Gå til innhold

Vidalon

Medlemmer
  • Innlegg

    419
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Vidalon

  1. Jeg har studielån, og null og niks annet. MasterCard-gjeld bør du kvitte deg med så fort som mulig, rentene der er ikke pene.

    Det samme har jeg.

     

    Mastercard bør kun brukes hvis du betaler tilbake gjelden før rentene påløper. Å kjøpe en Mac til 17 000,- vil jeg ikke si er et sjakktrekk når man er fattig student.

    Mitt råd til deg er å kutte ned forbruket den nærmeste tid og kvitte deg med gjelden fra mastercardet.

  2. Avensis ville jeg ikke valgt. Meget driftssikker, men for deg som kommer tilbringe mange timer i bilen ved hver anledning vil jeg si at komforten er for dårlig og interiøret for kjedelig. Skode Superb vet jeg ikke noe om komfortmessig, men hvis den er god på komfort er det en veldig god kandidat etter min mening. Mercedes E-klasse er jo alltids et sikkert valg å falle tilbake på.

     

    Skulle jeg valgt drosje ville jeg valgt slik:

    Mercedes E-klasse

    Volvo S80/V70/XC60

    Skode Suberb (gitt at det er veldig god komfort).

  3. Dette er bare trist. At TV2 ikke kommer til enighet med verken Get, Viasat eller Canal Digital er rett og slett urovekkende.

     

    Jeg nærmest gruer meg til å se og høre på disse "ekspertene". I studio regner jeg med at Jon Hartvig og Thorstvedt kommer være faste i studio, kanskje også Bohinen. Noe jeg absolutt ikke ser frem til.

     

    Å skulle høre på Morten Langli som ødelegger en god fotballkamp ser jeg ikke akkurat frem til.

    Øyvind Alsaker er den eneste jeg har en liten tro på her. Jeg kan ikke si jeg er noen stor fan av han pdd, men forhåpentligvis tar han noen steg fremover når jeg jobber med PL.

     

    FK Fotball-gutta har jeg ingen kjennskap til, og venter i spenning der.

  4. Jeg har forstått det slik at du under visse vilkår kan få 10% høyere ved å bytte selskap, forutsatt at det ikke er mindre enn 6 måneder siden sist; med andre ord kan du rykke opp 20% pr år, i motsetning til vanlig 10%, ved å bytte selskap to ganger i året....

    Dette stemmer. Det er noe mange flere burde benytte seg av. Tar jo ikke mer enn 10 minutter å bytte bilforsikring.

  5. Har en kompis som ingen har sett eller hørt fra på fire dager. Alle klærne han osv ligger hjemme. Moren har ingen anelse om hvor han er, og ingen i familien har kranglet med han. Ingen av oss kamerater vet om noe spesielt som har skjedd med han i det siste heller. Facebook-profilen hans er snodig. Han har fjernet alle bildene sine og hele wallen. Ingen får tak i han på telefonen hans heller.

     

    Må si jeg er meget bekymret nå.

  6. Det samme gjør jeg. Fungerer veldig godt, for de fleste ser fort når du senker farten et stykke unna slik at du trenger å stoppe ved overgangen.

     

     

    Når de ikke gir tegn til å gå over demper jeg farten en god del for så å følge godt med på dem i tilfelle de skulle finne på å gå over.

  7. Bare meg som irriterer meg over folk som snegler seg ut på forkjørsveier? Er ikke mye som er mer irriterende enn når du skal ut på en stor vei med mye trafikk og mister en luke fordi den som er foran deg ikke tror bilen klarer å akselerere og svinge samtidig.

     

    EDIT: og forsåvidt også folk som prøver å kjøre inn på motorveien i 20km/t++ under fartsgrensa. er vanskelig å ligge bak dem, da de som allerede er på motorveien ofte må bremse for å slippe dem ut og det skaper vanskelige situasjoner for de bak.

    Helt enig med deg der. Er mange ganger det er en som kjører ut på forkjørveien jeg er på og ikke helt vet hvor gasspedalen er, slik at jeg må bremse ned for så to minutter senere komme opp i samme farten. Hvorfor kan de ikke bare trykke litt på pedalen og følge flyten slik at andre ikke trenger å bremse fordi de rett og slett er for trege til en god luke.

×
×
  • Opprett ny...