Gå til innhold

bytrollet

Medlemmer
  • Innlegg

    1 149
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av bytrollet

  1. Hvor i all verden er det blitt av det innovative selskapet der "alle" ventet i spenning på hva de hadde  å tilby? Det som nå kommer er jo bare et oppgulp av det som andre har gjort før. Nå har jo Apple alltid kopiert gode løsninger og implementert dem på en god måte i sine produkter, men det som skjer nå er jo at de ikke gjøre det på en innovativ måte.  

    • Liker 3
  2. Her var det mye rare kommentarer. Man må jo sammenligne denne høyttaleren med konkurrentene og da kan det godt være at Bose leverer topp lyd uten at jeg skal påstå det, men jeg kan heller ikke påstå det motsatte. 

    Kan man skrive at lyd er subjektivt før man skriver at Bose leverer en flat og uinspirerende lyd, samt at de som synes lyden er god, sammenlignet med tilsvarende høyttalere, bør få ørene sjekket? da kan man jo like gjerne skrive at "ok, jeg ser hva du skriver men jeg er uansett uenig med deg siden det gjelder det spesielle merket".

    Hadde jeg ikke vist bedre så ville jeg skrevet at det er en mengde skribenter her som er en smule foruttinntatt i sine meninger.  

    jeg har ikke hørt på denne høyttaleren målt opp mot tilsvarende på markedet, men om jeg var i markedet for en slik så ville jeg nok tatt denne med i betrakting på bakgrunn av denne testen.  

  3. Sikkert dumt spørsmål, men dette noe jeg har lurt på en stund.

     

    Hvorfor er det slik at alle el-biler har lang leveringstid? Altså; inntrykket mitt er at bilprodusentene har vesentlig lavere leveringstid på fossilbiler enn el-biler. Selv om jeg forstår at det er ulike produksjonsteknikker og ny teknologi, så forstår jeg hvorfor ikke de store produsentene ikke klarer å skalere dette opp over tid? 

     

    Jeg er totalt uvitende, men nysgjerrig - så ikke halshugg meg om spørsmålet er å beregne som "elementert" :) 

     

    mitt inntrykk er at det stort sett er i Norge at el-biler har en form for etterspørsel. i 2018 ble det solgt rundt 50000 el-biler i Norge, VW produserer alene rundt 7 mill biler per år med forskjellig drivlinje. om de fikk hele årsomsetningen i Norge på el-biler ville det vært nok til en produksjon på 2 dager. så om de store leverandørene skal investere i produksjon av el-biler må langt flere kjøpe dem.

    • Liker 1
  4. Ser ut for meg til at det er flere problemer med denne konstruksjonen. Jeg ser ikke for meg at denne maskinen jobber like ved en strømforsyning som klarer å levere den strømmen den trenger for å kunne jobbe 10 timers dager, som er normalt i denne bransjen siden de jobber inn fredagen. 

    og om den står et stykke unna strømforsyningen, som heller ikke er unormalt siden slike maskiner gjerne jobber seg fremover, så må man flytte/belte maskinen etter 6-7 timer mot strømforsyningen og gå glipp av 3-4 timers jobb hver dag.

    og som andre har påpekt, hvorfor ha ladekontakten i den delen som snurrer rundt? om det er litt slakk i ledningen når den belter frem/tilbake så vil han/hun fort slite av den kabelen. og hva er kapasiteten på en vinterdag med -10 -15 grader? 

    det er en god tanke dette, men tror det må litt mer forsking til før dette blir normalt blant entreprenørene. 

  5.  

    Nå er jeg en av dem som ikke bruker siri noe særlig selv om jeg prøver og bruke den funksjonen. Det som jeg synes er vanskelig og venne meg til er tyngden på den. Den er merkbart tyngre en iphone 6 som jeg hadde før og som, sammen med at den er veldig glatt, gjør at den har deiset i gulvet et par ganger. Ja, jeg vet jeg kan, og bør, bruke en form for beskyttelse, men da fosvinner designet på den. Liker heller ikke at rammen på sidene er så smale. Ja jeg vet at det høres rart ut, men det gjør at bokstaver ol er helt ute på kanten og kan være vanskelig å treffe. Merker det spesielt på enkelte spill og når jeg skriver meldinger. Har også at jeg må rette mer på skrivingen på denne. Er akkurat som om den ikke skjønner pølsefingrene mine like godt som 6ern. Men derfra og ut er det mye som er perfekt for min del.

     

    Kanskje du burde bytte mobilen i en annen type som passer deg bedre?

    Så du tror det virkelig finnes en telefon der ute som jeg ikke vil noe feil med? det er vel en grunn til at de ikke har kommet med den perfekte mobilen enda.

  6. Nå er jeg en av dem som ikke bruker siri noe særlig selv om jeg prøver og bruke den funksjonen. Det som jeg synes er vanskelig og venne meg til er tyngden på den. Den er merkbart tyngre en iphone 6 som jeg hadde før og som, sammen med at den er veldig glatt, gjør at den har deiset i gulvet et par ganger. Ja, jeg vet jeg kan, og bør, bruke en form for beskyttelse, men da fosvinner designet på den. Liker heller ikke at rammen på sidene er så smale. Ja jeg vet at det høres rart ut, men det gjør at bokstaver ol er helt ute på kanten og kan være vanskelig å treffe. Merker det spesielt på enkelte spill og når jeg skriver meldinger. Har også at jeg må rette mer på skrivingen på denne. Er akkurat som om den ikke skjønner pølsefingrene mine like godt som 6ern. Men derfra og ut er det mye som er perfekt for min del.

    • Liker 2
  7. Jeg er på jakt etter noen øretelefoner på budsjett, ville du valgt Argon Pop eller Jabra Move?

    Jeg er langt fra noen audiofil, og har i alle år brukt ørepluggene som følger Samsungen eller et par av Apples nye øreplugger, hvordan vil du si de er i forhold til et par budsjetts øreklokker? Er det verdt oppgraderingen?

     

    gå inn på AliExpress og søke opp noen som heter cowin E7pro. Da får du støydempende øreklokker med god lyd og passform samt 30 timer batteritid. Sjekk gjerne på YouTube før du eventuelt bestemmer deg.

  8.  

    Det er vist ikke bare Steve som synes IPhone X er overpriset og uhåndterlig. Apple halverer nå produksjonen siden kjøperne foretrekker iPhone 8 og 7(s).

    X er den meste solgte iPhonen siden de nye ble lansert, den har solgt mest av alle tilgjengelige iPhone modeller hver uke siden lansering. Så hvor du tar den informasjonen fra vet ikke jeg...

    https://www.nettavisen.no/na24/--iphone-x-flopper-apple-halverer-produksjonen-av-den-dyre-telefonen/3423411242.html

  9. Ganske mange som absolutt må ytre hva mener om iPhone X. Dere får ha meg unnskyld mens jeg skriver en kronikk hvorfor jeg ikke liker vanilla coke. Må følge trenden. 

     

    Edit.

    Gjorde det vondt at ikke alle liker iPhone X? Eller at noen ikke synes man får valuta for pengene man legger i den modellen? Det at Apple nå må halvere produksjonen av iPhone X tyder vel på at flere ikke synes den mobilen har nyvinninger som det er verdt å betale for.

    • Liker 8
  10.  

    Jeg synes den var, skal vi si, mindre vellykket på innsiden. Den skjermen synes jeg var totalt bortkastet. Det har vært prøvd før påToyota. Hele layouten innvendig gir meg assosiasjoner til en gammel Citröen. Sammenføyningene mellom dashbord og dører er ikke heldig i mine øyne. Hvorfor er det ikke HUD på den? Og så går prisen greit opp om man ikke vil kjøpe kjipingutgaven. Da venter jeg heller et år på Audi e-tron isteden.

    e-tron vil koste ca det dobbelte. Det blir en litt feil sammenligning.

    Hvordan vet du prisen på e-tron?

  11.  

    Jeg synes den var, skal vi si, mindre vellykket på innsiden. Den skjermen synes jeg var totalt bortkastet. Det har vært prøvd før påToyota. Hele layouten innvendig gir meg assosiasjoner til en gammel Citröen. Sammenføyningene mellom dashbord og dører er ikke heldig i mine øyne. Hvorfor er det ikke HUD på den? Og så går prisen greit opp om man ikke vil kjøpe kjipingutgaven. Da venter jeg heller et år på Audi e-tron isteden.

    Den dyreste utgaven vil vel koste fra 300-350K i Norge? Er det dyrt?

     

    Hvorfor er skjermen bortkastet?

    Ble kanskje litt feil å si at den er bortkastet om den hadde vært senket litt og bilen hadde HUD. Og den dyreste utgaven med lengst kjørelengde og hele pakka vil vel havne på litt mer en 350. Jeg vil tippe over 500,- før den ser norske skilt.

    Men uansett har Tesla en vei og gå før de lager interiør som matcher dem som har laget biler før.

  12. Jeg synes den var, skal vi si, mindre vellykket på innsiden. Den skjermen synes jeg var totalt bortkastet. Det har vært prøvd før påToyota. Hele layouten innvendig gir meg assosiasjoner til en gammel Citröen. Sammenføyningene mellom dashbord og dører er ikke heldig i mine øyne. Hvorfor er det ikke HUD på den? Og så går prisen greit opp om man ikke vil kjøpe kjipingutgaven. Da venter jeg heller et år på Audi e-tron isteden.

  13.  

    Fint det, men helt unødvendig. Note 4 fungerer sinnsykt bra etter 1.5 år. Bruker den mer enn PC. Og stylus har den også (måtte sjekke).

     

    Tror neppe du med 2 innlegg her er representativ for hva folk har bruk for eller ønsker over hva en mobiltelefon kan tilby og prestere...

    Så det at man er representativ er proposjonal med antall innlegg...... tja, det sier vel litt om deg det.

    • Liker 1
  14. Jeg har fått problemer med nettleserne på maskinen min. Når jeg åpner opp nye faner eller klikker på en artikkel på f.eks VG, så kommer det opp reklame for diverse sider og spørsmål om jeg virkelig vil forlate denne siden. Jeg bruker Trend Micro.

    Dette dukker opp på både Egde og Crome.

    Jeg har prøvd svaret til vip74 uten at det virket selv om problemene virker like.

  15. Ble faktisk litt skuffet over Kagero etter Fubuki som jeg elsket. Men premien i Shimakaze er så stor at jeg er motivert for grinden allikevel. :D

     

    Prøv og bytt ut røyken med torpedoreload. Da kan du fyre av neste salve med sigarer 30 sekunder etter den første. :)

    Og det er noe som få eller ingen venter seg. Få også perksen på skipperen som sender jævelskapen avgårde i 72 knop, det kan fort være det som trengs.

  16.  

     

    Mao: må alle underkaste seg Jesus, som har Guds stilling. Dette muslimene driver med er bare tull.

    Siden både kristendom og islam bare er løse ubekreftede påstander er begge deler like mye til IMHO...

     

    Religiøse fantasier om verdens herredømme er hva dette er og derfor ikke stort bedre enn andre ideologier som heller ikke var spesielt sunne å følge... Underkste seg jesus liksom... Hill spagetti monstret og han barmhjertige bløt kokte nudler... Sorry, klarer ikke å ta slikt jesus/allaah sprøyt seriøst lenger...

     

     

    Men det er vanskelig og ikke engasjere seg? Jeg lurer på hva du vil oppnå med slike innlegg. På en side sier du at du ikke kan ta slik "sprøyt" seriøst, men på en annen side så leser, og skriver du, i slike diskusjoner.

  17. Ser frem til Fletcher, ja. Spiller mest med Kageroen selv om den er en "one-trick" båt med sine torpedoer. Om man kommer bak tiltenkte offer så sliter man selv om sigarene har 72 knop. Og så er jo reloaden ganske treg med sine 120 sekunder før man kjøper seg en fordel.

    Så det gjelder å være mer taktisk med den en med Benson.

    Jeg har ikke startet på Sovjetiske Cruisere siden jeg ikke spiller så mye og jeg har nok med de som jeg har. Og så er jeg heller ikke imponert over de som jeg har møtt. Virker ikke så kompetent som de andre. Kan være det retter seg kraftig når flere får tier 8-9 av dem.

  18. WOT har tapt seg en del. i høytierkamper er det snart bare mediums som knaller rundt siden kartene er slik som de er. Arty har liten, eller ingen rolle. uten at jeg gråter over akkurat det. HT blir filleristet av mediumsene som spotter såpass bra at lighttanks har overlevd seg selv. ATene prøver enda, men blir omringert av en mediums og skutt i knater.

    så det eneste man trenger å grinde på er mediums og da helst den Sovjetiske linja.

×
×
  • Opprett ny...