Gå til innhold

Error404

Medlemmer
  • Innlegg

    131
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Error404

  1. Heisann!

     

    Er 20 år og har spillt minecraft siden alpha, men ikke vært noe særlig innom multiplayerdelen enda. Har flakket innom forskjellige servere fra tid til annen,men synes maktforholdet mellom admin og normale brukere har vært for stor. Har hørt gode ting om denne serveren, og skulle gjerne ha hatt byggetilatelse for å spille sammen med andre som jeg kjenner, som holder til på serveren deres.

     

    Jeg liker muligheten multiplayer byr på, hvor man kan sammarbeide om bygninger uten å være redd for at den skal bli revet ned av griefers. Dere virker til å være opptatt av seriøse medlemmer, så jeg søker hos dere hvor jeg har inntrykk av at byggeprosjekter får stå i fred.

    Navnet mitt in game er Dorx :)

  2. Så langt ligger jeg vel på rundt 34 timer played. Må si at dette er de beste 85(ish)kronene jeg har brukt på lenge. Du får virkelig mye for pengene. Og utviklerne brenner virkelig for spillet, etter mitt inntrykk og er opptatt av å kunne utvikle spillet med patcher med nytt innhold etter hvert osvosv. Teamet består av kun 2 stk, så tar naturligvis litt tid mellom hver utgivelse. Men spillet har ikke skuffet et sekund så langt!

  3. Oida, går igjennom lista nå og ser det at det ble en del mer enn hva jeg i utgangspunktet trodde.

     

    Tropico 3 + Absolute Power tilleggspakken

    Defcon

    Multiwinia

    Star Ruler

    Men of War: Assault Squad

    Company of Heroes Gold

    Eufloria

    Garry's Mod

    R.U.S.E

    Universe Sandbox

    Gratutious Space Battles - Complete Pack

    Neverwinter Nights 2: Platinum

    Warhammer 40k:Retribution

     

    Må si meg fornøyd, med tanke på at jeg ikke har brukt mer enn 500 kr på alt sammen :p Nå gjelder det bare å finne ut hvor å starte..

  4. Alle STALKER-spillene til 8,50 euro tilsammen, eller 2,50 hver for ShoC og CS, 3,50 for CoP (!). Beste deal så langt i salget. Hvis du ikke har spilt dem før, last ned Complete-modifikasjonene for hver og legg dem inn før du starter - den forandrer ikke gameplay, bare fikser glitcher og bugs, polerer UI/grafikk, i tillegg til å rette opp i en del sovjet-engelsk og gi våpen virkelige navn. Hadde litt problemer med Steam og .exe-installeren, men selv den manuelle installasjonen er lekende lett.

    Muligens ikke helt riktig tråd, men bare et kjapt spm. Kjøpte STALKER når det var på tilbud, men i SoC lagrer ikke endringene jeg gjør i kontrollene seg. Har du/noen opplevd noe lignende? Kan ikke huske jeg hadde problemer med det sist jeg spilte (når det kom ut, så er jo en stund siden). Har installert Complete-moden.

     

    Edit: Vil altså endre noen knapper på tastaturet, om det var uklart, men de lagres som sagt ikke, så må gjøre det hver gang jeg starter spillet på nytt.

     

    Veldig OT dette, men vil tro du kan endre noen konfigureringsfiler i mappen til spillet. Har det ikke på denne datamaskinen, så kan ikke sjekke det selv, men sansyneligvis heter den noe som default, config eller noe liknende. Kan også tenkes at den ender med .ini . Problemet er at default-keymappingen skriver over det du redigerer :p

  5. Noen spennende titler i dag, og for en gangs skyld, så har jeg de ikke på steam!

    Lurte på om noen hadde noe erfaring med Supreme Commander 2. Har Company of Heroes, starcraft 2 og Men of War: AS liggende allerede. Er dette noe som skiller seg ut som strategispill, eller blir det mye av det samme som i de tidligere nevnte spillene?

    Og er det noen som har spillt noen av X-spillene? Virket spennende, men usikker på om det er verdt pengene.

     

    Så kan jeg anbefale Neverwinter Nights 2 pakken, samt Terraria og Dead Space 2. Får mye for pengene :D!

  6. Noen som har prøvd Cities XL 2011? Virker kult, digga sim city 2000 i sin tid.

     

    Med tanke på at du digga sim city2000, så kan jeg anbefale deg Cities XL 2011 på det sterkeste. Har det selv. Ble nostalgisk for et halvt års tid siden, og fant fram til sim city etter mange år. Syntes det manglet grafikkstandarden jeg hadde blitt vant med så jeg begynte å lete etter en "oppgradert" versjon. Cities XL traff midt i blinken!

  7. Company of Heroes Complete Pack til under 50-lappen, yes please! Om enn bare for å leke meg med Map editor igjen.

     

    Enda et spill som ikke fikk sine vel fortjente kroner av meg back in the day. Godt å endelig få støtte et kvalitetspill nå som pengene strekker til.

     

    Kunne ikke ha sagt meg mer enig! Kjøpte selvfølgelig spillet for et par dager siden, og er strålende fornøyd. Anser dette som det beste strategispillet til dags dato, og anbefaler alle som liker strategispill til å kjøpe dette spillet.

     

    Og for å svare på et tidligere stilt spørsmål, Company of Heroes: Opposing fronts trenger Orginalversjonen for å fungere. Tales of Valor er en standalone expansion. Selv liker jeg best CoH:Of.

  8. Du kan alltids bruke en offlinekonto om du ikke ønsker at det spores gjennom nettet, men enkelte spill har UI, samt spillmekanikk som er tilrettelagt for platformer som Windows Games etc. I all hovedsak så er dette noe som brukes for å forhindre piratkopiering. Og nei, det er ingen vei utenom. Sansyneligvis er du nødt til å bruke disse platformene, selv om spillet skulle være cracket :p

  9. Er det noe liv i multiplayer delen til GTAIV til PC? Og vet det har vært mye snakk om at spillet funker dårlig på PC, dårlig optimalisert eller noe, er det blitt gjort noe forbedring der?

     

    Kan ikke uttale meg om MP-delen, men for 8,75 Euro, så vil jeg påstå at GTApakka er et veldig godt kjøp. Kjøpte spillet ene og alene for SPdelen på playstation 3, og det ga meg omtrent 29 timer ved første gjennomspilling. I tillegg så kan du glede deg til en oppgradering, rent grafisk. Noen som modder på spillet som har sluppet ut en kjempebra oppgradering. (http://www.itavisen.no/873300/se-den-nydelige-gta-grafikken)

  10. STALKER, Monkey island og AI War er alle veldig underholdende. Folk burde i det minste ta en titt :D! De to førstnevnte spillene er klassikere etter min mening.

     

    Et annet lite gullkorn jeg fant mens jeg bladde igjennom forskjellige tilbud var spillet 'Eufloria'. Vet ikke om dere har hørt om det, men det er veldig lite, lett og underholdende. Og til en veldig fin pris på 21 kr!

  11. Så langt har jeg kjøpt company of heroes gold edition, Defcon, Multiwinia, Eufloria og Star Ruler. Kosta meg vel til sammen 211 kr. Var på gamestop i går, og så company of heroes + oppossing fronts til 200 kr. Må si jeg er fornøyd med disse tilbudene :D! Defcon og multiwinia er verdt å undersøke foresten. Veldig gode og innovative indiespill :D!

  12. Regner med at det er mange her som er brukere av steam, hvor jeg tenkte det var greit å gjøre oppmerksomme på at de nå har mange supre tilbud fram til 10. Juli.

     

    Titler som Shogun 2: Total war og CoD: Black Ops selges for 40% og 33% nedsatt pris, så er verdt å i bla litt igjennom de forskjellige tilbudene!

  13. For å spare deg bryet med å laste ned spillene på nytt, så kan du overføre hele steam-mappen.

    Har forstått det slik at steam registrerer seg ved oppstart om det ha blitt fjernet fra registeret, slik at det igjen vises som installert i systemet. Akkurat hvordan det funker vet jeg ikke, men jeg har formatert den ene disken for litt tid tilbake, hvor steam lå på den andre disken. Alt av spill osv funka godt etter formateringen, så regner forsåvidt med at du bare kan dra over steam på en ekstern lagringsenhet. Vet ikke hvor savegames ligger, så dette er den eneste løsningen jeg kommer på :D

     

    Om det er litt rotete formulert, så beklager jeg dette. Håper det er forståelig uansett :D

  14. LAN-Spill å anbefale, på krysning av sjanger tho.

     

    Diablo 2: Lord of Destruction

     

    Beste RPGspillet jeg har spillt omtrent. Veldig moro som LAN-Spill.

     

     

    Soldat

     

    Veldig enkel 2D-Shooter, som også er gratis :D Veldig morsomt LANspill!

     

     

    Borderlands:

     

    En hybrid mellom FPS og RPG, som får det til veldig bra. Suger som singleplayer, men brukte hele påsken på å spille dette med broren min. Deffinitivt verdt å teste med venner. Maks 4 spillere da.

     

     

    Magicka:

     

    Veldig morsomt multiplayerspill med et herlig spellcastingsystem som gjør coop-delen veldig morsom.

     

     

    RTS top5:

     

    Total War: Shogun 2

     

    RTS-spill som også er veldig engasjerende. Spillet skinner vel mest online/coop etter min mening. Også moro med tidligere versjoner i spillserien. Alle er konge!

     

     

    Company of Heroes:

     

    Fantastisk 2. Verdenskrigspill. En av de største suksessene jeg har spillt med venner. Må prøves om du liker RTSspill.

     

     

    RUSE:

     

    Veldig morsomt og innovativt. Om dere har vurdert det så burde dere ta det steget :D

     

     

    Red Alert 2:

     

    Gammelt men alltid en god coop-klassiker :D

     

     

    Command & Conquer: Generals, Zero Hour.

     

    Begynner også å bli litt gammelt, men er utrolig underholdende. Også verdt å sjekke ut. Ikke så innovativt som f.eks RUSE, men demper ikke underholdningsverdien av den grunn :D

     

    Noen spill jeg kom på i slengen dette :p Håper du finner noen du liker ;)

  15. Før jeg forteller noe må det først sies at jeg var veldig forkjølet når dette skjedde.

     

    Jeg og kjæresten kyssa, og jeg var veldig tett i nesa. Det endte med at jeg var plutselig var helt åpen i det tidligere helt tette neseboret, og at hun så noe fortumlet ut. Jeg kom fort fram til at hun hadde pustet inn i det jeg kanskje hadde pustet ut. Med andre ord, hun hadde dratt inn en enorm klyse med størknet snørr inn i sin egen nese. Ble litt kleint aller først, men fikk ledd det bort til slutt :whistle:

    • Liker 7
  16. Fant en link som tar opp din feilmelding. De nevner at det kan være et tredjehåndsprogram som forårsaker feilen. Men ta en titt på denne tråden: http://www.vistax64.com/vista-installation-setup/41788-help-error-1935-a.html og se om det kan fikse problemet ditt.

     

    Denne kan også være nyttig: http://www.vistax64.com/software/264912-error-1935-error-ocurred-during-installation-assembly-microsoft-vc80-al.html

     

    Edit: Ny link.

×
×
  • Opprett ny...