Gå til innhold

thule1

Medlemmer
  • Innlegg

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av thule1

  1. Hmm, dårlig med bidrag her!!

    Blir veldig imponert av X10 på konserter, så lenge jeg kjører den manuelt. Autofokus sliter en del, men man kan få virkelig bra resultater. Utrolig fordel at den er fullstendig lydløs og diskret.

    attachicon.gifOktoberfest 06.jpg

    attachicon.gifOktoberfest 10.jpg

    Hei OleM...Vet det er lenge siden du la opp disse bildene...Men det er meget gode bilder,bare lurer på om det siste bilde med spotlysene på secenen er det man kaller

    "Orb" innefor Fuji-X10 problemmer eller er det bare som det skal væer...synes det virke som om det er ikke noen form for detalije i alt av de sterke lyskildene? Hilsen en glad Fuji X10 Eier :)

  2. +1. DxOMark testene for objektiver er HELT ubrukelige så sant du ikke finner objektiv som er testet med samme sensor. ..., og da kun for å sammenligne to alternativer.

    Dersom de graver opp en test av ZuikoDigital 50/2 på en E-1, så får vel denne stryk-karakter tenker jeg..., selv om objektivet er helt utrolig.

     

    Denne er fin da---> http://www.dxomark.c...al-ED-12mm-f2.0

  3. Takker for svaret tomsi42...neida ikke det var ikke mening og sette de opp imot hverandre..bare lurte litt på bildeforskjellen..men det spiller ikke noen rolle nå,kjøpte meg en Sigma DP1M og er stor fornøyd med det.

    Helt fantastisk bilde kvalitet og veldig enkelt å bruke..men batterier går det unna med,nesten som med film som i gammle dager :)

    Så nå har jeg tre morsome kameraer som jeg er meget tilfreds med og alle har forskjellig output/stil bilde messig noen jeg liker:

     

    Fuji X10 - Olympus E-PL5 og Sigmaen - DP1M.

     

    Og selvfølgelig skal jeg skaffe meg flere Oly Objektiver etter hvert :)

     

    NB...Hadde tenkt muligens kjøpe meg en Fuji X100s...etter vært en gang i fremtiden...men det ble med det..Det blir en DP2M...Litt smalere bilde vinkel,men det er en klasse forskjell i "bilde kvalitet" som for meg er det viktigste :)

  4. Lurer på og kjøpe meg et DP1M kamera pga av den sinnsyke bildekvaliteten den gir tilbake...ellers står valget immelom OlyP5 eller OlyOMD5 som et kamera nr2..jeg har OlyPL5 fra før...med Objektiver:kit 14-42mm -12mm 2.0 - 45mm 1.8...skal kjøpe meg 17mm 1.8 og muligens 75mm 1.8 etter vært (og jeg er klar over alt som er feil med DPen) men jeg har god tid..tar for det meste landskapfotografier eller by-bilder/bygninger--->Kom med et Hint eller en sammelingning av bilder av DP1M vs Olympus hus med feks 12mm 1.8 .

    Takker på forhånd for alle svar :)

×
×
  • Opprett ny...