Gå til innhold

Torelo

Medlemmer
  • Innlegg

    23
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Torelo

  1. Ny funktionalitet i software 6.0.4:

     

    Forbedret EPG

    Forbedret stabilitet for fjernbetjeningen

    Kanalskift og justering af volume via piletaster på fjernbetjeningen

    Free-to-air tv- og radiokanaler fra 1. grad vest

    Yderligere småjusteringer og forbedringer af eksisterende software

     

    http://www.canaldigital.no/Kundeservice/Pa...r/03-juni-2009/

    Dette gjelder vel HD mottageren, og ikke PVR utgaven.

  2. Er det mogeleg å komponere sine eigne pakker med Viasat? F.eks. basispakken og sportspakken?

    I følge Viasat sin hjemmeside er dette mulig, pris på Basispakken+Sportspakken er 129,- pr. mnd pluss kortavgift etc.

    Ser ikke ut til å være mulig å bestille dette via nettet, men at det må gjøres via telefon?

    Vær oppmerksom på at TV Norge ikke ligger i Basispakken, men i Underholdningspakken.

  3. Har Grundig tuner,og har signaler fra Stord....,kan søke på frekvensene,der eg fant den K60 som var bedre signaler på,men eg kan ikke velge den manuelt...

    Stord senderen har kanalpakkene 55-58-60. Vet ikke om det vil hjelpe, men du kan forsøke å ta et manuelt kanalsøk som gjøres på følgende måte:

     

    Fjern antenne kabelen fra tuneren og gjør et nytt kanalsøk. (Dette nullstiller kanallista)

    Sett inn antennekabelen igjen og gå inn i menyen og velg Installasjon-Kanalvalg-Manuelt kanalsøk.

    Bla deg fram til K55 med høyre/venstre piltast og trykk OK.

    Gå deretter tilbake og gjør det samme på K58 og K60.

    Alle sendere i Stord område har samme kanalpakker så pass på at antennen peker mot Stord senderen som er hovedsenderen ser det ut til.

  4. Var ute hos muttern nå.

     

    Signal styrken på tv2,viasat4 og noen til var nede på 36%..lette sånn manuelt og fant en som hette K60 tror eg det var,der var signalsyrken oppe i 71-72%,tok gjenopprett fabrikkinstillinger og søkte på nytt,da hadde tv2,viasat4 valgt den frekvensen? eg så var bra,den K60,men etter 4-5 min så hadde dekoderen valgt tilbake den frekvensen der signalet lå på 36%...den hadde beholdt det gode signalet på NOEN av de kanalene som var dårlige,men tv2,viasat 4 blandt andre var gått tilbake til den frekvensen der signalet var på 36%.....Idiot dekoder??

    Kunne vært greit å få vite hvilken tuner dette er og fra hvilken sender dere tar signalet fra. Hvis det er en Sagem tuner ville jeg tatt kontakt med RiksTV eller forhandler å få byttet til en Grundig tuner, den er ikke så sårbar på signal som Sagem tuneren. En annen årsak kan være at dere får inn signal fra en annen svakere sender i nærheten. På Grundig tuneren kan man søke kanalene manuelt på frekvens, men kjenner ikke til om dette kan gjøres på Sagem tuneren.

  5. TV2 sport har alle kanaler på satelitt og kabel ja

    Nå har jeg sjekket Canal Digital, Viasat og Gets hjemmesider. Viasat har ikke TV2 Sport og nevner ikke at de skal få det, men de får vanlig TV2, nyhetskanalen og filmkanalen var det vel. Canal Digital og Get omtaler TV2 Sport som en (1) kanal. Hvilke(n) leverandør, bortsett fra TV2s egne websider, er det som tilbyr TV2 Sport 2, 3, 4 og 5?

    Har TV2 Sport hos CD på satelitt. Når du bestiller får du hele pakken med TV2 sport+ 2,3,4 og 5. Koster 149,- pr. mnd. Regner med at CD har det samme på kabel.

  6. Det er viktig at du kjører manuelt kanalsøk på alle tre kanalpakkene etter at du har satt inn antennekabelen igjen. I dette tilfelle må det gjøres på K25, K28 og K55, men det har du kanskje gjort i og med du har alle kanalene i kanallista? Hvis du har signalkvlitet på 100% og styrke på 42% på alle tre kanalpakkene, så skal dette være OK signal.

  7. Du får sannsynligvis bedre bilde enn via kabel-tv ja. Og ja, du må koble boksen i strømkontakten også. Fikk du ikke tilbud om noe abonnement når du kjøpte den? Om du skal ha tilgang på flere kanaler må du abonnere...

     

    Nei jeg har vanlig kabel tv fra canal digital ca 32 kanaler. Jeg kjekket elkjop og de hadde boksen for 1500kr.

    Så jeg lurte på om jeg trenger å bytte abonoment kontakte canal digital eller om det bare er å kjope boksen, koble den opp og få bedre bildet.

    Hvis du kun har kabel tv, trenger du en UHF antenne til å montere på taket. Hvis du er heldig holder det med en innendørs antenne. Canal Digital sender via kabel og parabol, mens Riks tv sender via bakkenettet (tak antenne),du trenger selvfølgelig ikke å kontakte Canal Digital for å anskaffe Riks tv, men det spørs jo hvor mye du er villig til å betale, det er jo ikke forbudt å ha begge. Har forøvrig meget bra bilde på min Grundig boks fra Riks tv.

  8. Kjøpte en Grundig dekoder på Expert til Riks-tv. Får inn alle kanaler klart og fint, men lyden er ørlite ute av synk, så pass at det er irriterende å se på. Det kan jo selvfølgelig hende det blir i orden "av seg selv" etter den offisielle åpningsdatoen 11. oktober, men har mine tvil.

     

    Er det noen mulighet for å oppdatere disse boksene med ny firmware? På eks. kabeldekodere gjøres dette av kabelselskapene over kabelen, men hvordan blir dette med bakkenettet? Regner med det etterhvert vil bli en enorm mengde fabrikater tilgjengelig slik at riks-tv umulig kan stå for oppgradering av alle sammen, eller?

    9615268[/snapback]

    Problemet er kjent. I følge RiksTV jobbes det med problemet,og det vil vel etter hvert komme en ny firmware som løser problemet.

    Du kan jo forsøke å gå inn i menyen å justere sync der, ligger under systeminnstillinger.

  9. Men bør liksom STYRKEN være mer enn 35-40%? Bor jo ikke så himla langt unna den beste senderen da.. kan det da bety at jeg tar inn en dårligere sender enn den beste?

    9499133[/snapback]

    Du kan jo sjekke hvilken sender du tar inn, ved å gå inn i menuen og velge Signal Meter. Står det noe annet enn K52-58-61,så har boksen lagt inn kanaler fra en annen sender enn Tryvann.

  10. Ser ut som du har samme problemet som jeg hadde.

    Hvis du ser på TV2 og sjekker signalet, Menu-Installasjon-Dekoder valg-<signalmeter- OK, hva viser den på kvalitet og styrke?

    Ved RF kanal skal det stå K58.

    Mulig den har lagt inn kanalene fra Kongsvinger senderen som den gjorde hos meg,selv om jeg hadde antenna pekende mot Tryvann.

    Bor i Ullensaker.

×
×
  • Opprett ny...