungerer, vil det si at lydkortet er ødelagt? Eller kan det være at det fortsatt er PSU som er sløv mtp at det kreves mindre strøm fra den da lydkortet ikke er aktivt? :hmm: Makan til lite teknisk innsikt jeg har.

     

    Har ikke opplevd at integrerte lydkort trekker mye strøm fra PSU, eller hvert fall at hovedkortet trekker mer. Kan dog være, i verste fall ville jeg ha prøvd ut det du sier selv, deaktivere lyd. Jeg vet at eksterne lydkort gjerne trekker strøm, men ikke noe ekstremt nevneverdig vil jeg tro.

  5. Botting er en naturlig følge av spill som fokuserer på repetitiv farming. Jeg håper det fokuset går ned i diablo 3.

    Botting problemet får jeg håpe forsvinner, men fokuset på repetitiv farming ser jeg ikke mye håp for. Etter man har klart å fullføre Inferno (i soft- og/eller hardcore), så er det ikke mye annet igjen enn arena kamper (evt andre game modes). Bedre utstyr er nok nyttig i alle aspekter av spillet. Da blir nok farming/grinding ett nødvendig onde for å kunne hevde seg i toppen (om det er det man ønsker).

    Det eneste stedet jeg kommer på hvor dette ikke er nødvendig, er om man forsøker å fullføre spillet naken.

     

    Jeg liker ideen.

     

    Har fått litt tid i Diablo III Beta nå og jeg må helt ærlig si jeg gleder meg veldig til release. Jeg syns en tidløs klassiker som D2 behøver en oppfølger verdig nok. Kan ikke helt bestemme meg på grunnlag av kun betaen ettersom den er så kort, men det virker som en liten appertiser hvertfall!

  6. Yey, har faktisk fått prøve Battlefield 3 på mange morsomme måter de siste ukene. I forrige uke fikk jeg fem-seks timer spillsession på BF3 på HW.no sine high-end PC-er. Det er en slags selvsikkerhet som brer seg over det å sitte på en maskin verdi 20.000 kroner. Anledningen var testen av Qpad MK-85 og MK-50.

    Deretter fikk jeg prøve ut når Niklas skulle prøve ut Battlefield 3 i Nvidia 3D. Som han skriver i artikkelen sin så må jeg si meg enig. Det var drit kult! Skitt, blod og svette er som et eget lag, mens maskingeværet har tydelig dybde fra kikkerhullet ved kolben og den på enden av røret.

    Til slutt fikk jeg flere timer med intens krigføring med Creative sitt nyeste lydkort som fikk meg til å kjenne hårene reise hvor jeg aldri visste jeg hadde hår. Den testen får dere i løpet av helgen.

    Håper selvsagt på mer sessions i Battlefield 3 ettersom jeg har blitt nokså flink til å fly helikopter.

    • Liker 2
×
×
  • Opprett ny...