Gå til innhold

Gusj

Medlemmer
  • Innlegg

    24
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Gusj

  1. Eg har ikkje greid å registrere meg ein gong. Prosieben (P7) si side videresender meg til US-sida, og den sender meg sjølvsagt tilbake til P7. Teorien min var at P7 berre godtek land innanfor EU, men det er tydeligvis ikkje slik sidan dykk har greid å lage konto.

     

    Den offisielle twitter-kontoen til spelet er heilt fjern og svarar ikkje på nokon spørsmål relatert til Europa. Prosieben Games er nærast ikkje-eksisterande på nettet.

  2. Viss eg ikkje tar heilt feil så er dette eit problem med korleis spelet er koda. Viss ein skrur opp FPSen til 60 ender du opp med at spelt går dobbelt så fort, 120 - firedobbelt så fort. Det burde vere mogleg å fikse dette også, men det er nok ein jobb som tar lengre tid. Låg FPS er mogleg å venne seg til, men eg innser at det kan vere eit problem viss ein er vant med at alt går silkglatt, spesielt viss ein sit nærme skjermen.

     

    Viss det er ekstra ille kan det hende at du har dette problemet:

     

    If you have a 120Hz monitor, you might run into one of two problems:

    Framerate locked at 15Hz, or resolution is locked at 720x540.

    The fix is to open up the DarkSouls.ini file and manually set your fullscreen resolution and monitor's framerate there.

    The .ini file is located here: C:\Users\[YourUserName]\AppData\Local\NBGI\DarkSouls\DarkSouls.ini

    Some people have reported that using HDMI rather than DisplayPort also resolves the issue.

     

    http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=488240

  3. Eg er eigentlig enig med dei fleste i den tråden her. From Software var riktignok veldig ærlig om at det kom til å vere ein dårlig port før lansering, men likevel burde det vorte reflektert i anmeldinga. Det tekniske aspektet, med dårlig ytelse og utsjånad burde trekke ned sjølv om resten av spelet er bra. Spelet ser ufattelig stygt ut med nedsatt oppløysing, i nokre område (som Darkroot Basin) er det rett og slett vanskelig å skjønne kva ein ser på. I tillegg så er det dei same problema med FPS som i konsollversjonen, der nokre område er som eit lysbildeshow.

     

    I staden kunne det vorte publisert ein seperat bloggpost om kvifor dette ikkje er så viktig likevel. Spelet i seg sjølv er veldig bra, og det fantastiske moddemiljøet på PC gjer at alle desse problema rett og slett sluttar å eksistere. Patchen til Durante ordnar opp i alt av oppløysing, inkludert SLI, og legg til fleire gode alternativ for å få spelet til å sjå betre ut. Eg har også fått nyss om ein mod som skal gjere spelet levelig med mus og tastatur, men denne har eg altså ikkje prøvd sjølv.

     

    Resolution Fix

    Mouse Fix

     

    Praise the Sun.

    • Liker 1
  4. Det står at du må ha en invitasjonskode for å benytte WiMP. Uansett ønsker jeg å teste det i 30 dager for se om den er bedre enn Spotify, da må jeg hvert fall ha en kode.

     

    Eg hugsar eg registrerte meg der på vanlig vis for eit par månadar sidan og fekk gratis prøvetid. Kan hende du forvekslar med koden du får tilsendt over SMS når du registrerar deg.

     

    Edit: blei litt rot i siteringa.

  5. Går det an å få spotify på desire, uten å betale? Er det vanskelig å sette in apps fra android? pls svar, vurderer sterkt å få tak i denne fantastiske mobilen :thumbup:

     

    Apps kan lastast ned frå markedsplassen på telefonen. Desse installerast automatisk. I skrivande stund er markedet litt kronglete å navigere i, men er lett å finne tak i det du vil ha viss du veit kva du skal søkje etter.

    Spotify kan lastast ned frå markedsplassen gratis, men du må ha Spotify premium for å faktisk kunne bruke det.

×
×
  • Opprett ny...