Gå til innhold

trheim

Medlemmer
  • Innlegg

    23
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av trheim

  1. Har ødelagt min trofaste W810i og er på utkikk etter en erstatter. Bindingstiden min har snart gått ut, så jeg kan om ikke lenge kjøpe en ny telefon på abonnementet mitt. Det står da mellom Sony Ericssons W910i og W580i. Med abonnement koster W910i rundt 1500,- mens en W580i koster 1,-

     

    Jeg skjønner jo av prisene at W910i er en bedre telefon, men hvor mye bedre? Hva er de største forskjellene? Og er det i det hele tatt noe vits å legge de ekstra 1500,- i telefomkjøpet?

     

    Hei,har hatt w580i tidligere og har nå w910i.Bare ut i fra byggekvalitet så burde valget være enkelt,ser ikke ut som du bytter telefon så ofte,i motsetning til visse andre..Sistnevnte mobil er mye mere robust og har ikke plastikk-følelsen som du får på w580i.Er selv kjempefornøyd!

  2. Argh, bestilt fra importgsm jeg også, og fikk denne opp på pakkesporinga selv om jeg har vært hjemme hele tiden: Desember 05, 2007 15:42 Oslo - Norway Forsøkt levert, mottaker ikke hjemme

     

     

    . Elendige greier, kom nok over en slapp sjåfør :-(

     

    Skjedde det samme hos meg også,ble så beskyldt for løgn da jeg pukka opp pakken.Var vel for å toppe servicen.. :thumbdown:

  3. Jeg har lest igjennom og sett at disse bankoverføringene har tatt litt tid for en del.

    Har prøvd å lese igjennom innlegg for å sjekke hvor lang tid det har tatt for folk, og det har vel vært mellom 2-4 dager.

    Jeg bestilte min telefon tirsdag 20/11 og betalte via bankoverføring fra Skandiabanken like etter.

    Samme morgen så jeg at beløpet var trukket fra min konto.

    Jeg har ikke fått noe mail fra importgsm om at de har motatt pengene enda, og på status står det fortsatt "Pending Approval". Det har nå gått 4 virkedager (regner ikke med at man teller med lørdag eller søndag i statene heller) siden jeg bestilte (jeg regner best. dag som 1 virkedag da beløpet ble trukket mellom 10:00-12:00 på morgenen en gang)

     

    Grunnen til at jeg poster dette er fordi jeg lurer på om det er noen som har ventet lenger enn dette?

    Begynner å bli litt stressa...men regner med det skjer noe i starten av kommende uke.

    Hei,bestilte 21.11 og venter også.Men er ganske rolig,ser det står på sidene deres at de er stengt 22.-26. pga thanksgiving.....få høre om du får opp annen melding enn "pending approval"?

  4. skal du først vente litt, hvorfor ikke w890?

     

    Forhåpentligvis har SE fått kontroll på den nye sw sin innen den slippes.

     

    w910 og k850 (som har den nye sw) er svært plaget med barnesykdommer.

     

    w960 er en finfin telefon men blir dyr, og tastene på telefonen har ikke den beste responsen når du trykker. Mulig dette blir endret på produksjonsutagven. Personlig ser jeg ikke poenget med å kjøpe en "klubbe" av en telefon, når du kan få en w890 + 4gb minnekort til ca samme pris. Du får da 90% av funskjonaliteten i en terminal som er 30% av størrelsen til overnevnte...

    Hei,har selv w910 og er veldig fornøyd.Hvilke barnesykdommer har den?

×
×
  • Opprett ny...