Gå til innhold

Avenged Sevenfold

Medlemmer
  • Innlegg

    77
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Avenged Sevenfold

  1. Jeg skal kjøpe meg ny PC for en billigst mulig penge som kan klare å kjøre de programmene jeg trenger uten noen problemer. Dette blir ikke en spille-PC, men hadde vært fint om den kunne kjøre mindre krevende spill på nokså bra grafikk.

     

    Jeg tenker på å kjøpe AMD Athlon II X2 250 AM3 og lurer på om denne vil gjøre jobben. (Eller må jeg kjøpe feks en Intel Core i5-650)

     

    Den bør klare å kjøre videoredigeringsprogram som Sony Vegas Pro 9 og spille av HD filmer uten at den begynner å hakke eller lægge. Det optimale ville vært om den klarte å spille av i 1080p.

     

    Takker for svar på forhånd :)

  2. Jeg har en PC som ikke vil slå seg på. Da jeg trykker på power knappen ser alt ut til å virke normalt, men etter ca fem sekunder kommer det et slags klikk og noen unormale lyder fra den, og to av viftene slår seg av. Power knappen lyser som vanlig videre, men ingenting skjer. Skjermen rekker aldri å få noe signal i fra PCen.

     

    Jeg har satt ut og inn igjen ledninger, og det runde lithium batteriet, men har fortsatt det samme problemet.

     

    Dette skjedde etter at jeg hadde hatt PCen på over to døgn. Jeg var opptatt med andre ting og da jeg kom tilbake hadde PCen slått seg av og det var da jeg hadde fått dette problemet.

     

    Noen som har noen tips for hvordan jeg kan fikse det? Jeg MÅ få adgang til den harddisken igjen, har alt der. Jeg kan godt ta noen bilder hvis det skulle hjelpe. Takker på forhånd :)

  3. Jeg skal kjøpe ny pc og for meg er det viktig at den klarer å spille av BluRay filmer og HD filmer (1080p) helt fint. Den jeg har nå bare lagger da jeg spiller av i fullskjerm.

     

    Jeg kan ingenting om hva slags specs som trengs eller hvor mye grafikkort eller prosessor har og si. Så hvilken av disse to er det beste valget:

     

    http://www.elkjop.no/product/data/stasjonar-pc/PAP6301SC/hp-dt-pavilion-p6301sc

    http://www.elkjop.no/product/data/stasjonar-pc/PAP6360SC/hp-pavilion-p6360

     

    Tenkte også på denne, men vet ikke om den er noe merkbart bedre:

     

    http://www.elkjop.no/product/data/stasjonar-pc/PAP6550SC/hp-pavilion-p6550sc

     

    Hvilken er også best ellers? Hvilken yter mest? Og hvem er best med tanke på pris? Har ikke så mye penger jeg kan bruke på en pc, helst under 6000 kroner.

     

    Takker for alle svar :)

  4. Jeg skulle betale 1 500 kr på studielånet mitt over nettbank, men fordi jeg ikke fulgte helt med klarte jeg å betale hele 15 000 kr. Er det en mulighet for å stoppe denne betalingen for så å betale riktig beløp igjen? Noen som hjelpe, har ikke råd til å betale 15 000 kr til et studielån. Jeg bruker Sparebanken Hedmark hvis det skulle bety noe.

  5. Du har faktisk ganske rett, men jeg prøvde å være litt hyggelig mot nye på forumet. Jeg har allerede 3-4 jenter på vennelisten, men det er alltid hyggelig med flere. ;)

     

     

    yeye, whatever. Du håper bare på å få din del av kaka. Men KamillaX er min nå.

     

    Det var akkurat den slags kommentarer jeg prøvde å unngå. Se hva du fikk meg til å gjøre.

     

    Hehe, bra du har møtt jenter på live drugiS. Enkelte blir jo så sjokkert at de spør om jeg er shemale :blink:

    Men ja, bare å legge meg til. Nordmenn på vennelista trengs det mer av :)

  6. Jeg har akkurat kjøpt meg en 60 GB harddisk til Xbox 360'n og vil flytte over de gamle filene fra min 20 GB harddisk. Jeg har brukt et Xbox 360 minnekort med 148 MB til å overføre save-filene mine, men jeg mangler fortsatt å flytte over de større filene. Jeg har feks map pakker til Gears of War 2, Lost and Damned, Rock Band sanger, Xbox originals spill osv som jeg veldig gjerne vil flytte over til den nye. Noen her på forumet som vet hvordan jeg kan gjøre dette?

     

    Og dessuten, det står at minnekortet har 256 MB minne, men jeg kan bare bruke 148 MB. Det ville å ha hjulpet hvis noen visste hvordan jeg kan bruke hele minnet :)

  7. Det er som sagt ikke noen spesielle spill som passer for oss jenter. Alle liker forskjellige spill, men jeg vet at andre venninner av meg liker Guitar Hero, Viva Pinata: Party Animals og Scene It? ganske godt.

     

    Hva med å la dama di prøve ut et Lara Croft: Tomb Raider spill? Alltid artig å spille kick-ass jente ;) Syns jeg i hverfall.

  8. Ahh okey, takk :) Trodde det var en sånn battle power greie jeg.

     

    Men for å vinne over Tom Morello er det bare å få tak i alle powersa og sende dem ut med en gang, for den måleren begynner på gult så da er det lettere enn å spare dem til han er oppe på grønt ;) Det gjorde jeg hvertfall, funka det. Men må jo selvfølgelig sende de powersa når han har mange "knapper" han må trykke på.

     

    Edit: Noen som vil ha "Meet Your Maker" achievement? Jeg har den nå hvis noen er interessert.

  9. Og et spm til; Spillet er vel ikke så stort at jeg må hente det på postkontoret? Det kommer vel rett i postkassa? Hater å måtte vente enda en ekstra dag "/

    Spørs vel om du bestilte gitar også. Hvis ikke er spillet lite nok til å gå i postkassa :)

     

    Bestilte med gitar. Men jeg kjenner en som jobber der, så da kan han sikkert bare ta den med når han får den inn. Da slipper jeg å vente en ekstra dag :)

×
×
  • Opprett ny...