Gå til innhold

Larsynoob

Medlemmer
  • Innlegg

    64
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Larsynoob

  1. Casual Gaming arrangerer i samarbeid med 'Super Smash Trondheim' høstens største LAN i Trondheim!

     

    Sted: Autronicahallen på Lade

    Plasser: 220

    Når:  9. oktober – 11. oktober

    Inngangspris for hele helgen: 250 kr med pc / 100 kr for besøkende

     

    Kjøp av billetter og plassreservering skjer på Trøndelan.no. Det blir konkurranser i CS:GO, LoL, Super Smash Bros og flere. Premiepotten er satt til 30.000 kr. TrøndeLAN vil ha 1/1 Gbps fibernett mot resten av verden.

     

    For oppdatert info, meld deg på Facebook-eventen eller følg med på Trøndelan.no.

    • Liker 2
  2. Casual Gaming arrangerer i samarbeid med Nemean, Super Smash Trondheim høstens største LAN i Trondheim!


    Helgen 19. til 21. September blir det compoer i CS, LoL, Hearthstone, Starcraft 2, Minecraft og Super Smash Bros. Det er bare satt opp plasser til 250 deltakere, så meld dere på før det er for sent. Lanet blir holdt i Autronicahallen på Lade. Hallen vil for anledningen være utstyrt med 1/1 Gbps fibernett mot resten av verden.


    Lanet starter kl. 18 på fredagen, og stenger kl. 14 på søndagen.


    Inngang: 250,-

    For mer info se studlan.no og Facebook-eventen

  3.  

     

    Fra før av vet vi at DIFI(Direktoratet for forvaltning og IKT) ikke besitter elementær kunnskap om sikkerhet, f.eks. at passord skal hashes og saltes.

    Hvor har du dette fra ?
    http://www.digi.no/908090/doffin-lagrer-passord-i-klartekst

    Verdt å legge merke til at det faktisk er en ekstern aktør som leverer tjenesten det snakkes om i tjenesten. Difi er ikke utvikler eller drifter av Doffin-tjenesten. Det blir mer riktig å skylde på håpløs anskaffelseslover enn å si at Difi ikke besitter elementær kunnskap om sikkerhet. Hadde Difi fått gjort helt som de ville uten å følge byråkratiet så tror jeg vi hadde hatt mye sikrere tjenester jevnt over.

  4.  

    Takk for svaret, jeg kan vel oppsummere med å si at jeg hadde likt å se kommentarer ikke fra konsulenter men fra fagfolk i posisjoner i IT selskaper som jobber med det konsulenter liker så godt å prate om. Gå til kilden og ikke til 3dje man, som i tillegg er meget godt tjent med reklame det vil gi.

     

    Jeg ville f.eks. veldig godt likt en sak der noe fra tek.no snakket om hvordan dere har kommet frem til deres betallingsløsning, hvorfor dere gjorde som dere gjorde osv. Det samme gjelder f.eks. BankID.

     

    Nå er det litt farlig for meg å uttale meg uten å kjenne bakgrunnen til forfatteren, men vet du hva konsulenter egentlig kan gjøre innen IT? Nå skal jeg ikke snakke for alle IT-konsulenter siden det finnes mange forskjellig typer konsulenter, men når du ser en nettside eller et system er et meget sannsynlig at det ble laget av konsulenter. Mulig jeg feiltolket kommentaren din, min virket som du tror konsulenter bare går rundt og observerer og kommer med innspill. I det offentlig er det svært vanlig å hyre konsulenter til å utvikle systemer fra bunnen av i stedet for å ansette noen eller lignende.

  5.  

    Ikke gjør dette, du ødelegger masse liv ved å suge, og da er det ikke noe kos. Lær deg å carry hardt med 2 champs i hver lane, lær deg alle rollene! Så prøver du ranked. Også Play 2 win, selv i normal. Det viktigste tipset er å ikke dø, for da ødelegger du ikke for teammates.

    Synes at det er litt kortsiktig tenkt å si at dette er måten å spille ranked på, men det er selvfølgelig bare min personlige mening. Kommentaren min er kanskje tatt litt ut av kontekst da kommentaren min er ment å si at man heller burde spille draft pick og ranked enn aram og blindpick. Uansett havner man fort der man hører hjemme når man starter med ranked.

     

    Er enig med at man burde lære alle rollene, men om det viktigste er å ikke dø så lærer man ikke veldig mye. Det er mye viktigere å lærer grensene/ matchups enn å fokusere på å aldri dø. Da lærer man ikke å spille agressivt, og jeg mener at det da tar mye lengre tid før man blir en bedre spiller. Det er selvfølgelig fint å prestere bra, men om du dør litt ekstra og samtidig blir en mye bedre spiller så tror jeg totalt sett at det er mindre lidelse for teammates :)

    Blodappelsin hadde også noen veldig gode poeng med det å analysere sine egne valg i ettertid.

  6.  

    Nå ser ikke jeg på meg selv som noe over snittet god spiller, men det eneste du lærer av er å spille. Spill en blanding av ARAM og vanlig 5v5 blindpick. Også kan du se på builds og lignende på Mobafire og LoLKing.

    Enig med at spilling er best, men er skeptisk til hvor mye du faktisk lærer fra aram. Vil egentlig anbefale å komme til lvl 30 så fort som mulig og deretter hoppe rett på ranked. Jeg er ganske sikker på at jeg har lært veldig mye mer på mine 300 ranked games enn de 800 normal jeg har spilt. Om det skal spilles normal anbefaler jeg også draft pick. Teamcomp og banning har jo ganske stor betydning.

  7. Yo!

     

    13. oktober arrangeres det BarCraft (Starcraft II) i Trondheim på Three Lions i regi av Casual Gaming. Vi viser finalen i IEM, og evt. en liten del av siste semifinale(IEM har ikke fastsatt tidsplanen enda). Vi starter 19.30 og holder på utover resten av kvelden. For mer info kan dere følge med på Facebook-eventen. Alle over 18 år er velkomne!

    https://www.facebook.com/events/517628668326167/

  8. Noen som vet om league of legedns er et spill som krever god prossessor eller skjermkort?

     

    jeg lastet ned lol og da spilte noern games i starten. de 3 første gamesa hadde jeg 300 fps nesten hele tiden men når det ble litt mere enn det så ligger fps bare poå 100-.120 hvorfor dette? jeg avinstallerte og lastet det ned på nytt og akkurratt det samme skjedde noen som vet grunnen?

    Det krever ikke særlig mye. Du kan spille det på middels grafikk på ganske gamle laptoper. Hva er problemet med 100 fps da? Jeg har cappa på 60, null problem med det.

  9. Heihå.

     

    Vi er en liten gjeng som spiller League of Legends på EUNE, og kunne tenkt oss en ekstra spiller til 5v5 ranked. Det er ikke snakk om noe seriøst, men heller casual +. Vi var 5 stk som spilte ranked en del før, men han ene har tatt en pause på ubestemt tid. Selve ranked laget vårt har decayet til silver 1 siden vi ikke har spilt på en stund, men spillerene er diamond, plat og gold. Tier og divisjon er ikke veldig viktig, men du må kunne ligge på noelunde jevnt nivå med resten :)

     

    Rolle er heller ikke veldig viktig, men mid hadde vært foretrukket.

     

    Legg meg til ingame om du er interessert.

  10. Jeg har ikke helt skjønt hvordan mengden leaguepoints(LP) eller MMA fungerer. I teorien har jeg hørt at jo bedre man spiller, jo vanskeligere motstandere møter man, og jo flere points mister/får man hvis man er over nivået en forventer deg å være på. dvs. vinner du en match mot silver spillere når du er bronze får du mer LP.

     

    Men jeg føler jeg opplever noe annet. De siste 20 matchene mine har jeg vunnet rundt 15, altså veldig bra. Jeg gikk fra ~50 poeng i Bronze 2 til Bronze 1 kun med ett tap, og de jeg spilte med og mot har som regel vært i Silver. Men i matchene jeg har spilt etter jeg havnet i Bronze 1, så har mengden LP jeg har fått blitt redusert til 5-8 (fra ca 14-23). Videre sjekket jeg ut folk jeg har spilt mot og så at de fleste er i bronze 3-4 tilogmed 5, samt et par som holder på med de 10 matchene en tar før en begynner på ranked(forrige match var 3 av dem). Ingen fra silver. Jeg tenkte det kunne være tilfeldighet, men det har skjedd på flere matcher nå så virker som det er en grunn til det.

     

    Heldigvis møter jeg like dårlige spillere og da, så jeg har carried laget mitt til seier hver gang i Bronze 1 så langt. Skulle bare ønske jeg fikk mer LP av det.

     

    Noen som har forstått systemet som vil dele?

     

    Takk.

    Skal ikke påstå at jeg har forstått systemet fullt ut, men det er noen ting jeg vet som kan forklare litt.

     

    Det første du må vite er at tiers og divisjoner har svært lite å gjøre med hvor mye lp du får, hvem du møter eller hvem du blir på lag med. Det er som før MMR(ELO) som styrer dette, og leagues er mer overfladisk. MMR gjør at jeg f.eks. i gold havner over plat-spillere i ranked fordi vi har forskjellig MMR. Du får ikke sett MMRen din, så er litt vanskelig å si akkurat hvorfor du har dette problemet.

     

    Denne

    forklarer systemet ganske greit tror jeg.
  11. Kjapt spørsmål. Dere som spiller LoL, hvorfor har dere ikke switcha over til Dota 2 enda ?

    Har testa begge selv og syns begge er bra. Syns LoL er lettere å forstå med tanke på summonerne, de er lettere og mer logisk laget enn heroene til Dota 2 kanskje. Samt det er kjappere siden man kan teleportere til basen, slipper å løpe hele veien eller være avhengig av couriers.

     

    Vært bra med noe feedback fra mer erfarne folk, hvorfor dere spiller det ene eller det andre.

    Jeg prøvde Dota 2 alene og med noen venner etter å ha spilt LoL i nesten 3 år.

     

    Som du sier er ting litt mer intuitive i LoL, og det er jo en fordel. Jeg synes meyene og ikke minst minimapet i LoL er myyye bedre enn i Dota 2. Mye bedre oversikt med minimapet i LoL. Grafikken er vel også objektivt mye renere ( subjektivt synes jeg også at det ser bedre ut, men det er min mening). Heltene er som du sier mer intuitive og brukervennlige.

     

    Rent gameplaymessig synes jeg at Dota 2 har et mye lavere tempo enn LoL. Nå skal det sies at jeg ikke er på noe særlig nivå i Dota 2, men jeg er bare casual i LoL, og der er tempoet på gameplayen mange hakk høyere enn det jeg opplevde i Dota 2. Mulig dette endrer seg med nivå, men jeg synes det var en del dødtid i Dota 2 som i LoL er fylt med pvp-action.

    • Liker 1
  12. Er det mulig å refunde transfer imellom west til east sånn at jeg kommer tilbake til east gratis?

     

    tenker å kjøpe meg en skin på east ( mye billigere der en west) og så transfere tilbake så det hadde jo vært fint hvis jeg kunne refunde

    Fra Riot support forum:

    Regarding Transfer refund requests: We cannot give refunds for server transfers under any circumstances

    De har nok tenkt på sånt.

×
×
  • Opprett ny...