Gå til innhold

Vaenas

Medlemmer
  • Innlegg

    2 067
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Vaenas

  1. Ja fuck ferie, kjipe greier det. Selv må jeg jobbe med utrolig kult skolearbeid. Men men, skal man inn på universitetet så må man vel ha det litt morro.

     

    Allerede fått svar på universitets plass, må bare fullføre dette to år forseine skoleåret.

  2. Jeg er in!

     

     

    Hvorfor må ting alltid komme i veien for gode ting? Meldte meg og 2 kamerater på NM i filmtitting og nå kan ikke den ene likevel, og jeg finner ingen som kan ta over for han.

     

    Jeg stepper inn! Seriøst! Om det passer mtp. tidspunkt, står jeg til tjeneste!

     

     

    Jeg kan også finne på å bli med på det, skulle dere trenge enda en. Det hørtes veldig, veldig.. slitsomt ut! ^_^

     

     

    Alle deltakere måtte være 18 eller eldre, men er samme det nå, laget mitt ble ikke tatt ut så, ble en annet lag. Hadde vært morsomt å være med da.

  3. Hadde litt vondt under overleppa i stad, tok en tur innom toalettet på skolen for å se hva det var, så ut som en kvise, men ettersom jeg har lest litt er det tydligvis noe som heter: Canker sore. Ikke peiling på hva det betyr, har hatt en slik en gang før. Forgje gang jeg hadde dette skulle jeg skylle munnen min med noe alkoholbasert veske, hvis jeg ikke tar feil så var det en ganske høy prosent.

     

    Before post edit: Så nå at i mitt tilfelle vil dette bety at kroppen min er utsatt for et virus det ikke kjenner igjen. Og jeg skal ikke drikke alkohol baserte vesker, bare skylle munnen i dem.

×
×
  • Opprett ny...