Gå til innhold

sp0

Medlemmer
  • Innlegg

    224
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av sp0

  1. Hvor høyt kan en komersiell drone til ca. 5-10 000 kr fly? Hvor lang rekkevidde har de til og fra kontrollen? Hvor mange minutter flyvetid? Hvor stor løftekapasitet? Det hadde vært gøy å hatt en drone med 100 kg løftekapasitet slik at jeg kunne festet meg selv til dronen og fly rundt i nabolaget.

     

    Jeg har en DJI Phantom II som du kan få i denne prisklassen. Dette er ferdig bygget og levert med kontroll som du i andre tilfeller ofte må kjøpe utenom (jeg tenker klar-til-å-flys med alt inkludert = kommersiell)

    Rekkevidde: det lengste jeg har flydd med kontrollen som følger med er 1200m. Har sett filmer på youtube med folk som har flydd nærmere 4km med samme oppsett under optimale forhold.

    Flyvetid: avhengig av hvor mye den bærer og temperatur, ca. 20 min

    Løftekapasitet: min P2 er på max på rundt 1,4 KG. Jeg ville ikke flydd den med mer vekt i allefall.

     

    Hvis du søker på youtube etter f.eks. 'Beerlift' vil du se mange hjemmelagde fartøy som skal løfte mest mulig. Har sett prototyper som løfter folk, men vi er nok noen år unna der at vi kan fly rundt på egenhånd på en trygg måte...

  2. Vist du har fiber er det ikke noe problem, bruker du BARE internett kan du putte på hvilken som helst router, bruker du iptv i tillegg så må du ha en dyrere router som støtter IPTV funksjon, jeg bruker selv Asus RT-AC66U og er storfornøyd (byttet vel og merke ikke ut modemet grunnet hastighet eller stabilitet, men for ekstra funksjoner)

    Fungerer IPTV bra for deg med AC66U? Har selv denne, og ønsker å kvitte meg med Telenorstyret

  3. Min siste telefon var Samsung Galaxy S. Min nåværende telefon er en Galaxy S II. På nettbrettfronten har jeg iPad2 - fordi jeg vant den. Jeg har prøvd både Galaxy Tab 10.1, eee transformer og xoom. Jeg må si jeg liker iPad2 best i forhold til fysisk design og ikke minst SmartCover.

    iPad2's SmartCover er så genialt at jeg kan ikke skryte nok av det! Nå mangler det bare at jeg kan gjøre inn Android på iPaden, så blir alt konge! ;)

    Til de som nevner manglende 3g som problem, så har vel mange som går for WIFI-ONLY versjoner en smart telefon som kan settes opp som aksesspunkt og som eliminerer behovet for 3g på pad'en.

  4. Har du gammel androidversjon?

     

    Dette kan nok være grunnen. Jeg får vel sette meg ned med manualen en dag slik at jeg får oppdatert systemet. Såvidt jeg vet sitter jeg med den samme android-versjonen (2.1) som fulgte med mobilen da jeg kjøpte den en gang før jul. Det kan hende at det er mer enn vibrasjonen som blir forbedret ved en oppgradering. Hva er forresten enkleste måten å oppgradere Android på? Er dette mulig via en meny i mobilen dersom man er koblet til wifi, eller må man koble den til en PC via USB og gå via mappesystemet?

    Hei LarsP.

    Den enkle og riktige måten å oppgradere telefonen på er ved å laste ned Samsung's offisielle verktøy, Kies, og oppgradere med USB-kabel tilkoblet.

    Du finner Kies her. (Trykk på Programvare for å få muligheten til å laste ned Kies).

     

    Hvis du vil prøve deg på en av de andre, uoffisielle måtene å gjøre det på er det bare å lese igjennom hele denne tråden, da mesteparten av tråden handler om å flashe/oppgradere telefonen ved hjelp av Odin og annet som ikke er offisielt støttet av Samsung.

    • Liker 2
  5. Kaster meg på batteridiskusjonen.

    De dagene jeg spiller med telefonen eller surfer (mye), må jeg som regel lade samme dag.

    De dagene jeg bruker telefonen som en telefon og stort sett bare ringer og sender meldinger, holder batteriet i to og tre dager.

    Jeg har alltid wifi, blåtann og GPS PÅSLÅTT (bortsett fra når jeg er ute å flyr ;).

     

    Ellers merker jeg også at det tar noen utladninger før batteri-levetiden normaliserer seg etter oppgradering.

  6. Det er vel slik at oppdateringen slippes til forskjellige tider for forskjellige regioner, spesifikt går det visst på CSC-koden.

     

    For å sitere mailen jeg fikk fra Samsung:

     

    Oppdatering til versjon 2.2.1 er kommet til modeller som har csc versjon

    gt-i9000xee.

    Dette finner du om du trykker inn *#1234# i telefonen.

    De som har csc gt-i9000nee vil den komme i uke 11.

    Men jeg har XEE, men får ikke oppdatert!!!

    Hvilken versjon av Kies har du? Og hva "sier" Kies? At dette er den nyeste versjon - eller?

    Har nyeste kies. Kies sier at denne versjonen ikke kan oppdateres!!!! Haff

    Drit i hva Kies sier. Skal du ha nyeste versjon av Kies, må du inn på samsung sine hjemmesider å laste ned manuelt.

  7. nå har tlf slått seg av å på 2 ganger idag etter jeg la inn darkys , så da skal jeg skifte rom.

    Men vet ikke hva slags rom som er mest stabil og rask mulig det doc's & Stefunel's , viss ikke noen adre har noen gode tips til rom

    Jeg har vel nevnt det tidligere i tråden: Darky er en liten unge som klipper og limer litt forskjellige ting som andre har laget, og setter det sammen uten å vite helt hva han driver med. Så jeg personlig kommer ikke til å bruke noe som helst fra Darkyy.

    Doc og steelfunel er skikkelige utviklere som veit hva de holder på med. Det er mye bedre å gå den vegen.

    • Liker 1
  8. Prøver igjen jeg..

    Jeg kjøpte nylig en Samsung Galaxy S (som kjører Android 2.2) til min bedre halvdel. Hun er strålende fornøyd med telefonen. Men en sak som er litt irriterende er at språket i applikasjonene(Facebook, Gmail, Kalender, Market etc) er på engelsk, selv om språket ellers er på norsk. Det er en detalj som drar helhetsinntrykket litt ned, siden det ikke blir konsistent språkbruk. Er det noe som kan gjøres noe med? Er det vanlig? Noen med stock 2.2 som har det samme? Var ikke mye hjelp i Samsung Support. De sa bare at det burde være norsk språk i disse applikasjonene. Må være et språkflagg som er satt feil et sted...

     

    Jeg har selv en HTC Desire, og der er de samme applikasjonene på norsk.

    Dette er ikke oversatt hos meg, og har heller ikke vært det siden jeg fikk tlf. Har hørt at HTC-telefoner har disse appsene oversatt, men da fordi HTC har gjort dette selv.

    Når du ser litt på oversettelsene omkring i systemet, er det like greit at det er på engelsk. Samsung har ELENDIG oversettelse! (Mulig dette endrer seg med en oppdatering senere, men ikke hold pusten.....)

     

    Hei,jeg lurer på en ting. Jeg skal gi min datter min Galaxy og så vil hun beholde noen av appsene som jeg har bet for. Når hun logger seg på med sin mailadr. på tlf. går det bra eller vil den låse seg fordi det er min.mailadr.som står som hovedpålogging. Er det best å ta factory reset og så logge på med hennes mailadr.Takknemmelig for svar da dette er ganske så fersk for oss :yes:

    Som nevnt over er appsene knyttet opp mot google-kontoen din. Hvis du skal bruke din mail på en annen android telefon, kan det hende det blir noe krøll - jeg vet ikke.

    Hvis jeg var dere ville jeg tatt en reset, lagt inn hennes konto og kjøpt apps'a på nytt (hvis det ikke er snakk om store summer). Da kan hun selv kjøpe nye apps senere som følger hennes konto, og hun blir ikke avhengig av din konto. Men dette er jo smak og behag ;)

  9. Noen som veit om man kan få norsk menyspråk gjennom romkitchen, jeg har laget en jeg har brukt en stund, men det er engelsk meny.

     

    Hvis du lager den med standard theme så kan du få norsk språk. Av en eller annen merkelig grunn forsvinner norsk locale om du velger annet enn standard (eller aosp) theme.

     

     

    Etter at du har satt locale til norsk kan du flashe ønsket theme, det gjorde jeg.

    Ah, det forklarer hvorfor noen sier at det er norsk språk, mens andre sier det ikke er det. Takk for denne info, jeg viste ikke dette ;)

  10. Jeg har lagt inn kitchen rom og det har fungert veldig fint inntil jeg skulle starte den på nytt, nå henger den bare i oppstarten.

     

    Noen som vet hva jeg kan gjøre da?

    Jeg har rom liggende på kortet og kan installere via clockworkmod på nytt - men da må jeg begynne på nytt. Er det andre alternativer?

    Start med å gå i recovery å fjern cache. Går ikke det, så prøv å fjern dalvik cache. Går ikke det må du nok ta å flashe på nytt.

  11.  

    Aha.. det ante meg - men trodde ikke offisielle fra Samsung lå på XDA å slikt.

    Men da blir neste spm - er det noen vits å oppgradre tro?

     

    Har som sagt: Fastvare: 2.2 , Kjerneversjon: 2.6.43.09, Build Froyo.XWJPA

     

    Tolker jeg denne riktig så går jeg da fra 2.2 til 2.2.1 liksom?

    Går fra 2.2 til 2.2.1 ja.

    2.2.1 er mye bedre når det gjelder brukeropplevelse av telefonen..

     

    Flott, har lest meg opp litt nå - og kommer nok til å gjøre dette. MEN - så lenge jeg ikke får til denne "3button" komboen fysisk med min telefon (testet nå - restarter bare) - MÅ jeg da gå via "mølja" med Odin/SDK/JAVA greia (mye å laste å installere) - eller finnes det en "snarvei" til dette også?

     

    slapp knappene med en gang galaxy s gt i9000 greiene kom opp, skjer ikke en dritt, bare kommer med den animerte logoen og så starter telefonen.. eneste jeg kan tenke meg er om det skulle ha betydning på batteriet, ligger på 38%

     

    Ser dere fikk lagt inn 3-button-combo ved hjelp av guiden jeg har lagt ut. Bra det ordnet seg. Tenkte bare jeg skulle presisere at det er viktig å ha 3-button-combo inne før man begynner å flashe fw eller custom ROM.

    Det er ikke noe problem så lenge alt går smertefritt, men med engang det er en bug som gjør at telefonen bare looper på S-logoen og aldri starter, så er du nødt å sende inn telefonen for å få startet den igjen. (vel, du må ikke. du kan lage en hjemmelaget JIG f.eks. - men ikke alle har kunnskapen inne for det).

    Hvis man tar seg bryet med en halvtimes lesing og fiksing før man setter i gang sirkuset, så slipper man hodeverk senere ;)

     

    La inn "Froyo_CradleMain_ver1" - og nå er telefonen klar for bordstativet i brillefin landskapsmodus - funker fint som bare det! :new_woot:

     

    Har du fått dockingen? Hvis ja: kunne du lagt ut bilde? Og hvordan er det med strøm(forsyningen)?

    Skjønte ikke helt om det var appen eller dockingen som fungerer "fint som bare det" :)

     

     

    #############

    # Market fix

    #############

     

    For å oppfriske minnet til de som har hengt med fra starten, og opplyse de som ikke har fått det med seg enda:

    hvis du har rootet telefon og ikke får opp alle apps i Market (som f.eks betalt-versjonen av truecaller) fungerer Eris Market Fix fremdeles bra i 2.2.1 :)

×
×
  • Opprett ny...