Gå til innhold

Estella!

Medlemmer
  • Innlegg

    1 055
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Estella!

  1.  

     

     

    Var det du som stod i porten ved inngangen? Jeg måtte jo nesten gå til resepsjonen hver eneste gang det var vaktskifte, siden oss sponsorer alltid lyste rødt. Ikke at det gjorde så mye da, men etter tre ganger så ble det litt "Ja jeg lyser rødt, ja det er meningen jeg skal gjøre det, må jeg virkelig gå å hente de folkene i resepsjonen igjen, har dere fikset dette enda osv"

     

    NFC-taggen er forresten ikke låst, så dere kan legge inn kontaktinfo o.l nå som TG er slutt.

     

    Jeg har ikke stått ved noen port på onsdagen nei :) Tror nesten det var eneste stedet jeg ikke jobbet den dagen. Nå er det som sakt helldigvis ett år på å leke seg med systemet(hvis det blir brukt neste år)

  2. Systemet var nytt og desverre oppstod det en del problemer.. Det er ett utrolig kult system, når man får det til å fungere fult :) Hvis det blir det samme igjen neste år, så har man ihvertfall ett år på seg å leke seg med det.

     

     

    Tusj på bordene blir det nok ikke da de skal brukes flere år på rad, det tar lan tid og man må da passe på hvor man setter hvilket "bord" 

     

     

    ps: kondolerer War

  3.  

    Blir faktisk litt i tvil om hva som egentlig har skjedd når en oppegående fyr som James May ser ut til å mene at saken er blåst ut av proposjoner: http://www.vgtv.no/#!/video/110077/vi-vet-at-produsenten-ble-angrepet-av-clarkson

     

    Vanskelig å si noe om alvorlighetsgraden uten å selv ha vært til stede under hendelsen.

     

    Redigert: "Ingen" vil vel forsvare noen som faktisk har gått til et reelt fysisk angrep på andre i staben(?)

    Var ikke May dritings da dette skjedde? Det var det han sa til pressen.

     

    Det klippet jeg har sett var at han sa han IKKE var der.

  4.  

    Syntes ikke Hammond ødlegger noen verdens ting jeg

     

    I fare for å provosere noen med min høyst subjektive mening, så har Hammond etter min mening bare endt opp som en parodi på seg selv. Jeg skjønner jo sitcom veien hele Top Gear tar, og forsåvidt greitt nok det, men den fryktelig påtrykte humoren hvor Hammond bare prøver aaltfor hard å være morsom, men bare feiler. Og kverner opp de samme vitsene hele veien, det er bare irriterende å høre på.

     

    Min drøm er å bytte ut hele mannen og erstatte han med Tiff Needell, da kunne resten av gjengen ihvertfall fått et nytt arsenal av mobbe-vitser som er litt mer fresh, samt et par mer eller mindre forsøk på seriøst biltester innimellom også.

     

    Men det kommer jo aldri til å skje, men lov å drømme :)

     

    Godt det ikke er du som bestemmer hvem som skal jobbe på top gear, for jeg jeg er utrolig uenig i det du sier. Jeg syntes han og resten av gjengen har bra humor og spøker. Jeg syntes ikke han er noen parodi på seg selv. Eneste jeg savner er den litt mere gammle "mobbingen" de hadde mot hverandre(jeg har sett absolutt alle eps og har lagt merke til hvordan de har endra seg)

  5.  

    Grei episode i kveld også, synd Clarkson og Hammond ødela det mest interessante innslaget...

     

    Du mener på samme måte som de, spesielt Hammond, ødelegger absolutt alle innslag? ;)

     

    Uansett, Rallycross innslaget var veldig bra. Det blir forhåpentligvis mer og mer populært ikke bare på Top Gear, men på TV og blandt befolkningen generelt :)

     

    Syntes ikke Hammond ødlegger noen verdens ting jeg

  6. Var nettopp syk over en uke og derfor vekke fra jobb som vikar. Ble bedre denne uken og skulle jobbe ut uken heldig!! Så natt til i dag har jeg fått influensa..... Og får heller ikke jobbet ut uken og tjent penger. Fyfaen for et liv. Kommer til å ha influensa ihvertfall en uke.

    Huff :( Har selv vært syk en stund og var endelig frisk og nå kom dritten igjen :nei: God bedring

  7. Wow! Takk for spennende svar! :)

     

    Jeg hadde noen ønsker om å få sett en del filmer til utdelingen jeg også, men det ser det ut til at ikke går helt. Noen er sett på kino, og noen har jeg sett på annet vis, og det er ikke alt som kommer ut til helgen. American Sniper og The Imitation Game er de jeg synes det er kjipest at jeg ikke har fått sett.. Hadde vært litt gøy å ha bedre peil på hvilke filmer som fortjener hva, i stedet for å plukke de opp etter de har vunnet noe, eller ikke. . :)

    Imitation game er en utrolig bra laget film. Anbefalles å ta en titt når du har mulighet :)

  8. Dere må ikke glemme at Hammond nesten ble drept i den vampire dragrace bilen for noen år siden, De tre er vel BBC sin største inntektskilde, og de vil slevsagt ikke risikere livet hans en gang til. Så de filmtrikser litt, so what. Det ser helt rått ut uansett.

     

    Showet er utrolig kult selv om noen andre kjører litt for gutta :) Jeg vil heller ha noen "falske" scener enn å se en av gutta dø i en ulykke.

  9. Hvor/dan møtte du ham? :)

    Møtte han på Sherlock convention i Birmingham :) Møtte de som spiller Molly, Anderson og Charles Augustus Magnussen

     

     

    Hvem? :-P

    Det hadde nesten vært vannskelig å google?

    Dette er en tråd om ting som gjør oss happy, ikke "irriter de som har det helt fantastisk med idiotiske spørsmål man kan google"

     

    Men siden det er valentine og man skal være snille så får jeg fortelle deg det:

    Bbc Sherlock, Khan(Star trek), stemmen og bevegelsene til Smaug i Hobbiten, julian Assage i fifth estate, 12 years a slave, war horse, Familien, August: Osage County ++++

     

    Selvfølgelig googla jeg rett etter jeg stilte spørsmålet ;)

     

    Så slutt å skrem meg :p Fy!

×
×
  • Opprett ny...