Gå til innhold

Volturi

Medlemmer
  • Innlegg

    23
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Volturi

  1. Noe som kanskje kan døyve den lange ventetiden til julespesialen er at Sarah Jane Adventures Sesong 2 starter opp 29 september. Sesong 1 var noe variabel: ifra veldig enkle og kjedelige historier, til episoder som i praksis hørte hjemme i moderserien Doctor Who. Som sagt, vanskelig å spå om kvaliteten (har unngått spoilere) , men personlig så foretrekker jeg litt Doctor Who framfor ingenting...

  2. Wow.. her også !

     

    Snedig intro, der der er Sherilyn Manson som synger (hun som spiller Weaver). Stemningsfullt, men samtidig såpass forskjellig ifra bruken av Jonny Cash i forrige episode til at man ikke får reprisefølelsen av det.

     

    Mye action og stunts, men det er vel fordi man skal åpne sesongen med et smell. Ser egentlig mer fram til mer plottdrevne episoder, men bevares: dette var bra!

    Om Cromartie:

    Veldig tilfredsstillende at Cromartie kun lot Ellison leve fordi han er en god ledetråd for å finne Connorfamilien. Ville blitt skuffet hvis det var av en annen grunn.

     

    Om Cameron:

    Jeg kunne ikke se noen tårer da hun prøvde å lure John, men kanskje jeg ikke så nok etter. Uansett, jeg synes at det virker korrekt at hun kan imitere følelser bedre som "ond" terminator. Når omprogrammeringen virker, så må det sikkert legge noen hemninger på utnyttelsen av datachipen hennes.

     

  3. Jeg vet ikke når Eclipse kommer ut på norsk, men det blir nok en stund til, siden New Moon kom ut på norsk akkurat nå. Som for øvrig er en verdig kandidat til prisen for dårligste oversettelse av tittel noensinne : Under en ny måne.

     

    Men svaret er vel som følger - kjøp Eclipse og Breaking Dawn (bok nr 4 i serien) på engelsk og les dem nå, istedet for å vente flere år på den norske utgaven.

     

    For øvrig, Stephenie Meyer har også skrevet ei sci-fi bok, The Host, som anbefales på det sterkeste. Det er lite fokus på tekniske fiksfakserier og prioriterer heller ei god historie.

  4. Om Athena:

     

    Hadde ikke Athena replikken "It doesn't work like that.", en eller annen gang i sesong 2? Akkurat den linja hørtes så kjent ut når de snakket om hvordan hybriden fungerer og gjorde at jeg straks syntes det var noe rart ved denne 8. Hva bør hun kalles forresten? Athena #2? Noen bedre forslag?

     

     

    edit:

     

    Yep, det stemte med replikken (Home, del 1). Når Roslin sier til Athena (da Sharon) at hun sikkert sender alt de sier tilbake til cylonene, så svarer hun: "It doesn't work like that. I'm not wired in!" Spol fram til 18 minutter.

     

  5. Har nettopp sett ferdig episode 8, "Silence in the Library". Personlig, så synes jeg den er den suverent beste episoden til nå i sesongen. Skrevet av Steven Moffat ("Blink", sesong 3), så det skulle borge for kvalitet.

     

     

    Veldig nysgjerrig på hvilket forhold River Song har til doktoren i hans framtid. Vel, man må holde tunga rett i munnen her, og følge nøye med på neste episode. Det blir sikkert like finurlige tidslinjer som i "Blink" Snedig vri med den lille jenta med en hel planet inne i hodet. Eller er hun virkelig ei jente?

     

  6. Akarno - husk å bestill Razor også.

     

    Det hybriden sa, om at Final 5-cylonene kommer fra jorden stemmer faktisk med noe fra Crossroads del 2. Anders og Tyrol følte begge at melodien de hørte føltes som noe fra barndommen deres. I tillegg virker det da fornuftig at de blir aktivert når de kommer innen en viss radius fra jorden (forutsatt at det er en stasjon der som sender ut signalet). Men hvordan kan de komme fra jorden når alle fire tilsynelatende har levd hele sine liv på de 12 koloniene??

     

    Yep, midseason blir noe dritt...

     

    Gleder meg til neste episode. Med tittelen Guess What's Coming To Dinner får vi nok se hvordan Adama og Roslin vil reagere på å få masse nr. 2, 6 og 8 på besøk. Det blir vel neppe en varm velkomst...

  7. Alt-Ctrl og _Viper_ : dere har rett begge to. John så faren sin i episode 9, som er den siste.

     

    Må også tilføye at jeg også likte SWAT scenen i episode 9 veldig godt.

    Av en eller annen grunn så nekter FOX å si ordene; "TSCC kommer med sesong 2 til høsten". I stedet så kommer det masse utsagn om at den er en het kandidat osv.. (f. eks her - http://www.hollywoodreporter.com/hr/conten...2cb04eac95a227) Det har sikkert med jus og korrekt papirarbeid å gjøre, men det er veldig irriterende å ikke få den 100 % sikre bekreftelsen.

  8. For de heldiggrisene som valgte tysk på videregående, så ligger det masse moder her: http://www.worldofgothic.de/dl/index.php?g...mp;ordner_id=18. Jeg vet ikke hvordan de vil fungere mot en engelsk utgave av Gothic 2 (med Add-on), jeg har den tyske utgaven.

    Hvis du stoler nok på tyskkunnskapene dine så er de følgende modene et must: Piratenleben, Bloodnight (som vampyr!), Velaya, Die Gemeinschaft des Grauens.

  9. Jeg ble veldig fascinert av Illyria, så hun er min favoritt for øyeblikket. Det er kanskje fordi hun var den siste personen som ble introdusert i Angel før serien sluttet, og derfor automatisk den mest spennende personligheten. Men også fordi hun er en gud i menneskeskikkelse, og samtidig henger det igjen rester av Fred i henne.

     

    Husk at Joss kommer med en fortsettelse på Angel til høsten, som tegneserie. Jeg tror første utgaven blir utgitt i slutten av november.

  10. Innen ekstrem langdistansesvømming til havs mener jeg å ha lest at kvinner er like gode og kan til og med slå menn. Dette gjelder svømming over flere timer, opptil en dag osv. Kvinnenes fordel her er at de har bedre oppdrift og flyter lettere i vannet pga mer kroppsfett. Og i tillegg til bedre oppdrift gir det dem også mer næring å tære på under slike ekstrem påkjenninger.

×
×
  • Opprett ny...