Gå til innhold

ps3online

Medlemmer
  • Innlegg

    62
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ps3online

  1. Jeg fikk min c702 tilbake fra service nå, med siste software 037-installert. Men nå er det ikke lengre mulig å skru på T9-ordboken så telefonen må nok tilbake til service. Bare en feil til nå så kan jeg heve kjøpet! :D

     

     

    Telefonen kjenner plutselig ikke igjen minnekortet... virker, virker ikke.... får sende den inn igjen tror jeg. er det 3 feil før man kan heve kjøpet???

  2. Noen som har erfaring med den nye firmwaren (R3CA037)???

    :roll:

     

    Jeg installerte den idag.. Det må ha vært en stor oppdatering for den resatte hele mobilen. Adresseboken, kalender, sms og alle instillinger ble slettet..

     

    Merket ikke umidelbar endring, men for se på sikt.

     

     

    Har nå fått tlf tilbake fra rep, og jeg mener den er litt tregere en før. Så her at 037 oppdatering er ute, men min tlf sier at den nyeste er der, men den er 035... hmm har de låst telefonen min??? noe nytt i 037 ???

  3. Så den støtter bare DVB-T? Ikke DVB-C? Den har ikke mulighet for å sette inn dekoderkort slik at en kan kan få inn annet enn gratiskanalene i vårt bakkenett?

     

    Noen som vet om denne får innganger for video også? HDMI el?

     

    ingen hdmi inn nei. kun dvb-t. hørt rykter om mulighet for kort etterhvert. men foreløpig er det åpene kanaler på dvb-t standard(digitalt bakkenett, ikke parabol og kabel)

  4. Mobil: SE K850i (kjøpt u/ab)

    FW: 1200-4400 R1CA029 070922

     

    Ved bruk av den innebygde oppdateringstjenesten får jeg kun "Telefonen inneholder allerede den nyeste programvaren" - før den fortsetter å søke, og deretter gir beskjeden "Kan ikke laste ned oppdateringen". Selvmotsigende. (edit: dette har skjedd siden jeg kjøpte telefonen i oktober 2007 - har prøvd jevnlig)

     

    Ved bruk av SEUS på Windows Vista finner ikke programmet telefonen.

     

    Ved bruk av SEUS på Windows XP funker det delvis. Programmet finner telefonen, og sier at nyeste firmware er K850 NORDIC R1FA035. Om jeg så prøver å oppdatere telefonen står den bare på 0% noen få sekunder, deretter får jeg beskjed om at oppdatering mislyktes.

     

    Jeg har gått gjennom alle feilkildene på SE's hjemmesider, og til og med prøvd master reset av telefonen uten hell.

     

    Har googlet litt og sett at det er flere av min type mobil som har dette problemet at de ikke vil flashes i det hele tatt. Disse påstås å ha korrupt flash-minne.

     

    Leste også om en som brukte noe de refererte til som "KK" for å flashe telefonen, uten at jeg fant ut av hva det var.

     

    Så, er det noen som har peiling på hva jeg må gjøre for å få oppdatert den forferdelige firmware-versjonen jeg har (retail launch)? Er så mye problemer med telefonen at jeg blir sprø. Hvis jeg ikke får flashet til en ny firmware får jeg bare levere den inn på garanti, men tenkte å prøve alle muligheter først.

     

    Når du bruker den innebygde oppdateringen må du passe på hvilken internettprofil den kobler til med.

     

    Hos meg (har Telenor) må jeg bruke Telenor Internett profilen og koble til med. Telenor og telenor wap fungerer ikke og jeg får meldingen "Kan ikke laste ned oppdateringen".

     

    Håper det var til hjelp

  5. Jeg bruker sony ericsson update manager men jeg gjør akkurat det som står men ingen ting skjer:( progammet oppdager ikke telefonen min:(

     

    Men det står hold in c knappen og den bruker man jo til å slå på de fleste sony ericsson mobiler, men på c902 er det jo en annen knapp for å slå på. Kanskje det er det som gjør at den ikke blir oppdaga?

     

    Hjelp plzz

     

     

    du er koblet til via USB kabel og har drivere til tlf på pc'n??

  6. Hei

     

    I dag satt jeg meg ned for å spille litt CoD4, men når jeg skulle logge på PSN fikk jeg beskjed om at jeg måtte sjekke nettverkstilkoblingen min, når jeg gjorde det fikk jeg melding om at forbindelse søket ikke gikk ann pga at forsøket på å oppnå en IP adresse har utløpt.

     

    Jeg har ikke byttet router eller noe, og det har funket fint siden januar, hva er problemet tror dere? Kan noen pleas hjelpe meg? Har veldig lyst til å spille CoD4 nå:)

     

    Mvh Furulinho

     

    Nettet er trådløst BTW

     

    Prøvd og restarte router'n?? ta strømmen i 10 sek og start opp igjen, pleier og hjelpe...

  7. Ser ikke helt at ikke sony kan lansere med sitt eget studio i Europa. det er jo samme konsern som sitter på de rettighetene... Så kunne resten kommet etterhvert.

     

    og til de som lurer på hvorfor ulovlig nedlasting av fil er et stort problem, så er det jo filmbransjen som gjør det til et problem ved og ikke omfavne slike løsningen som letter tilgangen til lovlig materiale med en gang....

  8. Ganske sikker på at det skal være mulig med en softwareupdate før eller senere. Akkurat på samme måte som xbox360 kommer med sine updates som gjør de eldre xbox spillene mulig å kjøre på en 360.

    Proove me wrong :o

     

    er ikke helt sikker jeg da...

     

    Mange synsere her inne som mener at det burde gå, men så er det jo forskjellen på og ønske at det skal gå og det at det er mulig... Men en skal aldrig si aldrig.

     

    Personlig tror jeg det isåfall vil ta noen år før vi eventuelt får se noe soft BC, PS2 selger fortsatt godt, og jeg er ikke sikker på at markedet er så intr. faktisk (ja mange her inne maser, men jeg tror ikke ihugga forumbrukere er representativt for alle). Sony valgte sikkert og spare inn ved og fjerne BC fordi de så at det var der det ville gjøre minst skade. Personlig har jeg 60GB, men ingen PS2 spill. Vurderte om jeg skulle selge den og kjøpe 40GB isteden, men det blir mye styr...

     

    Et ordtak er jo DE SOM ROPER HØYEST BLIR HØRT... Maset om in game XMB førte jo frem...

  9. Mulig de fungerer fra disk også? Mener det.

     

    Funket med FF7. Bare ha FF7 disken i PS3 og sett den i standby. Deretter kan du bruke PSP'en til å fjernstyre PS3'en til å slå seg på og kjøre FF7 fra disk så lenge begge enhetene har tilgang til internett og er logget på PSN. Problemet kommer når du skal over på disk 2 :p

     

    Bruker min PSP mye ute i solveggen med noen små høytalere. Enkel tilgang til all musikken min på en enkel måte...

  10. Under samtale låser telefonen seg i 10-15 sek og jeg hører ikke hva den ajeg prater med sier, men de hører meg. har merket meg at samtaleteller står stille, før den da hopper 10 -15 sek når jeg kommer tilbake. Telefonen resetter seg også flere ganger om dagen, jeg får beskjed om at minnekapasiteten er oppbrukt når jeg kjører java og må lade hver natt (bruker ikke gps). Ringte SE og de sa at jeg måtte sende den inn, f**n. får vel en gammen simens i mellomtiden da... På min w850 fikk jeg da en gammel sw på telefonen når den kom tilbake, med sperre mot og oppdatere. Hvis dette skjer igjen vil jeg heve kjøpet. Noen som vet om det er gyldig grunn?? Tydlig at telefonen ikke var klar for markedet. Kjipt da jeg ellers liker telefonen og mulighetene den gir (med strøm på batteriet da....)

     

    EDIT:

    Levert inn til rep nå....

     

    Hmmm...jeg har også "dropping av lyd" i noen sek. i endel samtaler. "Motparten" hører meg fint, dóg.

    Jeg har ikke fått noen meldinger om for lite minne, men jeg har brukt tlf. kun til

    ringing, sms, mms, internett surfing og mp3 avspilling.

    (Har ett 8Gb SanDisk kort i.)

     

    Dette høres jo veldig ut som "softwareproblemer", spørr du meg.

     

    Informer oss gjerne her om resultatet av reperasjonen, når du

    en gang får tlf. tilbake.

     

    Mvh Smiley :-)

     

    Skal følge opp her jeg. tar vel 14-20dager... og sliter med en ræva nokia i mellomtiden... :-(

  11. I følge PS3Fanboy så er visst video storen oppe nå. Men det virker som om man må være fysisk lokalisert i USA for å få tilgang til den, for jeg ser ingenting når jeg logger på US kontoen min. Registrerer også at kanadiere klager på at de ikke får tilgang til den. Regner med det er utelukkende kun USA som kan dra nytte av video storen

     

     

    Har lest litt rundt på nettet nå, og man må ha en "USA IP-adresse" så vi får vel vente noen år... :-( før det kommer hit.

     

    Ingen som kjenner noen store norske investorer som kan kjøpe Sony og få litt fortgang for oss norske brukere???

×
×
  • Opprett ny...