Gå til innhold

Pepsoman

Medlemmer
  • Innlegg

    22
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Pepsoman

  1. Plizket, var det en seriøs kommentar?

     

    Evt. hvordan type smerte hadde du?

     

    Har nå siste året opplevd smerte i venstre testikkel ca. 5-6 ganger. Smerten har vart hele dagen, og er av samme type.

     

    Var din kreftsmerte sammenhengende? Eller kan det også være kreft om du bare kjenner det av og til?

  2. Ja, alt tilsa at det var partisjonen... inntil nå.

     

    Der jeg jobbet hadde vi en 5820tg (akkurat samme modell, chipset and everything) stående. Jeg brente ut dvd recovery-discs.

     

    Kom hjem, satt dem i, valgte språk... og der kom samme melding.

     

    Venter på at vi skal skaffe et image til maskinen via acer. Men dette ser jo mørkt ut.. hva kan forårsake noe slikt?

     

     

    Mvh.

     

    Simon

  3. Kan prøve dette, om du er tror at det hjelper meg på det orginale problemet.

    Som du ser på bildet jeg la til i OriginalPost, så er jeg INNE i recoverysystemet. Og menyen plopper opp med "please wait" (som de bruker), men Boom, så er den feilmeldingen der, dog i recoverypartisjonen.

     

    Edit: OEM partisjonen er aktiv, i formattables. Og jeg har ikke rørt den med noen verktøy.

     

    Edit 2: Jeg har fungerende windows altså.. problemet er at den er enten pirat eller uten fungerende serial. Noe som er fantastisk irriterende da det skal ligge en fungerende recoverypartisjon med windows Jeg faktisk betalte for når jeg kjøpte pc'en.

  4. Heisann.

     

    Kjøpte meg en 4820tg til å gaeme litt på farten med før sommeren. Etter å ha startet pc'en så la jeg innpå en pirat med ultimate (bare for å slippe å avinstallere alt ruggelet som følgte med.

    Dette har fungert fint, inntil at jeg nå nylig gjerne vil være på nett med MS, og versonen jeg bruker tydeligvis er litt fishy.

     

    Så jeg bestemte meg for å ta en god recovery (acer style) med alt+f10. Alt så ut til å gå strålende i 1 min, men før jeg var inne i recoverymenyen kom det en error (se vedlegg) "Please complete operating system setup process before doing system recovery." Deretter restarter maskinen seg. Jeg prøvde å stille tilbake alt jeg hadde gjort (tweak i bios) installerte nyeste bios. Reinstallerte med "fishy"-win7. Men samme beskjed om og om igjen.

     

    805168.jpeg

     

    Jeg har hørt jeg kan bruke koden som er skrevet under maskinen til å installere en HomePremium utgave, noen sier jeg må ha spesiellt norsk verson, å noen sier dette er umulig. Noen som har fakta her? (koden funker vertfall ikke på engelsk ultimate versjon)

     

    Har en 5820tg tilgjengelig der jeg jobber, men hadde vært knall å slippe å tulle med å klone disken.

     

    Mvh.

     

    SimEik

  5. Takk for svar alle!

     

    Det viste seg imidlertid at det ikke var virtuelle disker som var problemer, men MacDrive som leste de HFS+ formaterte diskene filene var på. Å det var først når det skjedde når jeg skulle se en film at jeg innså at det var der problemet lå :)

     

    Takk for all hjelp uansett!

  6. Hei

     

    Jeg har lenge brukt daemon tools til å mounte mine iso filer, da jeg har mye backup i det formatet. Men etter siste reformatering (win7 64) så får jeg bare "A device attached to the system is not functioning." Har prøvd andre programmer og. Reinstall av programm og sptd. Dette haster litt siden jeg må ha softwaren som ligger der, å jeg har ikke dual layer dvd.

     

    Interne dvd playeren funker fett.

     

     

    takk

×
×
  • Opprett ny...