Gå til innhold

Nicht

Medlemmer
  • Innlegg

    206
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Nicht

  1.  

     

    Noen som er familiære med Efes Pilsner fra Tyrkia. Sies at det er den beste pilsen på markedet.

     

    Uenig. Syns ikke Efes er noe særlig jeg.

     

    Synes heller ikke den er noe.

     

    Nicht: Er du ute etter noe bestemt? (bortsett fra å tape kamper)

     

    Nei, er bare ikke så inni ølens verden, derfor forhører jeg meg litt med dere som kan det.

  2. Første gangen en stor andel United-supportere opplever motgang og med en gang pekes det på hvor udugelig Moyes er. Motgang er en naturlig del av fotballen og når en klubb som er vant med å ha samme sjefen i 26 år, hvor mesteparten av klubben er bygget opp av og rundt ham, er det ikke rart at ting skurrer litt når han er borte. Moyes er en dyktig manager, det har han vist i Everton, det som ødelegger han og enhver mulighet for suksess for klubben er presset fra media og supportere.

     

    United er jo et primaeksempel på hva kontinutet kan bringe til en fotballklubb. Dere kan jo sparke han nå og se hva som skjer, det har jo gått så bra for Chelsea. Jeg har ikke støttet en eneste sparking i vest-london klubben fra og med Mourinho.

     

    Amen!

     

    Se å gi denne mannen litt tid.

     

    Hvor nære var ikke Sir Alex i å bli sparket i starten av sin United karriere?

    Mest sannsynlig var det FA-cup tittelen i 90' som reddet skinnet hans.

     

    Av motgang blir en sterkere. Selvfølgelig liker jeg ikke motgang, men jeg føler det er til sin tid. Jeg, som United supporter har glemt helt hva motgang er, etter så mange fantastiske år.

     

    Jeg visste at dagen ville komme da SAF la inn årene, og at en hver ny manager ikke kunne steppe inn å fortsette suksessen umiddelbart.

    Greit nok har jeg ikke vært helt glad i Davids sine valg så langt (Fellaini inn, støtteapperatet ut bl.a) ,men det skal sies at Sir Alex hadde sine, etter mitt syn merkelig valg han også, som mange ganger viste seg å bli et genistrek.

     

    Så hvis klubben nå bruker all fornuft, og gir han den tiden han trenger, kan vi igjen bygge opp et lag i verdensklasse, og som igjen kan kjempe om titler i Europa.

     

     

     

     

     

     

    • Liker 1
  3. Vin er jeg ikke så veldig på. Passoa har jeg også prøvd, og synes ikke det var nevneverdig godt sammen med appelsinjuice. Litt vanskelig å ha drinker med flere ingridienser i på en fest, hvertfal når de i tillegg må shakes.

    Også kaffelikør alene er jeg veldig skeptisk til..

    Men takk for gode forslag, og kom gjerne med flere :-)

  4.  

    Er det bare jeg som har problemer med den nye kontrolleren når jeg spiller FIFA?

    Når jeg bruker venstre stikken kommer jeg borti PS-knappen hele tiden.

    Mildt sagt jævlig irriterende, og noe som aldri skjedde på kontrollene til PS3 da PS-knapper der ligger høyere.

     

     

     

    Har ikke det problemet, faktisk er jeg forundret over hvordan du holder stikkene for å få det til :-)

    Satt nettopp å testet det og for å komme nær PS knappen så må jeg ha tommelen ekstremt langt over på høyre siden av venstre stikke (nesten så jeg mister grepet) og oppsøke PS knappen.

     

    Uansett kjipt å ha problemer, men eneste rådet jeg kan gi er å vurdere hvordan du holder i stikkene?

     

    Hmmm. Når jeg spiller, og holder stikken en stund til høyre siden, så sklir tommelen fort av, og da sklir den rett på PS-knappen. Greier ikke på noen måter og holde slik at tommelen ikke sklir oppå stikken...

    Merkelig at det bare er jeg som sklir av stikken. Jaja..

     

  5. Noen som har noen tips om voks/gelè jeg kan begynne å bruke. Til nå har jeg brukt diverse Renatier, men på mitt hår får jeg ikke den looken og holdet jeg ønsker. Håret er ganske tykt, og ser da veldig tørt ut med voks i, så jeg kunne ønsket et produkt som gjorde slik at håret så litt mer vått ut, og bedre hold, uten å bruke en halv boks hver gang.

    Pleier å kjøre sleik skrått bakover viss noen lurte. (Ikke drep meg :tease: )

     

    Takk.

  6. Veldig rart at kjørelæreren din har bestilt oppkjøring om han ikke mener at du er klar for det..

     

    Dette var en lærer jeg aldri har hatt tidligere, han var visst sjefen på kjøreskolen. Men at jeg strøk med glans var sikkert å ta litt i.

    Det er i bunn og grunn bare slurvefeil jeg gjorde:

    - Blinke for seint

    - Akselererer for sent ut på hovedvei

    - Plassering på mindre veier. (Har en tendens til å ligge i midten av veien, selv om dette er kun der jeg har god sikt, men det liker dem jo selvfølgelig ikke.

  7. første tanken jeg har om folk som tatoverer sitt eget navn / fødselsdato på armen er at de må extremt dårlig hukommelse for og trenge en permanent huskelapp . øøø jeg heter ... sjekke armen ... jensen ,,

     

    og de blir deretter behandlet som de har teflon hjerne hvor all kommunikasjon med deg tas i førskolenivå og sjekking at det sitter før du slipper løs på egenhånd .

     

    Tenk viss jeg bare et stolt av etternavnet, og liker og vise det frem på en slik måte. Men jeg skjønner at folk flest tydeligvis er svært i mot navnetattoo nå.

  8. Det er bare min mening. Men etternavn eller navn i stor skrift i seg selv er litt kjedelig syntes jeg, det er bortkastede cm²'ere. Nå blir jeg sikkert drept her inne, men likestiller det med å ha navn på barna sine tatoverte:p

     

    vil du ha

    riise3_952243i.jpg

     

    eller

     

    anders.jpg?1255464334

     

    Men du kan jo innkorpere etternavnet i en større tatovering da?

     

    Ville definitivt valgt øverste til høyre, da jeg ønsker en enkel tatovering, ikke å dekorere hele armen.

    Har sett for meg ca. samme størrelse som den Rise har der, med gotisk skrift eller lignende.

     

    For all del var beatles tatoveringen stilig, men jeg hadde aldri ofret en hel arm for tatovering. Godt vi har forskjellige synspunkter :)

  9. Personlig syntes jeg etternavn er harry. Underarmen/armer generelt anser jeg som de kuleste stedene å få tatovering. Det blir som å sette opp brakker på aker brygge istedet for ett fett design hus/hotell. Location location location. Med andre ord; skal du tatovere noe på armene, så bør det være fett:D

     

    Noe som klatrer opp leggen kan være kult, men mange tatovører liker ikke at man må "vri" på lerretet for at folk skal kunne se hva det er. men snake is obvious snake også :)

     

    Høres ut som du trenger å tenke over litt til hva du ønsker deg. les litt om forskjellige tatoveringsstiler og når du finner ut hvilken stil du liker, så leter du etter tatovør med skillsa du trenger og som er realistisk for deg å reise til.

     

    i mellomtiden så kan du skaffe deg en:

    tattoo-money-Favim.com-467887_large.jpg

     

    Hmmm.. så du mener det er harry. Alle har vell forsåvidt forskjellig sans for hva vi definerer som harry. Personlig synes jeg fargede tribal tatoveringer hadde vært MYE mer harry, og gir ingen mening.

     

    Men hva syntes du er mindre harry da? :-)

  10. Har veldig lyst på en tatovering, men er litt usikker på hva og hvor.

     

    Eller, de eneste stedene jeg tenker på er enten underarmen eller leggen.

     

     

    Jeg vurderer litt og tattovere etternavnet mitt på underarmen, med en fin gotisk aktig skrift. Har sett noen som har dette, og syntes det ser kult ut, og også noe som gir mening.

     

    Når det gjelder leggen har jeg alltid kunt tenkt meg ett eller annet som kryper oppover/rundt leggen. :-p

     

    Hva syntes dere?

×
×
  • Opprett ny...