Gå til innhold

DragonsHeaven

Medlemmer
  • Innlegg

    401
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av DragonsHeaven

  1. GS, Koed, Veng og til en viss grad Ebay har forholdsvis stor tilgang på både originale og uoriginale deler til BMW E34 og E39. Kan lønne seg å følge med der ! :) for styling så har du både nevnte GS så vel som Schmiedmann og PartsAndRetards!

     

    Sånn offtopic: E39 er en UTROLIG flott førstebil. Hadde en '00-modell 520i manuell som jeg kjøpte omtrent 1 måned før jeg fikk lappen. Savner den bilen noe helt utrolig!

  2. det der blir kult, selv ville jeg forsøkt å fått inn noen subtile elementer som kanskje bare fansen skjønner. Jeg kjenner ikke SW så godt, men f.eks. en gjenstand eller en logo f.eks.

     

    Hvordan skal flowen mellom motivene være, skal alt ligge tett i tett eller skal du bruke noe form for "filler", skal du bruke noe negativ (huden som kontrast) effekter?

     

    Er VELDIG usikker på akkurat det, men jeg tror planen til Osmund er å benytte stjerner og diverse elementer fra astronomi som fyll rundt. Planen er jo at armen skal være "stort sett" helt dekket, men ikke nødvendigvis blekket hver eneste cm2 :)

     

    Skal ha med noen små elementer som blir litt internt ja!

  3. Hmmmm...

     

    Masse A-Wing, Y-Wing, B-Wing, TIE-Fighter, TIE- Interceptors osv da :p

     

    Holder meg ikke til bare den originale trilogien, så blir faktisk noen ETA Actis-skip fra III, i tillegg til Star Destroyers og muligens en liten Death Star noe sted. Ellers har jeg funnet et par store "bilder" av sorte hull, supernovaer, nebulaer o.l. Hele armen blir ihvertfall verdensrom-tema, med innslag av Star Wars-universet. :)

    • Liker 1
  4. Hva med Darth Bane? Krayt? Masse digg innen SW.

     

    Selv planlegger jeg et par SW motiv (som kanskje kræsjer litt med alt det norrøne jeg har, men pyttsann)

     

    Hmm, har faktisk ikke tenkt på å ta med karakterer fra spillene og lore/comics. Den eneste ulempen med akkurat det blir å få det overført fra selve bildet/tegneserien til huden ettersom de to foregående er tatt ut ifra bilder i forholdsvis høy oppløsning..

     

    Tenker at Star Wars for min del er en veldig god idé ettersom jeg elsker hele temaet, historien rundt i tillegg til alt som har med verdensrommet å gjøre. :p

  5. post-139273-0-15805700-1369099541_thumb.jpg

     

    Siste tilskuddet mitt på Star-Wars sleeve, venstre arm! Tatoverer meg en gang i måneden hos Lucky 7 på Hamar, Osmund er artisten! :)

     

    Har fra før Darth Maul på skulderen, Vader er NESTEN ferdig, Sidious er neste og Yoda/R2D2 skal også være med. Noen som har tips eller tanker til hva jeg kan ha litt rundt og som er i samme sjanger? Har funnet en del bilder av f.eks stjerneskip og forskjellige rom-relaterte fenomener, men er litt blank akkurat nå :/

  6. http://nettbutikk.gsbildeler.no er jo også en mulighet! De skal kunne få tak i de fleste delene til bilen din og gjerne litt diverse annet styling hvis det er noe du skulle trenge! Også veldig behjelpelige med alt av spørsmål o.l. Sitter ihvertfall inne med veldig mye kompetanse de gutta der! :)

     

    BSbildeler er også en mulighet for litt mer diffust utvalg, blant annet en del småtteri til innvendig i bilen !

  7. Problemet i dette tilfellet også er at tidlig E60 har vært plaget med en liste av problemer lengre enn folk flest gidder å lese og større enn de flestes lommebøker. Ta en kjapp tur innom www.bimmers.no og du ser fort at folk har brukt EKSTREMT mye penger over overraskende kort tid på å holde disse gående. Jeg ville da heller gått for en litt senere E39, altså 2003 eller 2002. Hvis du ikke har muligheten for å gå for en litt senere E60. Typ 2007-08.

    • Liker 1
  8. Spottet disse tre søte sakene ved 2 anledninger, ene var en BMW X6M i burgunderrød farge. Spottet i nærheten av Grålum, på E6.

    Ble anført av en av våre nye landsmenn, ansiktet virket kjent og har en følelse av at jeg har sett det ansiktet på tv eller noe lignende fra før.

     

    Om det er denne du mener å ha bilde av, må jeg skuffe deg. Det er 5-serie GT med M-merker - noe den aldri har kommet med fra fabrikk.

     

    Edit: Det er for øvrig en 530d xDrive, tilhørende en mann med et navn jeg aldri har hørt om, og som Google ikke klarer å lete opp som kjendis.

     

    Det forklarer litt, kunne liksom ikke helt forstå verken plasseringen eller formen på bilen. Ligna på X6, men samtidig ikke helt lik. Trodde ikke 5-serie GT var så stor over bakenden, men kan være at den så litt stor ut fra 1-serien min! Navnet forøvrig tror jeg har en sammenheng med Star Autoco gutta som det var reportasje på for ikke så lenge siden.. Mente ansiktet var kjent men. :p

  9. Spottet disse tre søte sakene ved 2 anledninger, ene var en BMW 530d GT i burgunderrød farge. Spottet i nærheten av Grålum, på E6.

    Ble anført av en av våre nye landsmenn, ansiktet virket kjent og har en følelse av at jeg har sett det ansiktet på tv eller noe lignende fra før.

     

    Andre var en E39 M5 i dypblå farge, spottet i nærheten av Mortensrud. Fulgte etter denne og lekte litt ved å blunke med lysene. Endte med at han la meg igjen i en støvsky da han blåste avgårde. Tårer i øynene etter lyden fra det eksosanlegget der..

     

    Tredje og siste var en parkert E30 M3 på Shell Express ved E6, i nærheten av Fredrikstad.

    post-139273-0-35200200-1345230882_thumb.jpg

    post-139273-0-58671800-1345231275_thumb.jpg

    post-139273-0-10749200-1345231285_thumb.jpg

  10. Autoteam avd. Nannestad kjørte jeg med, de var veldig flinke! Rutinerte og flinke kjørelærere som visste hva du selv tenkte før du faktisk tenkte det. Er bare avdeling Nannestad jeg har erfaring med, men hvis hele firmaet har samme typen kjørelærere så vil jeg ihvertfall sette min lit til de. :)

  11. For min egen del så ser jeg på drikking idag som egentlig relativt uproblematisk. Mange jeg kjenner, inkludert meg selv, begynte i en alder av 15-16 år. Da var det øl, cider og rusbrus som gjaldt i campingvogna til en bestekompis. Strategisk plassert ute på et jorde, men det får nå være. Ingen døde, ingen fikk varige mén og jeg ser på det som en læringsprosess. Det som jeg i dag faktisk synes er verre er mengden med overstadige fulle folk på byen. Jeg selv har kun vært gammel nok til å dra på byen i 8 måneder, allikevel har jeg sett ting som skremmer meg. Det å ha et totalforbud hjemme mot å drikke er en uting ville jeg sagt, fordi det er en kultur som står forholdsvis sterkt. Mange tenker heller at det er enklere å be om tilgivelse enn tillatelse.

     

    Eneste grensene jeg hadde var at jeg ikke skulle drikke noe spesielt sprit, det gjorde jeg jo dum som jeg var og jeg hadde mine uhell. Allikevel skjedde det aldri noe voldsomt farlig fordi jeg drakk sammen med andre på min egen alder og vi passet på hverandre. Dette ville jeg kalt en like stor del av drikkekulturen fordi de fleste holder sammen eller gjør det i lag. Jeg for min del mener at fokuset bør flyttes fra 15-16 års alderen til de på rundt 18-20 fordi drikkekulturen flyter ut i denne perioden.

  12. Henger meg på det med betakey ! Har vært med i absolutt alt av konkurranser både på gamer, diablofans og på pressfire. Hvis noen har en til overs eller vet om en som kan gis bort så hadde det vært NYDELICH. Sitter og gleder meg som en liten unge, synd at spillet kommer ut akkurat midt oppi russefeiring og eksamener men.. Man har alltids natten!

  13. Levert inn min Galaxy Nexus på service nå :cry:

     

    Våknet en dag og funderte på hvorfor i h****** telefonen min ikke hadde ringt som den skal, så jeg stod opp og kikket på den. Når jeg tok i telefonen så var den nesten så varm at jeg brant meg, ikke interessert i å ha en sånn telefon liggende hvis den skal bli såpass varm. Den lå i senga og på lading, men ikke under noenting så det er egentlig ganske spesielt igrunn. Vi får se :dontgetit:

  14. Om jeg ikke tar feil kan du få noen knallfine LED-TVer på både Elkjøp og Expert til ikke mange kronene.

    Kjøpte selv en 40" Panasonic LED-TV hos Expert ved nyttårssalget og er knallfornøyd med kvaliteten iforhold til prisen (2990,-).

     

    Ta deg en tur innom dem og bare sjekk kvalitet på bildet, spør om de kan sette på noe annet enn en sånn "super HD visningsDVD" på de TV'ene som virker aktuelle.

    Det er ihvertfall min meining :)

     

    Står forøvrig stort sett bare vanlige HD-sendinger fra Canal Digital/RiksTV på tvene i disse butikkene. Av og til vanlige reklamereel dvd'er etter hva jeg husker. :thumbup:

  15. Sitter med denne godbiten i hendene nå, kjøpt hos Expert via leverandør Telefast idag kl 17:04!

     

    Førsteinntrykket er godt, telefonen virker solid og fin i formen, ingen nevneverdige feil eller mangler ved formen. Kan være litt glatt bak hvis du ikke holder godt i den!

    Android 4.0 er forholdsvis perfekt, sjeldent tregt og henger godt med i svingene. Har enda ikke fått sjekket hvilken utgave jeg har i forhold til nordisk osv men vil regne med at denne er det. Skjermen er nok noe av det nydeligste jeg har sett, under åpningssekvensen der telefonen på en måte blafrer mellom blått og rødt ble jeg bare sittende og måpe ! :dribble:

     

    Kameraet er nok det eneste jeg egentlig ikke likte så godt, det har støtte for mange forskjellige ting men den rene bildekvaliteten var litt skuffende.

    Kan komme tilbake senere med litt småtesting av hva angår vanlig bruk, men jeg tror nok denne telefonen er en sikker vinner uansett hva du skal bruke den til!

×
×
  • Opprett ny...