Gå til innhold

Najjom

Medlemmer
  • Innlegg

    101
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Najjom

  1. Jeg er en gutt født i 1992. Jeg var inne til sesjon del 2 i fjor der jeg fikk beskjed om at jeg var tjenestedyktig, men ville ikke bli kalt inn i fredstid. Grunn til dette var at jeg på det tidspunktet ikke hadde lyst til å gjennomføre førstegangstjeneste, så jeg sa at jeg ikke var motivert. Av samme grunn overdrev jeg også under samtalen med legen; jeg sa jeg var plaget av hodepine. De andre testene gjorde jeg det bra på. Men på grunn av "hodepinen" min fikk jeg en lav karakter på det jeg tror de kaller noe sånn som helhetlig helsetilstand.

     

    I år går jeg på folkehøgskole, men har egentlig helt siden sesjonen angret på at jeg ikke valgte førstegangstjeneste. Så det jeg lurer på nå er om jeg har noen mulighet til å søke meg inn til høsten? Kan jeg ta kontakt med Vernepliktsverket og fortelle at jeg nå er motivert for og har lyst til å utføre tjenesten, og at "hodepinen" min ikke lenger er en plage? Har jeg en sjanse?

  2. Ser sesong 9 finalen. :)

     

    Daniel: "This is interesting. This is a reference to Merlin's prophetic abilities. There's a similar myth on Earth, that Merlin could see the future because he actually aged backwards in time. It's not meant to be taken literally, but we have seen that a lot of legends and folklore have a strong basis in fact. Avalon, Atlantis..."

     

    Teal'c: "The Easter Bunny."

     

    Lo godt av den.

  3. Jeg mistet bakdekselet mitt for en stund siden, og lurer da på hvor det er mulig å kjøpe et nytt?

     

    Fant det på My Trendy Phone, er det noen som har erfaringer fra den butikken?

     

    Når jeg allerede er i gang kunne jeg tenke meg å bytte fra rødt til svart deksel. Er det da noe mer jeg trenger å kjøpe enn:

    - http://www.mytrendyphone.no/shop/nokia-580...sel-18345p.html

    - http://www.mytrendyphone.no/shop/nokia-580...mme-18346p.html

     

    Noen som har erfaringer med å bytte disse?

  4. Jeg ser et av argumentene her for å ikke drikke er at det ikke er godt? Smaken er som baken, vet du vel. Er du uheldig treffer du jo på en sprit/øl som smaker hor, men mange er gode, synes jeg.

     

    Det nevnes også at de fleste bare drikker fordi de synes det er kult. Jeg er uenig her også. Grunnen til at hvertfall jeg drikker er det sosiale, og stemningen generelt på fest. Det er (for det meste) bare utrolig hyggelig; du blir kjent med nye folk, og diverse sperrer i hodet ditt forsvinner så du gjør ting som du aldri ville gjort til vanlig, men som egentlig bare er utrolig morsomt. Det blir rett og slett veldig lett og ha det gøy. ;)

  5. Ser sesong 5 av SG-1 for øyeblikket. Atlantis har jeg ikke sett mye av, bortsett fra en episode på TV i ny og ne. Men (som tipset i førstepost) så blir det vel mer Atlantis på meg når jeg kommer et stykke videre i SG-1.

     

    Så akkurat en SG-1 episode, der en viss Dr Mckay ble introdusert. Ble overasket da jeg skjønte jeg hadde sett han en av de sjeldne gangene jeg har sett Atlantis :p

     

    Forresten, det er et par SG-filmer er det ikke? Den aller første (tror jeg) har jeg sett, den fra 1994. Men er det noen som kan si meg hvilken rekkefølge jeg bør se resten i? Gjerne i rekkefølge sammen med SG-1/A sesongene, hvis det spiller noen rolle.

×
×
  • Opprett ny...