Gå til innhold

Faxfinn

Medlemmer
  • Innlegg

    184
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Faxfinn

  1. Ser flere plasser her at det er nevnt opp mot 40k for lappen, men må si jeg har vanskelig for å tro det. Har 3 kamerater som tok lappen i sommer, ingen av dem var over 26k, og han ene holdt seg faktisk under 20k... Skal dog nevnes at alle 3 tok oppkjøring/teori på første forsøk.

     

    Begynner på lappen selv nå i år. Om det koster 40k må jeg nok dyppe i feriepengene for å få råd :p

  2. Er VP jeg spiller mest, men er mange ting jeg irriterer meg over som de har endret fra i fjor eller bare ikke fikset.

     

    1. I Fifa 11 kunne du be om å bli byttet ut. Si at du har spilt 50 min og ikke har lagret spille på lenge og får overraskende besøk. Hadde vært greit å be om å bli byttet ut å simulere resten av matchen og lagre spillet fort en å bare slå av.

     

    2. Har de tatt bort spillende trener modusen? Stor skuffelse.

     

    3. Om jeg blir byttet ut pga en mindre alvorlig skade eller pga spilleren min er sliten, så må jeg styre hele laget etterpå. Vil at det skal simuleres da også.

     

    4. Virker som om hver gang du starter en ny karriere så starter du med blank pro...

  3. Må si meg skuffet over karrieremodusen... Ganske teit å ikke kunne endre posisjon som proen din spiller i underveis, kan ikke være spillende trener lengre, begynner du ny karriere begynner du helt på nytt med proen også... Forstår de har skillet mellom online pro og offline pro, men for meg som neste bare spiller be a pro offline så er dette helt idiotisk.

     

    EDIT: Fikk en forslått albue i den ene kampen og ble tatt av i pause. Spiller be a pro på World Class, men har ikke sjans på det nivå om jeg styrer hele laget. Savner en funksjon for å simulere resten av kampen da i stedet for at jeg må styre hele laget... Er også teit at om du må avslutte kampen er det eneste valget "tap kamp på walkover", i Fifa11 kunne du velge å simulere resten av kampen uansett...

  4. Vil nå si at den dama ser mye bedre ut enn Marlin monroe, og ho ble av mange betraktet som perfekt.

    marilyn-monroe13.jpg

    Smak og behag! Men i mine øyne er denne dama, ei feit "dundre"!

     

    Feit? Kvinner skal ikke se ut som de fyrstikkene som går på moteuken i Milano. I mine øyne er denne dama nokså perfekt :yes: Kunne godt tenkt meg ett bilde av henne uten badedrakten :dribble:

  5. 5/10ern for meg er fordi det er en shitty console port..

     

    What he said.

     

    Synes spillets innhold er genialt, det som trekker ned opplevelsen for meg er ingenting av det trådstarter nevner i første post, ALT er relatert til den teknisk dårlige utførelsen av spillet, teksturer som forsvinner, fæle framedrops, ødelagte quests, random c2d, gjennstander som spretter rundt når jeg åpner dører etcetc...

  6. Nå skal jeg ikke si at du spiller feil, men virker som om du kun har konsentrert deg om de "store" questlinene som finnes i spillet, selv om det finnes så utrolig mye mer. Snakk med folk i byene og ta noen av questene du får der. Feks i Markath(?) er det en nokså lang og veldig spennende questline som åpner seg med det samme du kommer inn i byen første gangen :)

     

    Til info hadde jeg kun fullført Companions når jeg var lvl 30, hadde såvidt begynt Thieves og Dark Brotherhood. Mages guild har jeg aldri vært i enda, og main storyen har jeg aldri spilt lengre en til du besøker bartebyen på fjellet.

  7. Huff.. SKS riflen suger virkelig på lange distanser.

     

    Jeg brukte den rifla (uten optikk faktisk) i går etter jeg fikk den unlocket med physical warfare. Synes den var kjempegod. Funker også "ok" i close combat i stedet for pistol pga den raske semi-auto fireraten :)

     

     

    Syke greier :D

     

     

    Blir helt trist når jeg flyr på Xbox 360. Kontrollene er så dårlig. Hele følelsen er helt på trynet.

    Klarte dog raskt å vende meg til å fly jet. Har liten sjans, ettersom jeg ikke har fått noen upgrades.

     

    Men har en fordel med at de andre spillerne er "feige". De tør sjeldent å fly nærme bakken eller fjellsidene, så klarer å komme meg unna både Lock og raketter.

     

    Ikke rart ingen tørr å fly mellom byggninger og langs fjellsiden sånn som det lagger om dagen... :dontgetit:

  8. Jeg også digger Metro Cq, blir noen sinnsyke fighter rundt B med 64 spillere.

     

    :thumbdown:

     

    Jeg synes Metro Conq 64 + det gruve-mappet er helt idiotisk på 64 størrelse... Blir jo total stillingskrig. I gruve mappet har bare sett punkt "C" (det inne i tunnelen) blitt tatt over EN gang på kanskje 8 runder. Som regel vinner det laget som først får dette :dontgetit:

     

    Metro ender alltid med nadespam opp og ned trappene der inne på "togstasjonen".

  9. Vanskelig med MP når man ikke kjenner mapen. Løper rundt som en redd kylling, som regel feil vei. 64 spillere på metro rush var litt MEEEEHHH. Bedre med 32 spillere på de fleste mapsene.

    Virker som de fleste er ganske små, forventet a la caspian eller større

     

    Metro 64 var helt idiotisk. Endte opp med at begge lag ble stående i hver sin ende av trappene og spamme grenades og RPG til tickets rant ut... :nei:

     

    EDIT: Jeg spilte conquest, ikke rush.

  10. Noen andre her som har opplevd at det klikker noe helvettes mye i karriere modus? spilte nettopp en kamp som jeg måtte spille opp igjen pga at det klikka og jeg måtte rs'e ps3. Dette har jeg opplevd MANGE ganger. Og i tilegg til det opplevde jeg en fæl glitch. Jeg hadde en skada spiller som skulle byttes ut, men det ville han tydligvis ikke.. Etter jeg skulle bytta han ut så sattn på bakken og overspilte skada i min banehalvdel (hvorfor ikke utenfor bana??) men jeg fikk min spiller innpå da

     

    Det samme skjedde med meg i ettermiddag. Når jeg startet Fifa etter reboot av PS så var seff ALT innhold borte, inkludert en Virtual Pro som hadde ca 80% av alle unlocks..... Der forsvant hele gnisten for å spille Fifa :hrm:

     

    Så er det noe mulighet for å fikse det? fjerne fifa og legge inn på nytt? Er så sykt irriterenes.. men det skjedde faktisk ikke en eneste gang på LOSC Lille saven jeg lagde. Bare på de to savene jeg har i det engelske ligasystemet :dontgetit:

     

    og tilegg til det så er det en bug hvor jeg ser totalen på en spiller er -1232421503 f.eks og så står det ikke navn på spillern.

     

    Fant ut at jeg kunne loade tilbake det jeg hadde gjort i Career Mode, men som sagt var jo VP tilbake på 0, samt at jeg måtte lage alle custom tactics og formasjoner på nytt... Tror ikke det går an å fikse korrupte saves nei :(

×
×
  • Opprett ny...