Gå til innhold

Mirnan

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Mirnan

  1. Har prøvd alle forslaga deres uten at noe har bedra seg. Bildet er fortsatt pikslete. Og det er ikke bare når jeg ser på film, men hele tia. Men det er bare når jeg ser film eller gamer at jeg merker det noe særlig.

     

    Det er ikke et softwareproblem, for jeg har forsøkt å formatere og installere alt på nytt. Har reinstallert skjermkortdriveren flere ganger også.

     

    Det er ikke selve skjermkortet som er problemet, for jeg kjøpte nytt skjermkort og det er fortsatt pikslete (det nye skjermkortet har jeg forsåvidt også problemer med, det kommer sånn "power saving mode" på skjermen etter et par dager, så jeg måtte bytte tilbake til det gamle skjermkortet. Dette skyldes kanskje at jeg ikke har god nok strømforsyning?).

     

    Det er ikke skjermen som er problemet, for jeg har prøvd med tre forskjellige skjermer, både LCD og CRT.

     

    Så hva kan dette skyldes? :\ Hovedkortet?

  2. Hei. Jeg har akkurat kjøpt meg nytt skjermkort, radeon X1950 PRO (måtte ha et AGP kort).

    Men når jeg starter maskinen med det nye skjermkortet i, får jeg bare opp: "ANALOG POWER SAVING MODE", og så slår skjermen seg av. noen gode idéer? har lurt på om det kan være strømforsyninga som er problemet, det virker jo logisk siden skjermen går i power saving mode.. er det bare å kjøpe ei ny strømforsyning da eller?

     

    på forhånd takk for hjelp!

  3. Hei! Etter at jeg kom hjem fra ferie i sommer, skulle jeg bare se litt film på dataen, og oppdaga til min forskrekkelse at bildet plutselig var mye mer uklart og pikslete enn vanlig, uansett om jeg så på DVD eller AVI. Grafikken i de fleste spill som er under 3 år gamle er også blitt styggere. Plutselig bare var det sånn, uten at jeg kan huske å ha gjort noe. Har forsøkt å reinstallere driveren til skjermkortet, men det funka ikke. Så prøvde jeg å formatere dataen, men det hjalp heller ikke. Fremdeles dårlig bilde når jeg ser film. Det er heller ikke skjermen som er problemet, den skifta jeg ut for ca. 3 måneder siden. Kan skjermkortet ha fått seg en knekk kanskje? Har radeon9800 pro.

     

    Kan noen hjelpe? På forhånd takk for hjelpa :)

×
×
  • Opprett ny...