Gå til innhold

JcK360

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av JcK360

  1. Nærmer seg vel ferdig innspilt? Begynte å spille inn det nye i April. Leste en plass at det skulle være 9 episoder. 

     

    Som det nevnes så spiller jo Wentworth Miller og Dominic Purcell i både The Flash og Legends of Tomorrow. Blir ikke noe problem å spille videre der. Wentworth Miller har allerede skrevet en ny kontrakt med Warner Bros. hvor han kan fly fritt mellom alle seriene der. Arrow, The Flash, Legends of Tomorrow og Supergirl. Blir spennende. 

     

    Angående mulighet for mer:

     

    http://tvseriesfinale.com/tv-show/prison-break-another-season-possible-fox-revival/

  2. Okei, da har jeg hatt rundt et døgn med FIFA 15 og her er noen punkter om hva jeg tenker om spillet:

     

    1) Pace betyr mye, og det setter jeg stor pris på. Endelig er vi litt tilbake på eldre FIFA-spill hvor jeg kan spille hurtig igjen. Jeg måtte legge til en helt ny spillestil med FIFA 14, og nå må jeg venne meg til min eldre måte å spille på igjen. Digger det!

     

    2) Keeperne er noen idioter. Har aldri opplevd så mange mål som jeg ser i FIFA 15. Scorer på nesten alle sjansene mine og det gjør de andre som kan spille FIFA også. Har hatt flere, 6 til 10, kamper hvor vi har hatt resultat som bare hører hjemme i tegneserier. (5-6 / 8-5 / 2-8) De er mye kjappere enn før, men de har noen helt klare feil som man kan utnytte GANG PÅ GANG for å skåre mål.

     

    3) Kick-off er helt latterlig. Hvis man finter av (springer forbi) de to midtbanespillerne er det fritt fram til å score mål fra avspark. INGEN lag i verden starter sånn der, så dette må FIFA ordne opp i snarest.

     

    Generelt så liker jeg spiller. Det er som vanlig en tilpasningsperiode når det kommer et nytt FIFA spill, men jeg tror at dette kan bli det beste i serien så langt. Jeg håper at de får fikset noen av feilene / hullene i spillet, så blir dette riktig så godt :)

     

    * Kan legge til at jeg ikke liker alle de små videopartiene de har lagt til. Før 5-meter, før innkast, før corner osv. De er totalt ubrukelige!!

    Du vet du kan trykke forbi de små videopartiene du snakker om?

  3. Ok. Dette er sikkert veldig Noob av meg, men jeg sitter helt fast i spillet og trenger seriøst hjelp.....har stresset med å komme videre en god stund nå så spør dere som har peiling ;)

     

     

    Jeg er kommet til Botanical Gardens. har akkurat reddet 2 personer fra noen bur de var låst i. Der hvor man måtte snike seg forbi alle og ta ut lederen av henchman folka først osv. etter dette gikk jeg ut og kom til en person som heter Jordan Fraser. Snakket med han og han sa et eller annet om at vennene hans holdes fanget i noen bur. hoppet inn i et hull med grønn maling rundt og kom inn i abandoned chamber. da hoppet jeg bortover mot hjørne hvor det var en liten foss. en "mutant" datt ned fra et rør i taket, men etter dette har jeg ikke peiling hva jeg skal. har gått rundt og rundt her en god stund nå...

     

     

    TAkker for hjelpen

     

    Har funnet det ut nå....jeg hadde visst gjort dette før jeg hadde snakket med personen og noe rare greier :whistle:

×
×
  • Opprett ny...