Gå til innhold

DailyDrifter

Medlemmer
  • Innlegg

    26
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av DailyDrifter

  1. Så jeg er grådig om jeg bytter telefonabonnement til et billigere ett?

    Og hvorfor skal Hagen bo i et land han ikke føler seg velkommen i? Har han noen forpliktelser ovenfor politikere som offentlig kaster dritt om han, eller folk som kaller ham grådig fordi de er misunnelige?

     

    Nei, men det har med at Norge gjorde han rik, og da bør han gi tilbake. Er mange gode eksempler på de som skatter plenty og er fornøyd med det. Stordalen f.eks? Hagen kan ryke og reise... Var en annen som sa man var dum hvis man skatta mer enn man måtte? Kan du snu på det og si at man er dum hvis man ikke tjener MAX av det man kan da? med andre ord er jeg dum siden jeg ikke starter lovlige pyramidescams som utnytter naive? er noe som heter moral.

     

    edit: hvis noen politikere er nok til at man gir norge fingern er man så bitter at jeg ikke tror at å flytte til sveits vil hjelpe, det finnes folk som er uenige med deg der også

  2. Det jeg mener er at den strømen som blir brukt, kunne gjøre mye mer nytte for seg om den ble brukt til akkuratt oppvaring, isteden for å være ett produkt av noe annet

     

    Jeg vil si det er helt omvendt.

     

    All energi du bruker i et hus går til slutt over til varme. Det sies at bare omtrent 5% av energien som brukes av en glødelampe blir til lys mens resten blir til varme, men selv de siste 5 prosentene blir til varme når lyset absorberes av gjenstander i rommet. Unntaket er det som forsvinner ut gjennom vinduer. Samme med lyd; en høyttaler varmer opp vegger som absorberer lyd, selv om det er så lite at det egentlig bare er en teoretisk pussighet. Samme gjelder med kjøleskap, blendere, tv-er, datamaskiner o.s.v. Energi kan ikke forsvinne, bare ta en annen form, og omtrent all energi som ledes inn i huset via stikkontaktene blir før eller siden gjort om til varme. Eneste unntak jeg kan komme på er lys som forsvinner ut gjennom vinduer og lyd som plager naboen.

     

    Så for å sørge for at strømmen gjør så mye nytte for seg som overhodet mulig er det faktisk best å ikke bruke det kun til oppvarming, men la oppvarmingen være et biprodukt av noe annet.

     

    Ja selvfølgelig gpr energi over i andre former. Men la oss si at du har enn vis menge strøm tilgjengelig:

     

    Så 5% blir til lys, hva om du da kunne brukt de restrende 95% i en varmeovn som utnytter elektrisitet til å skape varme mye mer effektivt enn det en lyspære gjør, slik er det man kan spare strøm!

     

    Les fysikk før du kommer her med idiotiske bastante påstander. 4- dumme posten på rad ellerno

  3. Altså etter dem har blitt ferdig med de 100 banene, har det gått 100 år. ;)

     

    eller lar 400 folk gjøre jobben så tar det 3mnd. :p

     

    Forza 2 er det beste bilspillet jeg har spilt. har ikke likt et bilspill så godt siden gran turismo 3 og interstate 76.

     

    om de ødelegger dette spillet i treern (gt3->gt4->gt5p scenario) gjør det meg ikke så mye da jeg har tiiimesvis med moro igjen i forza 2

  4. x48 er vel ganske likt som x38, jeg er kjempefornøyd med mitt x38 chipset

     

    edit: ops så ikke at det sto til crossfire, har bare et skjermkort hittil. men kan si at x38 klokker kjempebra og har vært dønn stabilt for meg.

  5. Skjønner ikke hva det menes her heller, men å gjøre ting med risk trigger jo adrenalin, og underveis og etter man har greid det får man en god dose dopamin! DET er min beste kur mot depresjon, og funker mye bedre en rusmidler i lengden.

     

    få deg en skill, ligge sidelengs med bil, kjøre på bakhjulet, basehoppe, dra på som bare FAEN på snowboard osv.

     

    Men ikke vær en taper som sitter hjemme og blander cocktails av piller og alkohol..

×
×
  • Opprett ny...