Gå til innhold

stonegard

Medlemmer
  • Innlegg

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av stonegard

  1. Hvis du kan bli fritatt fra K.R.L. Så kan vel alle troende bli fritatt fra naturfag da?

    Syns du burde åpne opp for alle TEORIER.. ikke bare Darwins ;)

    Berikende at du kaller vitenskap teori :D

    Du kan vell belyse oss vantroe med hvilke teorier skapelsen er basert på?

    jeg forsvarer ikke K.R.L faget her.. Men setter spørsmålstegn ved begge deler.. at vitenskap er sannhet og religion er fanteri virker som noe absolutt hos de fleste... men helt ærlig så VET vi ingenting sikkert, vi kan komme med teorier og antagelser på skapelsen..

  2. Herregud me er jo plantetere kvifor ellers skulle me hatt firkanta tenner???

     

    Eg et altså kjøt sjøve, men sinnet mitt er vegetariansk (Det vil seie at eg skulle ynskje eg var vegetarianer, men ikkje er deet fordi eg synes kjøt er godt)

     

    Fordi vi har brukt redskaper til å ta dyr og kutte de opp og derfor har ikke hatt noe behov for å utvikle skarpere tenner.

     

    Nettopp! Endelig noe fornuftig fra den kanten. Men sett fra et ateistisk synspunkt skjønner jeg ikke hvorfor du tror vi er kjøttetere. Apene er jo vegeterianere?

     

    Nå har jeg aldri sagt jeg er ateist har jeg vel? Forøvrig så spiser vi både kjøtt og planter, vi er avhengig av næringene fra begge kildene.

     

    Det finnes også både planteetende og kjøttetende dyr. Korrekt again.

    Til og med de vi kaller ALT-etere^^

  3. Ser at noen skriver at hvis innvandrerne gjør kriminelle handlinger så sender vi de på ræva ut av landet.

    Hva med de norske kriminelle? Skal vi ikke sende de også ut av landet da? Eller skal ikke vi bli behandlet på lik linje med dem?

    Dessuten så mener jeg at innvandrere og flyktninger tar ikke med seg kriminelle handlinger inn i landet. Jeg tror mer på det at de kriminelle handlingene som blir begått av de som kommer hit er fremprovosert av de dårlige norske miljøene.

     

    Er det sånn at folk her tror at de innvandrerne og flykningene som kommer, vil inn i norge for å lage kvalm?

    Personlig så tror jeg at de fleste som kommer til Norge har gode intensjoner, men så møter de på nordmenn som er fulle av fordommer, og et KJEMPE kritisk miljø.

  4. hvis man fisker en giftig fisk, kaster man den ut igjen og fisker en ny...

    Det er ikke alltid man kan vite at fisken er giftig vettu. Hadde nylig besøk av folk som arbeidet med innvandrere og asylsøkere osv. De sa det at flesteparten som kom fra fattige land eller land med krig hadde ingen dokumentert bakgrunn. Mange hadde også svidd av seg fingeravtrykkene sine.

    De nevnte også dette at hvis du er i et land med sult, krig osv. Så gjør vanlige mennesker som meg og deg drastiske tiltak for å overleve.

     

    Dermed er det ikke så lett å skille ut de VIRKELIG kriminelle fra de som har vært i en situasjon hvor de ikke hadde annet valg.

  5. Syns ikke du skal stille så store krav til å måtte kunne norsk. Det er ikke et lett språk å lære for noen som aldri har hørt spårket før. Du burde vel egentlig ta et lite norskkurs selv? Kan ikke si jeg er veldig imponert over måten du skriver på og alle skrive feila.

     

    Vanskelig å holde meg alvorlig når det blir formulert på den måten.

     

    jeg trenger jo ikke et norsk kurs geni, jeg trenger et kurs i rett skriving ..

    Det viktigste er at du innrømmer det.

    Når det gjelder innvandrings politikken, så må dere jo ikke glemme at vi har en kvote vi MÅ fylle hvert år.

    (vet ikke om dette er blitt nevnt tidligere)

  6. Syns ikke du skal stille så store krav til å måtte kunne norsk. Det er ikke et lett språk å lære for noen som aldri har hørt spårket før. Du burde vel egentlig ta et lite norskkurs selv? Kan ikke si jeg er veldig imponert over måten du skriver på og alle skrive feila.

     

    Vanskelig å holde meg alvorlig når det blir formulert på den måten.

  7. faen meg den første som vet hva han snakker om ...

     

     

    min taktik er nesten de samme, bare at jeg ikke vil bli beleiret, jeg vil lure fienden inover, i den tro at de er tilbake trekning. etter at man er kansje 0.5-1.0 mil fra stede jeg har denne store base, om ikke tidligere hvis anledning byr ville jeg sent opp ALLE fly som vi har (som ville vært mye mye mye mere en de vi har nå) til og angripe fienden på fremrykning samtidig ville jeg gjort et litte utfall på bakken med diverse tropper.. hvis vi greier og presse fienden tilbake flytter vi litt fremover, og hvis ikke gjøre vi en rask retret mens vi vet at stor skade er gjort på fienden. dette ville gjort at fienden er litt merre opmerksom såklart og ville vært klart til dette.. på denne linje som nå er lagd ville de såklart vært artiliry som ville fyrt av så snart fienden var nært nok... så ville vi ventet til de begynnte og angripe troppen.. da gjentar vi dette lille fly angripet, med asistanse fra artiliry.. fly forsvaret måtte vært sterk for at dette skulle vært mulig, vi vil ikke ha fiendens fly i vært luftrom. når du blir beleiret av en støre hær er du dømt til og tape. itileg til dette ville vi hatt marine jeger og spesial jeger til og sabotere om natte, skyte på fienden når de er uopmerksom.. vi ville også satset litt på infrarød teknolegio som gir muligheten til og se fienden om natten.. men de viktigste ville vært fly, fordi terror bombing er uutholdelig for folk, de blir nervøs og andre ting ..

    Sende ut ALLE styrkene i et svært angrep. Høres ut som en gjennomtenkt plan. La meg bare si en liten ting, de som styrer forsvaret vårt idag gjør en forbanna god jobb.

    Syns du viser pent lite respekt for de som faktisk har tenkt igjennom disse sakene og tatt med alle faktorene som du ikke engang kan begynne å forstå.

    I tillegg så tror jeg at hvis det først hadde vært liv og død, så hadde nok du slikka spytt som en helt for å overleve.

    tenk igjennom situasjonen..

  8. hva trenger du for og senke en hangarskip enkelt ? ... 2 ting kan gjøre de ... 1. u-båt 2. lavt flygende fly..

     

    jeg håper jo at DU av alle personer forstår at hvis et land har hangarskip vil de cleane helle landet for båter før de kommer nært ... de har faktisk fly på seg .. og de er hovedsakelig destroyere som skulle hat den jobben.. dessvere er dette skipet kjangse løs (som mange andre skip) mot fly ...

     

    derfor er de bedre og kjøpe 1-3 fly for prisen av et skip, flyet kan du bruke på land, luft og vann.. mens skipet bare kan ta vann... flyet kan gjøre støre skade, og er mye mere smidig en skipet ...

     

    en U-båt er genialt hvis du vil ha sjø herredøme ... fordi de er vanskelig og ta knekken på de.

     

    og du MÅ ha en stor base, fordi styrkene våre er ikke store, og hvis vi sprer dem utover et titals baser er de svankt ... veldig svakt ... akkurat de samme gjelder fly .. man skal helst ha alle på et sted (spesielt når norge er så litte)... fordi de er vanskelig og forsvare mange baser ..

    Disse magiske båtene dine som skal angripe oss de er ikke utstyrt med militær teknologi??

    er det tresjekter vi snakker om eller er det krigsskip??

    Hør litt på Rampage, Norge kan ikke forsvares, ikke i det store og hele. Vi har en kystlinje rundt hele landet og uten no sjøforsvar er vi isåfall om noen i det hele tatt skulle finne på å angripe oss, historie.

    Hele denne diskusjonen er jo rimelig nyttesløs, fordi vi har INGEN fiender.. eneste må være noen fornærma svensker og noen nede i midtøsten som er pisst fordi vi viste profeten deres.

×
×
  • Opprett ny...