Gå til innhold

trallenils

Medlemmer
  • Innlegg

    46
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av trallenils

  1. danjel.. slik komentarer sa jeg ikke var velkommne.. gidder ikke høre at det ikke ser bra ut.. da vil jeg ikke ha asus fordi jeg liker ikke merker? -_-... 4k er lite ekstra for kabinett, support, garanti og systemet du får.. og derfor syntes jeg det er teit av MANGE folk å si" alienware er for dyrt" 4k .. dere må tulle med meg.. så nå legger vi dette ned.. dere tapte. alienware er ikke så dyrt som dere skal ha det til..

    Beklager at du ikke liker kommentaren min, men du må nesten regne med at ikke alle deler ditt synspunkt på et forum :)

     

    Ser ikke hva som er bedre med kabinettet enn alternativene som har blitt postet her, og systemet man får er jo ikke noe bedre enn selvbygg med samme spesifikasjoner. Og siden vi har 5 års reklamasjonsrett i Norge hadde jeg sittet igjen med en supportpakke til 4k.

    • Liker 1
  2. Skjønte ikke helt hva jeg skulle gjøre faktisk. Men skal teste når jeg kommer hjem fra jobb.

     

    Anyway, vi får se hva hdparm kan tilby. Er bare å skrive inn en commando? Jeg så over en liste som kom frem på programmet, men var ikke sikker på hva jeg skulle velge.

     

    Er bare å installere det og kjøre 'hdparm -B 255 hda'. Eventuelt lage en bat fil som gjør et for deg, og slenge den i startupen siden den må kjøres hver gang du booter Windows.

  3. En annen ting er HDDen som lager klikkelyder hvert 10. sek, noe som er helt jævlig irriterende. Dette skjer kun når HDD er idle, mens når den er i gang så er den rimelig stille. Det er en WD hdd i min PC. Andre som har fått seagate har ikke dette problemet.

     

    Har du prøvd dette, HDD clicking sound on UL30VT?

     

    Har hatt klikkelyder både på en Dell XPS maskin og en MacBook Pro, og hdparm har fiksa problemet på begge.

  4. Jeg ville ikke kjøpt en MacBook for å primært kjøre Windows på den i hvert fall. Har selv en MacBook Pro og har dårlig erfaring med å kjøre Windows på den igjennom Boot Camp.

     

    Batteritiden blir kuttet med over halvparten og den blir ekstremt mye varmere. Mye av det kommer av at den ikke får benyttet 9400m kortet i Windows over Boot Camp, kun 9600m kortet. Vet ikke om dette har blitt bedre i versjonene med 330M kortet.

     

    Og som andre har påpekt er ikke GeForce 330M kraftig nok til å dra noe særlig av nye spill på high.

  5. Gå inn på System Preferences -> International -> Input Menu, og slå på Keyboard Viewer og Show input menu in menu bar. Da kan du klikke på flagget i topp menyen og velge show keyboard viewer. Får opp et lite keyboard som viser hvor alle tegn ligger, og forandrer seg ettersom du holder inne shift, alt, osv. Kjekt hvis det er noen tegn man ikke finner.

  6. Jeg har en utfordring til deg. Hell sprit på toppen av lokket på macen, og sett fyr på det. Eller hell litt vann/kaffe i tastaturet

     

    Fikk ett glass rødvin ned i tastaturet på min (ikke spør hvordan :p), og den overlevde fint. Selvfølgelig ikke designa for det, og noe av bakgrunnsbelysningen i tastaturet kortslutta, men maskinen fungerer fint enda.

     

    Ingen tvil om at Thinkpads har bra bygge kvalitet, men to helt nye T62s jeg har vært borti i det siste har hatt mye slark i skjermen (1-1.5cm). Så ikke alltid perfekte de heller, selv om man sikkert hadde fått fiksa dette på garantien.

  7. Leste akkurat en artikkel om som sammenligner en Dell, HP og Sony maskin samt MacBook Pro, dog er alle maskinene 17". Tar for seg fordeler, ulemper og pris.

     

    http://hardware.slashdot.org/article.pl?sid=09/03/31/1744204

     

    Blir feil å sammenligne en Multicom maskin mot en Thinkpad kun basert på specs. Er jo en verden av forskjell når det gjelder byggekvalitet og størrelse bl.a.

  8. Har irritert meg litt over dette selv. Skal visst være 1s delay etter man slutter å dra pga man skal kunne løfte fingeren hvis man når enden av trackpadden, for så å kunne fortsette å dra igjen etterpå. Har ikke funnet noe løsning på det selv. Man kan eventuelt tappe på nytt når man vil slippe vinduet, i steden for å vente 1s.

  9. Er du sikker på at hovedkortet støtter den CPU'en du har kjøpt, eller om du først må oppgradere bios for å få det til å fungere?

     

    Den skal støtte den out of the box. Og den starter heller ikke med den andre core 2 duo prosessoren jeg har som er fra ganske gammel nå.

     

    Edit:

     

    Bytta hovedkort og da starta den som den skal. Men nå har jeg selvfølgelig fått en nytt problem :p

     

    Setter jeg ATI 3450 kortet jeg kjøpte i pci express porten så slår den seg av etter 1 sekund akkurat som før (jeg hadde testet uten før jeg bytta hovedkort). Satt inn et eldre XT1900 kort og da fungerte det igjen. Defekt skjermkort eller noe som ikke er kompatibelt tro?

     

    Edit 2:

     

    Oppdaterte bios så fungerte det sammen med 3450 skjermkortet også. Så da var det heldigvis bare gamle hovedkortet som ikke fungerte :)

×
×
  • Opprett ny...