Gå til innhold

Equalitor

Medlemmer
  • Innlegg

    68
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Equalitor

  1. "– Men det er et fuglereservat på Froan, så det er usikkert om vind og solenergi er mulig der ute."

    De kan da bruke vertikale vindmøller? Aldri hørt at fugler har blitt skadet av de, men nå har de heller ikke vært brukt i stor skala. De har derimot et par tusen år på baken fra de persiske delene av verden. Konstruer en VAWT med stående tønneform og påmalte spiralmønster så er jeg sikker på at fuglene skygger banen.

  2. Jeg ga det et forsøk, men dæven så obskurt. Søkte på: retro game fighter "mail correspondance" turn based e-mail osv - med masse ekstra søkeord og sammensetninger. Tenkte kanskje 123.spill har det enda, men orket ikke å søke meg gjennom samlinga for et spill jeg aldri har hørt om :hm: 

     

    Rett før jeg ga opp fant jeg dog ihvertfall hvilken klasse den hører hjemme i: Play-by-web. Se nederst her: https://en.wikipedia.org/wiki/Play-by-mail_game

     

    Fant mye annet bra da, bl.a Quest for Glory-serien [VGA remake = vakkert!] så takker for det :w00t:

  3. Tipper du har tatt et valg nå, hva ble det?

    Hadde valget mellom kickboksing og muay thai selv [kunne likt MMA for allsidigheten, men hører det ikke blir mye tid til elevene og langt unna]. Kickboksing bruker faktisk litt knær, men jeg ville gjerne bli god på alt det. MT og KB har også forskjellige treffsteder med leggen, føler MT sin er tryggest.

    Det aller viktigste er å finne gode folk i klubben, for å sloss godt lærer man egentlig uansett med tiden. Folk i en klubb har ofte bred erfaring fra andre kampsporter og det er kjekt å be om instruksjoner etter trening om de kan. Hvis man ikke trives slutter man og er like langt. Treneren skal pushe deg, men ikke gjøre deg gal med mindre du ber om det. Og medlemmene skal respektere ditt nivå og motsatt. Det gjorde de ikke med meg. Endte med brista ribbein [er ganske tynn] og at jeg har holdt meg borte en stund, litt også for å fokusere på jobb + kosthold for å fikse mage med IBS - lekk tarm - candida osv.

     

    Har vært litt innom krav maga også, var dessverre mye skader og lite fokus på den enkelte pga overbefolkning. Ble satt ut av vridning i kneet fra en nervøs nybegynner. Systemet er ganske genialt, hektisk og down to earth, så om miljøet er godt er det verdt det om man vil bli best på selvforsvar [særlig jenter] med fokus på å analysere og bruke omgivelsene.

  4. Dro du på noe langtur eller?

    Kommer med noen tips uansett.

     

    Les så mye relatert litteratur du kan, selv om du bare skal være noen dager, kanskje [som en start]. Da får du større glede av å være der og får et bedre forhold til den senere. Monsen er ypperlig, og har mye erfaring fra vår type klima og habitat. Bl.a Norge på langs og Villmarksboka [eneste jeg har foreløpig]. Canada er ikke så veldig ulikt Norge heller, så det er mye nyttig fra den turen også.

     

    Å ha så mye info som mulig om alt du kommer til å møte på er et stort pluss, og det er mer enn man tror. Kunnskap er makt, og sikkerhet.

    Les bøker om planter/urter [et hav av spiselige, supersunne planter. Eks: Brennesle, løvetann, skvallerkål, granskudd!]. Du lærer i samme slengen hvilke du skal unngå, eller ikke spise men kan bruke medisinsk på kroppen o.l. Man trenger jo ikke alltid å leve kun på utvannet pølse, som dessuten er tung. Monsen gir masse tips om tørrmat, siden det ikke er noe vits i å bære med seg vannet i maten når det finnes i marka! Potetmos og ris er hans fav. Så kan du prøve deg på det lokale minidyrelivet. Maur er proteinrik og sprelsk kost [har ikke spist en levende enda, men det blir]. Mark er heller ikke dumt for proteiner [har ihvertfall ikke spist], men bare sørg for å sultefore dem ett par dager for å få ut møkka, så kan de stekes på glør eller tørkes i sola for lagring. Jeg tror faktisk begge disse krypene er velsmakende, vi må bare kvitte oss med frykten for det ukjente :grin:

     

    Så har du førstehjelp til deg selv og andre [alltid en stor fare å være mutters alene, og hvis du redder livet til noen på gata så tror jeg ikke du vil angre på det. 30/2-fordeling som en påminnelse til alle ved hjertestopp.. Ikke spesielt enig med deg kakemot. Livet får den mening du selv gir det, er min mening med livet].

    Sopper kan være fint å putte i magen når man hungrer, men etter hva jeg har hørt [jeg er litt helse"freak", i den grad det går an, men sitter her med potetgull og sjokkis] så inneholder alle sopper et skadelig stoff pga de ikke livnærer seg ved hjelp av oksygen visstnok. De er iallefall snylteorganismer.

    Alt om jakt om du vil det. For ett par dager så kun passende med småvilt og da funker det best med pump/hagle [lovlig på rådyr opptil 20 meter, bare ha rett ammo], .22/salong eller kombi.

    Å lære seg å lage ett skjul er heller ikke dumt. Teltet ditt kan ta fyr med gnister fra bålet, derfor legge det minst fem meter unna i med vinden mot bålet. Vinden er lumsk.

    Knuter er veldig greit, både til telt, ev. snarer, fiske, spjelking av bein osv.

     

    Ei bok som har lært meg en del om naturen er SAS Survival Guide [erfaren engelsk spesialstyrkesoldat som skriver]. Veldig down to earth forklaring og pokker så mye info på ca 400 sider i lommeformat, kjøpt for 75 kr ny. Du lærer tester om giftighet, knuter, sårbehandling, masse dyrefeller, annen førstehjelp, bygge skjul, litt planter, sopper osv, krysse strie elver, tilberede mat av alle typer m/ katt og hund, ta imot en baby! [folk blir jo foreldre i alle aldre i dag så ikke dumt om man ikke rekker sykehuset], overleve i alle typer klima, også til sjøs +++++. Hva om flyet til feriestedet kræsja og du overlevde? Alle er utsatt. Folk har overlevd med tips fra den boka før, men de finnes i mange varianter.

     

    Bra utstyr :dremel: er veldig viktig. Et knivmerke jeg greit kan anbefale er det nokså billige Cold Steel bl.a, fordi det er masse kvalitet til en rimelig penge. www.knifetests.com Dette er en side hvor man på hardeste måte gir kniver+økser grisebank, og allsidige Cold Steel utmerker seg særlig på kukrimacheten men også bushman-typen er grei [kan lett festes til spyd, eller du kan improvisere lagringsplass inne i kniven].

     

    Litt ironisk at alt det kommer fra meg, som knapt er ute i skog og mark. Bor ikke så nært den heller da. Bare elsker å sitte med info om mye rart.. Men jeg forbereder meg som deg på å klare meg i naturen, i flere år om det skulle bli nødvendig.

    Har litt interesse for konspirasjoner etter å ha fulgt med dem i nokså lang tid, og har fått kontakt med en del "insidere". Så nå er det better safe than sorry på alt. Husk at det kan bli en hard tid i 2012 [treffende, hehe] når sola får sin høyeste aktivitet og kan spy ut solstormer ifølge NASA. Det har potensiale til å legge hele kontinenter i ruiner uten elektrisitet [også biler som bruker strøm i motor], men uland vil seire i et slikt tilfelle.

     

    Blir nok en ny tur på meg snart, men må nesten piskes ut sammen gjengen :no:

     

    Edit; minor fixing.

  5. Jeg er ikke innvandringsfiendtlig og har utenlandske venner, men når det kommer til Rosengårdsituasjonen så er det ekstremt! Slik drittoppførsel og maktsyke kan og vil spre seg, derfor må man få kastet ut av landet de som vil ha ghettoer..

     

    De burde gått inn med spesialstyrker med SKIKKELIG pansret utstyr og biler [Fallout ev Halo anyone?], deretter patruljert til de hadde blitt beskutt eller angrepet og fått ut jäkl****. Sånn burde de holdt på til de hadde fått ut hele bunchen eller skremt dem til folkeskikk. Hadde vært meg en sann glede å bistå. Ikke noe sharia verken i min "bakgård", mitt eller frie folks land. Har på følelsen av at stort sett alle religioner vil ende på dynga og bli ledd av om ikke mange hundre år, kanskje mindre.

  6. Ikke rart med dagens bilpriser. Vi er jo nødt til å beholde dem i årevis.

    Selv om du har råd til en ny bil, har du neppe råd til å registrere den. Skal du ha råd til det, må du kjøpe en eldre bil.

    Sett at man kunne fake alt ved det synlige som skilt, oblater; Hvor lenge kunne man ha unnsluppet offentligheten? Det er ikke en oppfordring til lovbrudd, bare jeg som er veldig glad i å gruble. Har ikke førerkort eller bil en gang.

    Siden man i teorien da ikke registrerer seg så får man ikke noe innkalling til EU-sjekk, så hvordan skulle de fått tak i deg? Mulig i dag at det er dataer som sjekker alle bilnummer med kamera opp mot et register. Nokså simpel teknologi, når man har programvare som kan gjenkjenne ansikter..

  7. Tror nok dampbilenes tid er forbi. De er sykt ineffektive.

     

    Det har du nok helt rett i nå, men det var ikke sannheten for 80 år siden. Da slo de beste dampere alle andre når det kom til forbruk [tror det sto på engelsk wiki].

     

    Hadde vært supert å hatt i reserve for bl.a militæret de aller eldste typene som ikke er kresen på brensel. I dag har jo krigføring endret seg, slik at man kan slå ut all elektronikk innenfor en stor omkrets med EMP. De skal visst ha noen kjøretøy beskyttet for det [russerne er langt fram der], men man vet aldri med teknologi i dag. Gamle dieselbiler skal gå upåvirket visstnok, men diesel kan gå fort tomt [tenk forsyningslinjer også]. Det gjør ikke ved ol.

     

     

    Men tilbake til det egentlige topic ja. Jeg tror elektriske biler kommer til å slå knockout på de vanlige bare batteriene blir gode nok. Eneste problemet kan være påfylling ved langkjøring. Ser for meg at man da får standardbatterier for alle sammen, så legger man igjen sitt og tar et annet som er fullt. Dessuten så burde de kunne klare å kle bilene i [lavkostnads] solceller snart, så har man ytterligere kjørelengde og mulighet for å lade opp selv. Noe jeg tror oljegigantene hater. Mye rom for korrupsjon...

    Men det der finner de ut av. I mellomtiden vil vi nok snart nyte fordelene med hybrider, som nokså uforuensede bysentrum. Dessverre har vi jo nesten Europas dårligste bilpark.

  8. Å ha en dampbil hadde vært enormt bra!

     

    1. Ikke bare hadde det vært et midtpunkt uansett hvor du kommer [kanskje mer dumt enn godt, men men, så glade barn!]. Hadde sikkert blitt numero uno for bryllup osv også, og det kunne muligens blitt et levebrød. Vet ikke med drivstoffet, om den kunne godtatt vanlige vedkubber i stedet for kull når den har blitt oppvarmet. Da hadde man nytt godt av det om man hadde gratis tilgang på brensel..

     

    2. For konspirasjonsteoretikere og survivalfreaks som meg er det alfa og omega med ett sånt kjøretøy, da i terreng-versjon.

     

    Om noen skulle lure på hvorfor jeg tenker i slike baner så har man blant annet solstormer å tenke på. NASA advarer om 2012, uten at jeg stoler et gram på dem, men better safe than sorry.

     

    Det spørs om man hadde fått kjøretillatelse i tillegg. I India ville ingen brydd seg, men her må det nok god overbevisning til. Så lenge den har god nok manøvrering, stoppeegenskaper og fart tror jeg det ville blitt klampen i bånn :grin:

  9. for de som har nettby, vet noen hva slags sang "lul2k" bruker? finner det ikke ut, og han vil ikke si det

     

    :w00t:

     

    Hei, har samme problemet. Jeg burde skjønt hvor det bar hen [slettet] og lagret det med opptaker i verste fall... Nå er han jo borte, men har sendt forespørsel til hans nærmeste allierte også.

    Om noen skulle vite om det så er det slags elektronika/spillmusikk som loader opp når man entrer siden. Super musikk..

     

    Denne her er også super, som en slags erstatning. En av de mest nyskapende spill-låtene jeg har hørt på lenge: http://nitrome.com/games/icebreaker/

  10. Ja dette var jo bare optisk illusjon skapt av sopp som vokser i området.

     

    Det på Andøya bortforklares med at ALOMAR sine lasere for og måle atmosfæren ble reflektert av en sky og havørner slik at de traff myra...

     

    Haha, da er jo saken klar da. Laseren treffer en havørn, så en sky, så myra med nøyaktig presisjon og dybde, myrvannet under koker opp og lager vanndamp som er kraftig nok til å løfte opp myrstykket og sveve det bortover myra.

     

    Så også bilder jeg tror var nordfra for en god stund siden, som viste svære avtrykk nede i bakken på en veldig utilgjengelig plass, og som hadde tatt mange tonn [tror det var ca 60] å presse sammen på den måten. Får prøve å søke den opp. Det samme oppfordrer jeg debunkerne til, for man vet jo ikke om saken er oppklart av en smarting med doktorgrad. Håper det er samme fyren/folka som jobbet med ALOMAR-saken, som litt ekstra underholdning..

  11. Da så du tydligvis ikke hele dokumentaren, eller noe av den.

    De oppførte seg intelligent og av og til framsto de som faste objekter, for vitner. Flere lys ble sett på fartøyene, bl.a trekantede.

    På visse kamera-analyser vises det godt at de kan løse seg opp i formasjoner langt fra hverandre også gå sammen igjen.

    De har vært sett siden slutten av 1800 tallet ca.

    De har hastigheter fra stillestående til 8 kilometer i sekundet.

    De skyter ut blått spirallys som knekker tretopper og endrer vinkel etter det [vist på bilde].

    De blir fanget opp av flere målestasjoner samtidig, inkl italienske antenner spesielt for formålet.

    Sannsynligvis er det de som også kan knyttes til at et rektangulært myrstykke [med en spesiell kant] på ca 8 kvadratmeter og ca TO TONN ble trukket direkte opp og plassert forsiktig noen meter unna i villeste elgskauen i Hessdalen [flere timer unna vei]. Og det uten et eneste avtrykk i området rundt. Vinklene var skåret perfekt, myrrøttene var som skåret over av laser. Det samme har også skjedd på Andøya, til punkt og prikke.. Vinklene, avtrykksfraværet, "laserkuttene". Der er det en rakettstasjon også, etter min viten.

    Det må jo være noen fanatiske rike troende ute i skauen med svinedyrt utstyr og lager propaganda for ET-saken, om man følger det beste analyseringsmetoden: "Logikken". Nå blir teltturene aldri like koselige som før!

  12. Så en interessant nyhet nettopp:

    "Stort snøfall etter at myndighetene hadde drysset store mengder kjemikalier over skylaget."

    http://www.abcnyheter.no/node/83932

     

    Kanskje kineserne forsvarer seg mot et mulig HAARP-angrep, siden de har den verste tørka på 38 år. England innrømte visst også å ha brukt lignende metoder i en test. Spørs om det ikke ga mersmak.

     

    Edit: Paranoia my ass. Det man ikke vet har man vondt av, til syvende og sist ihvertfall.

  13. nå i senere tid har den tidligere guvernøren kommet ut og innrømmet at han så skipet, til tross for at han var med på å latterliggjøre hele hendelsen på en pressekonferanse rett etter hendelsen.

     

    skeptikere, noen som har en forklaring på denne hendelsen?

     

    Pøh, det er alltid lett å forklare slikt tull. Bare spør de erfarne skeptikerne.

    Han har nok blitt truet på livet av gale troende, som på forhånd hadde ordnet en E.T.-konspirasjon med flere tusen andre galinger som hadde kommet til Phoenix nettopp av denne grunn. Etter å ha vært der dro de til de andre småbyene forkledd med løsbarter og parykk for å ikke bli gjenkjent på tv, i tilfelle de ble intervjuet på nytt.

     

    Så lett var det ;)

     

     

    Takk for linkene forresten. Uka er reddet :w00t:

  14. Med alt dette snakket om kornsirkler, er det en ting jeg lurer på: hvorfor er kornsirkler et fenomen som så og si bare skjer i engelskspråklige eller "vestlige" land. Hvorfor lager ikke disse romvesenene kornsirkler i "østlige" land også? Og hvorfor lager de ikke disse figurene på andre medier enn bare gress/korn?

     

    Jeg tror ihvertfall 98% kan være laget av utrolig begavede mennesker, men det forklarer ikke resten av de mystiske synene av lysende "orbs", svarte helikoptere med utstyr under baugen og Uforklarlige Flygende Objekter nær disse sirklene.

     

    Her er noen interessante, og noen dårlige bilder av sirkler ikke i korn: http://www.davidicke.com/forum/showthread.php?t=3441

  15. Slike diskusjoner ender så altfor ofte opp med personhat og krangling om hvem som startet. Hvis den andre parten ikke oppfører seg seriøst så sett din ære i å være seriøs og ikke tenke hat og drittkasting. Mer "hippie" [og verdens framtidige[?] inspiration:

    We have

    The chance to turn pages over

    We can write what we want to write

    We gotta make ends meet before we get much older

    We're all someone's daughter

    We're all someone's son

    How long can we look at each other

    Down the barrel of a gun?

     

    John Farnham - You're the voice

     

    Gizmo93: Nå har jeg aldri sett Heroes men muligheten for noe av UFO-fenomenet og den såkalte kontakten med høyere intelligens kan absolutt være fra mennesker. De trenger ikke se ut som oss, ikke tenke som oss eller handle som oss [helst ikke på det globale plan ihvertfall].

    De kan komme fra tusen år fram i tid, og ha endret seg selv med genmodifisering, eller en million år fram i tid og kommer tilbake for å rette på problemer og endre de såkalte tidslinjene. Kanskje også finne unikt DNA de selv mangler eller trenger til noe. Einstein utelukket jo som sagt ikke overlysfart, og jeg som ikke har vitenskapelig utdannelse gjør ikke det. Man kan jo hevde at det bare var en mann's teori, men du verden for en begavet mann.

     

    Vitenskapen kan desverre ikke forklare alle UFO-rapporter som noe logisk [annet enn de normale hallusinasjoner som viser flere raske objekter ofte sett av flere hundre samtidig som også blir filmet. I tillegg vet det lokale flyvåpenet ingenting om dette, men innrømmer overraskende nok av og til at de ser utrolig raske objekter på radar].

     

    Men det er ikke mer enn et hundreår siden vitenskap kom opp på dagens nivå, tatt i betraktning menneskets 6000 [+] år lange historie igjennom sivilisasjon. Vittneutsagn som har eksistert og gjenfortalt i tusenvis av år viser seg først i nyere tid å ha realisme, ikke minst når det kommer til ukjente dyr og underlige naturfenomener. Komodovaranen, tapiren, fjellgorillaen +++ ble latterliggjort, sumpgass var bare tull og nordlyset ristet man på hodet av sørafor. Så klart, mye rart har det vært og. Men man skal ikke utelukke noe, og flere ennå populære og uforklarlige fenomener sett i tusenvis av år holder jeg sinnet åpent for ja.

     

    Himmelfarkoster kan spores tilbake til grekerne og egypterne hva de tolket som himmelhjul, for ikke å snakke om sumerne lenge før det [fortellingene om Annunaki, skaper-gudene som kom til jorden for å herske og lære bort, og som bibelen kan sies å ha hentet mye fra; første menneskene, syndfloden ect..]. Jeg tror det var i Frankrike på 800 tallet så så en folkemengde et skip som kom ned og ut kom en skapning som hadde vanskelig for å puste. De steinet den i hjel. Særlig dette siste skal jeg søke opp for å finne kildene til.

     

    Godt nyttår forresten :D

  16. Wow, som tiden flyr. Jeg trodde nesten tråden var død når jeg ikke lenger fikk oppdateringer, så på tide å starte kjeklinga for det uendelige spørsmål igjen. Lyst på det bildet jeg snakket om? Ja så klart vil dere det!

    Det virker som om noen av debunkerne her har lite lyst til å faktisk se hva det prates om i filmene osv, så derfor bedre å ta det inn med "teskje".

     

    Tror ikke den fenomenalt gode filmen [Carlos Diaz] jeg linka til baki der ble gransket veldig nøye heller, særlig ikke når professorer, fotoeksperter og folk med psykologisk utdanning tok en kikk på beviset og personene, og UFOene selv... Så den som ikke bryr seg om hva det prates om og som jeg som "troende, UFOdyrkende hippie" tar som et meget godt indirekte bevis ["et" av mange tusen], er ikke helt interessert i temaet? Det er jo tross alt lettere å bortforklare alt som tankespinn når man vil bli ferdig med diskusjonen og "knuse" våre "fantasier" til vårt eget og klodens beste.

     

    Her er enda et av de snåle fotoene mine fra Mars, som verken jeg eller geologiske eksperter kan forklare [Jeg fant den igjennom ProjectCamelot.org, som ofte er ute med erklæringer fra både det ene og andre selskapet innen militærvirksomhet, romfart [også NASA], teknologi, paranormale hendelser forsket på og prøvd brukt/brukes av verdensledende nasjoner den dag i dag [bla. remote viewing, som har funka for ihvertfall USA].

     

    post-138469-1230186099_thumb.jpg

     

    Link til siden med bildet og en kort presentasjon: http://www.enterprisemission.com/samp5.htm

     

    Edit: Man vet jo aldri hvilke geologiske sammentreff som skjer, men her skal forholdene ha vært skikkelig godt tilstede for noe tilsynelatende så svært å bli skapt, og ser dere godt er det ikke bare en tunnel som vises klart.

    Merkelige former hvis de er lagd av intelligente vesener kan man si, men om de er laget av glass slik vi kjenner det så er det vel sånn at glass egentlig er seigtflytende væske [iallefall i gamle vinduer]?? Og hvem vet hvor lenge disse har hunget der, tilsynelatende i løse lufta noen plasser?

  17. Jeg tror vi heller skal si noen tusen bare i USA, og med i den potten kan du regne med gale politikere, politimenn, presidenter, astronauter, militære overhoder, flygeledere og alt det jeg har nevnt før.

    Og det er ikke snakk om dårlig hukommelse, feiltolkninger eller ønsketenkning. De ser vesenene, fartøyene, de hemmelige mappene på kloss hold. Særlig noen av de eldre militære bryter tausheten etter at taushetsplikten har utgått, og de skammer seg for ikke å ha gjort det før. Klok av skade, de har lært med tiden.

    Dette er rent vrøvl. Hadde man hatt noe håndfast hadde det vært kjent for lengst. Det eneste man har nå er tomme påstander fra tvilsomme kilder.

    Jeg kontrer med at det er bullshit. Tror dere militæret og myndigheter i noe land ville gratis oppgi hvilken informasjon og ikke minst ukjent teknologi de hadde fått tak på til nå? Å ha de kortene på hånda alene er mer enn gull verdt, og de ønsker ikke at fiendtlige land skal infiltrere akkurat dem for å få tak i det.

    Og tvilsomme kilder? Når ble særlig politiet, flygere og astronauter + de andre, tvilsomme egentlig? De er vanlige mennesker som folk setter sin lit til i hverdagen og er pliktig til å hjelpe andre.

    Også har man den sivilie verden å tenke på. Hvor stort kaos kunne det ikke blitt? Mange av de forvirrede, religiøse retningene kunne ha startet krig, terror eller masseselvmord.

     

    Kanskje de [hovedsaklig USA] har tatt rett avgjørelse ved å skjule det de vet, men jeg tror verden er klar for hele sannheten snart.

     

    Bortsett fra at ansiktet er en fascinerende sak

    "Ansiktet" er ikke et ansikt, og er ren ønsketenkning.

    Nå sa jeg at jeg regnet det som mest sannsynlig at det fenomenet er naturlig da. Det finnes nok av enda merkeligere ting på Mars å diskutere.

     

    Snart vil jeg legge ut et nytt [verifisert ekte] bilde derfra som kan sette tankene på gli.

  18. Altså, den eneste grunnen til at det ser ut som et ansikt er fordi bildekvaliteten er dårlig. Mener du at fjellformasjonen ble skapt av noen, kanskje de samme som lager fine mønstre i kornåkre her på vår egen klode, for at det skulle se ut som et ansikt om man tok et bilde med et spesielt kamera med en spesiell kvalitet for å kunne se det? NASA har skrevet litt her, om du er interessert.

     

    Hva har forresten Nazca-linjene med flyvende tallerkener å gjøre?

     

    Jeg sier ikke nei og ikke ja på om det er skapt, for det et nokså dårlig bevis og kunne ha vært laget som et artig skyggetriks av noen som hadde det kjedelig eller ville prøve noe nytt. Men sannsynligheten for det er ikke stor. Vær og vind er nok skaperen. Jeg tviler likevel på at forskjellen av effekten lyset har på fjellet hadde vært stor, selv med de nye kameraene. Hoved "budskapet" ligger fortsatt igjen.

     

    Sa jeg at Nazca-linjene hadde noe med flyvende tallerkener å gjøre..?

    De ble brukt som en forklaring for å illustrere. Nascaene kunne hatt ballonger de fløy i og observerte dem. Det ble testet ut av kun lokale materialer, og det funka toppers med to mann i. De tilba vel sola/himmelen muligens.

  19. når dere får servert fotobevis av bra kvalitet fra en seriøs kilde [NASA]

    Hvilket fotobevis, for hva?

    Lurer på en ting her. Mente han virkelig at disse bildene var et "bevis" på et "levende vesen" som vandrer rundt på Mars?

    Vel, noe er det. Og grønne ting tror jeg ikke forekommer så ofte på Mars, ei heller i statueform. Den største muligheten for å skape grønnfarge naturlig er å utsette kobber for fukt, men den skal ikke bli så dyp grønn og være på noe som sitter oppreist som den danske havfruen. Og er det fukt så er Mars mer gjestmildt enn det forskerne sier, og muligheten for at det er en eller annen form for liv der er enorm. Med liv så mener jeg også bakterier.

     

    Om det er 10 eller 100 personer som snakker om at USA skjuler ditten og datten betyr ikke at det er sant.

    Jeg tror vi heller skal si noen tusen bare i USA, og med i den potten kan du regne med gale politikere, politimenn, presidenter, astronauter, militære overhoder, flygeledere og alt det jeg har nevnt før.

    Og det er ikke snakk om dårlig hukommelse, feiltolkninger eller ønsketenkning. De ser vesenene, fartøyene, de hemmelige mappene på kloss hold. Særlig noen av de eldre militære bryter tausheten etter at taushetsplikten har utgått, og de skammer seg for ikke å ha gjort det før. Klok av skade, de har lært med tiden.

    Søk opp bildet "Face on Mars" på nytt, for det de har der er dårlig.

    Du mener dette?

    Det der beviser egentlig lite, for hvis det ble skapt av noen så var det meningen at skygge-effekten skulle påvirke formasjonen og det skulle bli sett ovenfra. Nasca-formasjonene gjør ikke mye nytte av seg de heller, før man entrer fugleperspektiv. Bortsett fra at ansiktet er en fascinerende sak så får den ikke og bør ikke få for mye oppmerksomhet, siden det finnes andre ting å fokusere på.

  20. Legger til en interessant link, ikke for å overlesse dere andre, men det er noen nye fine teorier og merkelige funn. Handler spesielt om en kornsirkel og den avanserte informasjonen i denne. Ellers litt om kornsirker gennerelt. Søk opp bildet "Face on Mars" på nytt, for det de har der er dårlig. http://claudescommentary.com/special/chilbolton/

     

     

    Hva tenker forresten folk om den grønne mannen som ble tatt bilde av på Mars for noen år siden? Luftspeiling? Rusk på linsa? Kameraet har tatt LSD? Massevis av bilder på nett og youtuben. Generelt er jo ikke "kjente" aliens grønne, men med drakt på så muligens... Rart at det ble sluppet i det hele tatt, for NASA photoshopper sinnsykt mye av de andre bildene sine, er sagt av folk som jobber der og av astronautene som ofte ser/så dem. Og disse er trent for å gjøre nøyaktige observasjoner og har normalt høyere IQ!

    Så påstanden om at de er like på jordet som millioner av hard-core religiøse som er oppfostret som det og enda er på et slags apestadium rent psykisk; holder ikke vann...

     

    post-138469-1228964071_thumb.jpg

     

    Edit: I bakgrunnen på det øverste bildet vises hva som ligner på to liggende, søyleformede gjenstander...?

     

    post-138469-1228964126_thumb.jpg

     

    En astronaut [Edgar Mitchell, 6. mann på Månen] så blant annet på en overvåkningsmonitor en kjempe [2,5m?] av en bredskuldret "mann" med langt blondt hår og meget uvanlig ansikt stå i en hangar og prate med en tekniker. Disse er beskrevet av noen som en egen rase [muligens mikset med vår], som til og med kan ha vært opphavet til norrøn mytologi.

     

    Legger også til noe mer ukjent, dog vet jeg ikke at opprinnelsesplassen er Mars. Ærlige meg. Likheten i kvaliteten på bildene kan jo være photoshoppet. Bildet's identitet hadde et sykt langt navn av stort sett tall, som gjør at det kan være en del av en gigantisk harddisk eller bildemappe? Om det er ekte levner det liten tvil hva vi står ovenfor, enten menneskeskapt eller utenomjordisk:

     

    post-138469-1228964319.jpg

     

    Edit: Atmosfæren på Mars er jo "så klart" forskjellig, så litt photoshopping på den óg tenker jeg. Who knows :)

  21. Spørsmålet om liv på andre planeter finnes er vel egentlig over, det vet man jo at det statistisk sett må finnes.

    For å få liv igang på en planet så trengs kun de rette forholdene, og med en uendelighet av alternativer MÅ nødvendigvis liv oppstå på massevis av andre planeter.

    Men:

     

    1-En teori er at liv oppstår og forsvinner i løpet av perioder.

    Før eller siden vil jorden også dø ut, enten ved at menneskene dreper den eller at vi blir grusa av en stein fra rommet.

    Det blir straks enormt mye vanskeligere når to sivilisasjoner skal utvikles og oppdage hverandre samtidig.

    At Jorda dør [og det er den i ferd med] betyr ikke dermed at vi gjør det i samme slengen. Er vi heldig tar det en stund før den steinen kommer og vi vil ha bosatt oss på Mars og Månen. I tillegg utvikler vi nye metoder for å fjerne trusselen fra større og større steiner.

    2-Hvis DE kommer til OSS før VI kommer til DEM vil de logisk sett ha en mer avansert teknologi enn oss, og vi vil bli sett på som dumme leketøy og bli behandlet på samme måte som vi behandler kuer og griser idag.

    Det er opp til hver enkelt rase som kommer. Jo lenger de har kommet, jo mer sannsynlig er det at de forstår universets lover og hvordan å behandle de svakere.

    3-På samme måte vil ikke vi ha forutsetninger til å kunne forstå eller lære oss dem sine teknologi eller utviklingsnivå, fordi de vil uansett ligge så langt foran oss.

    Er de intelligente nok klarer de å lære oss alt, med tiden, ved å reversere sin egen teknologi så vi ikke får altfor stor makt med en gang.

    4-Vi må også forstå at det ikke finnes noen som har bruk for oss, da vi uansett vil være teknologisk sett på steinaldernivå

    For noen som ser på oss som vesener med like stor rett til å leve, vil de ha utbytte av å bringe oss framover. Ikke direkte ved hjelp av teknologi og å stoppe våre kriger, for vi er ikke moden nok til å motta for avansert utstyr og våre kriger må vi ende selv. Men det første de vil gjøre [tror jeg] er å avsløre seg selv for ekstremt mange flere på en gang, og høyne bevisstheten vår. Det går rykter om at Obama blir den som åpner USA's "hemmelig"stemplede UFO-filer, og det kan vi nå endelig håpe, så blir det slutt på diskusjonen. Dessverre er det nå tvilsomt, siden det virker som om England holdt igjen mye når de åpnet sine UFO-rapporter.

    5-Når de besøker oss vil det kun være for å få litt bedre plass, og da gjør de akkurat det samme som vi gjør når vi trenger bedre plass: Vi rydder vekk det som er i veien, som da blir oss.

    Og du går ut ifra at alle er fiendtlige? Selv om Stephen Hawkins sa at sannsynligheten er størst for at første kontakt blir negativ er han ikke allvitende.

    6-Verdiløse som vi er, kan jorden likegodt ende opp som en blikkboks noen skyter blink på "fordi de kan".

    Vi må slutte med å se på oss som så viktige at vi skal hjelpe hverandre til et bedre liv og dra nytte av hverandres teknologi.

    Hva er verdiløst med oss? På lengre sikt kan det godt være bruk for oss som arbeidskraft, og jorden er fortsatt et skattkammer av gener og ressurser.

    7-Sykdommer og bakterier vil være helt annerledes her, så uansett om de skulle lande vil de spraye innsektsmiddel over hele jorden og utslette alt liv først.

    Hehe, dette er kjent fra "War of the worlds", som jeg syntes hadde en tåpelig slutt. Marsboerne hadde ligget i dvale i en million år, også popper de fram når vår sivilisasjon er mye sterkere framfor bare tusen år tidligere? Attpåtil dør de av noe de iallefall burde forutsett hvis de hadde brains til det. "De" trenger ikke utrydde vårt liv, kun beskytte seg selv, og sende ut droner eller androider for å gjøre drittjobber. Jeg tror også at de har utviklet sinnsykt sterk Zalo håndvask :D

    8-Vi kan også bli et lite leketøy for dem.

    På samme måte som vi drømmer om å kunne dytte vekk meteorer som truer med å treffe, kan de dytte dem tilbake for å prøve å treffe oss.

    Slik kan de leke med oss, inntil de går lei.

    Om sadismen er der, så mulig. Men det er ikke noe jeg tror de ville vinne på.

    9-Vi må også se på vår brutale historie.

    Skal vi dytte våre krig og vold er gøy holdninger over på dem slik at dem sine teknologiske muligheter blir paret med vår voldsromantiske perversjoner?

    Tviler på om det er noen god idè?

    Det spørs hva de tar seg nær av. Er de så dumme at de blir påvirket så er de nok krigersk og litt laverestående enn det man skulle tro uansett.

  22. Jeg aner ikke hvordan slike fartøyer er oppbygd. Men at de står minst tusenvis av år foran oss teknologisk, når de først er kommet hit [enten det tok veldig lang eller veldig kort tid] er ikke til å tvile på

    Eh, hvordan vet du at det er snakk om slike fartøyer?

    Vi "troende" kan omtale "dem" som om de eksisterer, fordi vi har fått nok info fra alle hold, til å velge side. Folk ihvertfall jeg kjenner og stoler på levner jeg ingen tvil ovenfor. Vi tror deres IFOer er mulig å skape og er tilstedeværende. For dere andre er det UFOer.

     

    Det med hvordan de kom hit er mer eller mindre spekulasjon, men jeg støtter raskere-enn-lyset-teorien. Er det noen som vet med sikkerhet om markhull kan eller ikke kan bøye rommet, og at en hyperintelligent sivilisasjon kunne kontrollere/skape disse selv? Niks.

     

    "Frekvensen"/bildeforstyrrelsen kan ha noe med kamuflasje-feltet deres å gjøre, som bør gå utenfor skipet.
    Kan ha noe med? Hvordan vet du det?

    Det var et enkelt forslag. Skulle jeg heller bastant ha sagt at jeg visste det har noe med det å gjøre?

×
×
  • Opprett ny...